Beste goedkope FUT 19 spelers - Snelheid, snelheid, snelheid

Article
dinsdag, 23 oktober 2018 om 9:41
beste goedkope fut 19 spelers snelheid snelheid snelheid 141014
Aan het begin van FIFA heeft niet iedereen genoeg coins om dure spelers te kunnen kopen in Ultimate Team. Wanneer je toch een sterk team wil samenstellen zijn de statistieken van de spelers en de teamgeest belangrijk. Gelukkig zijn er een aantal goede spelers die niet heel veel coins waard zijn. Daarom zijn hier de beste goedkope FUT 19 spelers.

Gianluigi Donnarumma - 750 coins

Een goede keeper is lang, heeft goede reflexen en kan goed duiken. Gianluigi Donnarumma heeft het allemaal. De keeper van Milan is 1,96 meter en heeft een algemene rating van 82. Hij heeft een aantal hele sterke eigenschappen. Hij heeft 88 duiken, waarmee hij elke bal uit de hoekt vist en 88 reflexen, waardoor zelfs schoten van heel dichtbij voor hem geen probleem zijn. Hij staat vaak op de goede positie door zijn 78 positionering.
Donnarumma is een Italiaanse keeper in de Italiaanse competitie. Hierdoor kun je hem goed linken met de Italiaanse verdedigers uit de Calcio A voor volledige teamgeest. Enkele goedkope opties zijn Lorenzo Tonelli van Sampdoria en Mattia Caldara van Milan. Donnarumma kost op dit moment zowel op de PlayStation 4 als de Xbox One 750 coins. Donnarumma staat ook in de lijst van de grootste FIFA 19 talenten.
141015

Clement Lenglet - 1000 coins

Als centrale verdediger moet je van alle markten thuis zijn. Wanneer je tegen een boomlange spits als Wout Weghorst staat moet je anders verdedigen dan wanneer je tegen een behendige speler als Steven Bergwijn staat. Clement Lenglet is een van die verdedigers. Hij is 1,86 lang en heeft 73 snelheid. Daarnaast zijn de verdedigende statistieken van de Franse verdediger van Barcelona ook erg sterk: 83 verdedigen en 78 fysiek.
Clement Lengnet kan worden gelinkt aan Franse spelers en spelers uit de Spaanse competitie. Lengnet kan het beste worden gelinkt met Theo Hernandez, de Franse linksback van Real Sociedad, of Joris Gnagnon is een goede optie als tweede centrale verdediger. Hij is namelijk ook Frans en speelt voor Sevilla. Clement Lenglet kost op dit moment ongeveer 1000 coins op de PlayStation 4 en Xbox One.
141016

DeAndre Yedlin - 1000 coins

De rechtsback is tegenwoordig ook een belangrijke positie. Deze spelers moeten namelijk kunnen aanvallen en verdedigen. DeAndre Yedlin, spelend bij Newcastle United in de Premier League, is een speler die hierom bekend staat. Hij is sneller dan wereldtoppers als Neymar en Hazard. De verdedigende statistieken van Amerikaanse rechtsachter zijn ook ruim voldoende: 71 verdedigen en 74 fysiek. Ook kan hij de aanval zoeken, want zijn passing en dribbelen zijn ook prima: 75 dribbelen en 64 passen.
Yedlin is Amerikaans en er spelen geen goede Amerikanen in de Premier League. Daarom zal de link moeten worden gezocht bij Newcastle United. Centrale verdediger Jamaal Lascelles is een goede goedkope centrale verdediger en Matt Ritchie is een degelijke goedkope rechtermiddenvelder van de club uit Newcastle. Voor DeAndre Yedlin betaal je op dit moment 750 coins op de PlayStation 4 en 1000 coins op de Xbox One.
141017

Ike Opara - 750 coins

Ike Opara is de nachtmerrie voor elke aanvaller. Hij heeft 83 snelheid en 82 fysiek. Er zijn maar weinig spitsen die een makkelijke wedstrijd spelen, wanneer ze tegenover Opara staan. Hij is namelijk ook nog eens 1,88 meter. Hierdoor wint hij bijna ieder kopduel! Aanvallend hoef je niet te veel van deze centrale Amerikaanse centrale verdediger van Sporting KC te verwachten. 57 dribbelen, 51 passing en 38 schieten is niet echt om over naar huis te schrijven.
Opara is de enige gouden Amerikaanse centrale verdediger in de MLS. Daarom kun je hem het beste linken met andere spelers van Sporting KC. Denk hierbij aan Felipe Gutierrez of Fontas. Dit zijn beide geen voetbalwonders, maar ze zorgen wel voor de nodige teamgeest. Voor Ike Opara betaal je op dit moment 650 coins op de PlayStation 4 en 750 coins op de Xbox One.
141018

