Top 10 gamescom trailers - De beste trailers vanaf gamescom

  Gamescom 2016 zit er bijna op! De afgelopen dagen is er genoeg nieuws onze kant opgekomen. Daaronder waren heel veel trailers Wij bekeken ze allemaal en geven jullie de top 10 beste gamescom trailers van 2016.

  10. Metal Gear Survive

  De eerste trailer in onze top 10 is de trailer voor de nieuwe Metal Gear game, Metal Gear Survive. De trailer is vandaag verschenen en wordt met zeer gemengde reacties ontvangen. Metal Gear Survive is de eerste Metal Gear game die is geproduceerd nadat Kojima van het project af is gestapt en dat is goed te merken.

  Allereerst is de sfeer van de game compleet anders dan alle voorgaande Metal Gear games en ook speelt de game zich voor het eerst af in een alternatief universum.

  Ondanks alle kritiek die de trailer heeft gekregen laat de video je toch met de juiste vragen achter. Zo is er nog weinig bekend over het verhaal en zie je in het begin dat Snake de nieuwe hoofdrolspeler achterlaat op wat een brandend schip lijkt. Hierdoor ontstaat meteen de vraag wie deze hoofdrolspeler is en waarom hij wordt achtergelaten.

  Er is verder nog vrij weinig bekend over Metal Gear Survive, maar als je de gamescom trailers mag geloven zal deze game een compleet nieuw hoofdstuk openen voor de Metal Gear serie. Metal Gear Survive zal in 2017 uitkomen voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  9. Pro Evolution Soccer 2017

  De tweede trailer die we op onze lijst van top 10 gamescom trailers hebben gezet is de trailer van PES 2017. Waar FIFA nog altijd koning voetbal blijft onder de voetbal games is PES ook zeker geen kleine jongen.

  De strijd tussen FIFA en PES is er altijd al geweest maar het verschil in kwaliteit wordt steeds kleiner. Waar FIFA vaak het kritiek kreeg te weinig veranderingen door te voeren in de nieuwe games is PES juist al jaren bezig met een constante verbetering van de game.

  Ook de nieuwe trailer toont weer dat PES 2017 een echte serieuze game zal worden. De beelden komen filmisch over, maar ook de gameplay wordt getoond. Deze vallen echter toch iets tegen.De beelden zijn niet echt scherp en ook de kleuren lijken een beetje vlak en saai. Of dat in de uiteindelijke game ook zo zal zijn is nog even afwachten.

  PES 2017 verschijnt op 15 september voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  8. Resident Evil 7

  De derde trailer in het overzicht gamescom trailers is van Resident Evil 7. De gameplay trailer toont een van de levels in de game en weet de sfeer van de game goed weer te geven. In de trailer is een jonge vrouw te horen die spreekt tot iemand die verder niet te zien of te horen is. Ook is het onduidelijk of deze persoon de vrouw kan horen of niet.

  De trailer toont een donker en gruwelijke ondergrondse ruimte waarin de jonge vrouw blijkbaar vast zit. Tijdens een poging om te ontsnappen wordt je achtervolgd door een oude vrouw, die nog het meeste op een heks lijkt met een grote lantaarn.

  De trailer schiet wel enigszins tekort als het aankomt op schrikmomenten of onvoorspelbaarheid. Laten we hopen dat dit niet doorzet naar de daadwerkelijke game.

  Resident Evil 7 verschijnt op 24 januari voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  7. Call of Duty Infinite Warfare Zombies

  Nummer zeven op onze lijst van top 10 gamescom trailers is de nieuwe zombie trailer voor Call of Duty Infinite Warfare. Geen zwevende zombies in de ruimte, maar oldskool jaren '80 disco zombies zijn de leidraad in deze modus.

  De zombie modus van Infinite Warfare speelt zich af in een themapark van de jaren ’80. In de trailer is goed te zien dat zowel de zombies, de spelers als de omgeving uit de jaren ’80 komen en het lijkt er in de trailer ook op dat deze zombies op nieuwe, leuke en grappige manieren om het leven kunnen worden gebracht.

  Denk hierbij bijvoorbeeld aan laserstralen die uit de discobol komen of een jukebox die vol zit geplakt met C4. Het doet allemaal een beetje denken aan de trailer van Dead Rising 4 waarbij de humor van de game de boventoon voert.

  Desondanks lijkt deze zombiemodus niet minder moeilijk of serieus dan de vorige zombie modi in Call of Duty games.

