Wat verwacht jij van Destiny 2 Forsaken? - XGN Doe Mee

  De najaarstoppers komen eraan de komende tijd en in de afgelopen week zagen we al twee grote titels verschijnen: Spider-Man op vrijdag en afgelopen dinsdag de DLC voor Destiny 2, Forsaken. Over die laatste gaat onze vraagstelling. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden wilden wij wel eens weten wat jullie van het uitstel van Battlefield 5 vonden. De game zou oorspronkelijk in oktober uitkomen en met meerdere grotere titels om jullie aandacht strijden, zoals Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Black Ops IIII en Assassin’s Creed Odyssey. Maar EA heeft laten weten dat de titel nu pas in november verschijnt, mede door de vele feedback van gamers tijdens gesloten alpha. Sparxy vindt het enigszins een slim besluit:

  Sparxy – Level 5

  De enige reden om een game uit te stellen is wanneer hij nog niet af is. We hebben bij eerdere versies van BF gezien dat dat soms wel eens zo was. Ik hoop dat ze met dit uitstel vooral werken aan een game die op release helemaal speelbaar is zoals ze hebben beloofd en denk ook zoals ze dat willen zien vanuit DICE/EA.

  Mocht het zo zijn dat ze dit doen vanwege de drukte, dan is dat echt een heel slechte zet. Eigenlijk laat je dan zien dat je niet genoeg vertrouwen hebt in je eigen game ten opzichte van andere. Wanneer dat zo is kan je beter gelijk stoppen en met iets nieuws komen!

  Bij dat laatste heeft Sparxy wel een punt, maar een uitgever of studio zal niet zo snel dit naar buiten brengen als een reden waarom een game is uitgesteld. En wel om de reden die Sparxy aangeeft. De XGN Doe Mee zelf denkt dat het inderdaad komt door de gesloten alpha en de vele feedback die de ontwikkelaar ontving van gamers wereldwijd om het eindproduct aan te passen en zo te verbeteren.

  Goed, van de ene shooter gaan we naar de andere shooter. Destiny 2 heeft sinds haar release vorig jaar een turbulent jaar gehad. In het begin was het allemaal nog koek en ei voor de game, maar na enkele maanden was er een flinke dip te merken in het spelersaantal en leek Bungie wederom tegen hetzelfde probleem aan te lopen bij Destiny: te weinig content om de spelers te vermaken. De nieuwste DLC, Forsaken, moet daar verandering inbrengen. Onze vraag is dus ook:

  Wat verwacht jij van Destiny 2 Forsaken?

  Sinds afgelopen dinsdag is de DLC verkrijgbaar en een kijkje langs andere critici toont aan dat Bungie weer de smaak te pakken heeft – verwacht onze recensie zo snel mogelijk op de site! Maar het gaat natuurlijk om wat de spelers vinden en of zij ook weer de wereld van Destiny 2 in gaan duiken.

  Aan jullie dus de vraag: wat verwacht jij van Destiny 2 Forsaken? Is het een reden om weer terug te keren naar de gamewereld van Bungie of ben je wel even klaar met Destiny 2 en geef je de voorkeur aan andere grotere titels die de komende maanden gaan verschijnen?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.