Georginio Wijnaldum - 700 coins

Een echte allround speler past in ieder team. Alleskunners als Nainggolan en Pogba kosten respectievelijk 110.000 en 460.000 coins. Dat is voor veel mensen helemaal niet te betalen. In plaats daarvan kun je gaan voor de Nederlander Georginio Wijnaldum. Hij speelt op dit moment bij Liverpool in de Premier League. Hij heeft geen enkele statistiek onder de 70. Hij dribbelt iedereen voorbij door zijn 83 dribbelen en hij geeft splijtende passes door zijn 77 passing.
Wijnaldum speelt in de grootste competitie van de wereld en dus zijn er genoeg mogelijkheden om te linken. Denk hierbij aan Nederlanders, zoals Nathan Ake en Marco van Ginkel. Beide kun je voor minder dan 1000 coins kopen. Ook Wijnaldum is niet duur. Voor hem betaal je op dit moment 800 coins op de PlayStation 4 en 1000 coins op de Xbox One. De Nederlandse trots in deze lijst met beste goedkope FUT spelers uit FIFA 19.
141019

Jesse Lingard - 1100 coins

Wanneer je je team een aanvallende impuls wil geven is Jesse Lingard een hele goede keuze. De Engelse aanvallende middenvelder van Manchester United heeft dé statistieken om jouw aanval die extra impuls te geven. Hij heeft 81 snelheid, 83 dribbelen en 78 schieten; een gevaar voor elke verdediging dus!
Er spelen erg veel Engelse spelers in de Premier League dus teamgeest zal voor Lingard geen probleem zijn. Je kunt Lingard goed linken met Chris Smalling en ook met de volgende speler in deze lijst. Voor Jesse Lingard betaal je op dit moment op de PlayStation 4 1000 coins en op de Xbox One 1200 coins.
141020

Ander Herrera - 1000 coins

Zoals we eerder al aan hebben gegeven; een allround middenvelder is altijd welkom. Ander Herrera is een spaanse centrale middenvelder van Manchester United. Hij linkt dus erg goed met Jesse Lingard. Hij is, ten opzichte van Lingard, meer verdedigend ingesteld. Hij heeft namelijk 78 verdedigen. Maar toch kan hij ook aanvallend het een en ander brengen. Mooie steekballen door zijn 79 passing en hij heeft ook een aardig schot: 72 schieten.
Herrera kan ten eerste goed worden gelinkt met Jesse Lingard. Ook is er een sterke link met Pedro, de rechter aanvaller van Chelsea, die je voor 950 coins kunt kopen. Voor Ander Herrera betaal je 1000 coins op de PlayStation 4 en slechts 950 coins op de Xbox One.
141022

Hirving Lozano - 700 coins

We hebben nu vooral spelers uit de grote competities gehad, maar ook in de Eredivisie zijn een aantal erg goede spelers die niet veel waard zijn. Hirving Lozano, de Mexicaanse aanvaller van PSV, is hier een goed voorbeeld van. Hij is vrijwel alle verdedigers te snel af door zijn 93 snelheid. Daarnaast kan hij dribbelen als geen ander en heeft hij een prima schot met een rating van 75.
Laatst is Erick Guttiérez, een vriend van Lozano, ook naar PSV gegaan. Zij zijn allebei Mexicaans en dat zorgt voor een sterke link. Daarnaast kun je Lozano ook linken aan Bergwijn, die 88 snelheid heeft. Dan heb je een sterk aanvalsduo. Voor Hirving Lozano betaal je op dit moment 700 coins op de PlayStation 4 en de Xbox One.
141024

Williams - 1000 coins

Snelheid is, zoals je wel uit dit rijtje kunt afleiden, heel belangrijk in FIFA. Ook Williams is een snelle aanvaller, waarvoor menig verdediger het in zijn broek doet. Hij heeft maar liefst 93 snelheid en dat is drie punten sneller dan Cristiano Ronaldo. Daarnaast zet Williams verdedigers aan de kant door zijn 79 fysiek. Ook schiet hij de bal van alle hoeken tegen de touwen door zijn 78 schieten.
Williams is Spaans en speelt in de Spaanse competitie voor Athletic Club de Bilbao. Teamgenoten zoeken voor een sterke teamgeest is dus niet moeilijk. Denk hierbij aan de ijzersterke Aduriz van Athletic Club de Bilbao of de behendige vleugelaanvaller Muniain. Williams is te koop voor ongeveer 1100 coins op de PlayStation 4 en 750 coins op de Xbox One.
141026

Josef Martinez - 900 coins

Om te winnen heb je doelpunten nodig en daar staat Josef Martínez voor garant. Deze spits is snel, behendig, sterk en heeft een goed schot. Hij heeft 91 snelheid, 72 fysiek en 78 schieten. Hij rent iedere verdediger voorbij en schiet de bal van alle hoeken achter de keeper. Een aanwinst voor ieder team, al is het maar als wissel.
Het is namelijk wel moeilijk om met deze speler genoeg teamgeest te halen. Hij komt namelijk uit Venezuela en speelt voor Atlanta United FC in de MLS. In dit team zitten nog een aantal goede spelers die ook niet te duur zijn. Almirón is een aanvallende middenvelder die maar liefst 89 snelheid heeft een Villalba is een rechtermiddenvelder die 92 snelheid heeft. Aan snelheid geen gebrek bij Atlanta United FC. Voor Josef Martínez betaal je op dit moment 750 coins op de PlayStation 4 en 900 coins op de Xbox One.
Dit artikel is op 15 mei 2020 bijgewerkt.