  Een laatste verrassing komt aan het einde van de trailer met een cameo van David Hasselhoff in zijn bekende rode overhemd met lederen jack. Hij zal ook terugkomen in de game zelf.

  Call of Duty Infinite Warfare verschijnt op 4 november voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  6. STEEP

  Nummer zes op de lijst is de sportgame STEEP van Ubisoft. Er zijn vandaag veel trailers van Ubisoft verschenen en STEEP is er daar één van.

  In de trailer zijn de verschillende disciplines te zien die in de game zullen zitten. Zo kan de speler kiezen voor een snowboard, ski’s, een gliding suit of een parachute. Met een van deze middelen is het aan de speler om van de berg af te racen in een grote open wereld die bestaat uit meerder afdalingen op een bergkam.

  De trailer toont daarnaast de multiplayer mogelijkheden en de verschillende omgevingen die je in de game zult tegenkomen. Zo zijn er locaties waarbij je van grote kliffen af zult moeten springen terwijl je in andere gebieden juist tussen de bomen of gebouwen heen racet.

  Vanwege de diversiteit die in de trailer te zien is aan gameplay en de verschillende omgevingen geeft deze trailer goede hoop voor de daadwerkelijke game en verdiend daarmee de zesde positie in de top 10 gamescom trailers.

  Steep verschijnt op 2 december voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  5. Ghost Recon Wildlands

  De volgende trailer op onze lijst is de Ghost Recon Wildlands trailer. Hoewel deze trailer minder gameplay laat zien dan de eerder verschenen E3 trailer heeft de trailer toch genoeg interessante informatie te bieden.

  Zo richt de trailer zich voornamelijk op de costumisation opties die de game rijk is en uit de trailer blijkt dat deze opties vrij veel aanwezig zullen zijn.

  Ook het nut van de verschillende attachments voor je wapen wordt duidelijk gemaakt en de voordelen van de juiste voorwerpen op het juiste moment. Zo is het voor sommige missies essentieel dat je met een geluidsdemper aan het werk bent terwijl andere missies meer brute kracht vereisen en een granaatwerper de beste oplossing is.

  Daarnaast zijn er veel verschillende opties om je uniform aan te passen aan de omgeving en de missie. Of verschillende outfits ook toegang geven tot meer of minder gadget, goodies en andere leuke spullen of dat dit puur een esthetisch iets wordt is niet bekend.

  Ook lijkt de trailer te suggereren dat de Ghosts zelf veranderd kunnen worden en hun uiterlijk kan worden aangepast. Zo zijn er enkele shots in de trailer te zien waarin er een vrouwelijke ghost te zien is. Dit zou kunnen betekenen dat de speler zelf kan kiezen hoe zijn of haar Ghost er uit komt te zien.

  Ghost Recon Wildlands verschijnt op 7 maart 2017 voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  4. FIFA 17

  Nummer vier in onze top 10 gamescom trailers is FIFA 17. We hebben er lang op moeten wachten maar nu kunnen we eindelijk meer zien van het effect van de Frostbite Engine op FIFA.

  De FIFA 17 trailer bestaat bijna volledig uit cinematografische beelden en het effect van de Frostbite Engine. Zo is er goed te zien dat de omgeving van het veld zoals het publiek, de coach en het stadion zelf veel meer details bevatten als in eerdere FIFA games.

  Daarnaast toont de FIFA 17 trailer niet veel nieuws wat betreft de nieuwe carrière modus The Journey. Wel is er duidelijk te merken dat de Frostbite Engine ervoor zorgt dat de bewegingen, de gezichten en alles wat om het veld heen gebeurt een stuk realistischer zullen overkomen dan we ooit hebben gezien. Lees dat alles over in onze FIFA 17 graphics special.

  FIFA 17 verschijnt op 29 september voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  3. Watch Dogs 2

  Nummer drie op de lijst is wederom een Ubisoft game met ditmaal Watch Dogs 2. De Watch Dogs 2 trailer van gamescom toont voornamelijk de multiplayer gameplay en de grote open wereld die erg divers uitziet.

  De trailer geeft een korte introductie van de game en gaat daarna vrij snel door met de verschillende multiplayeer opties die het spel te bieden heeft. Als eerste wordt er benadrukt dat de online modus van Watch Dogs 2 geen laadtijden kent en dat het verbinden en verlaten van de online modus naadloos zal zijn.

  Daarna geeft de trailer aan dat in Watch Dogs 2 de speler altijd de keuze heeft over wat hij of zij wel of niet wilt doen. Zo is het mogelijk om andere spelers te hacken, samen door de stad te reizen of co-op missies uit te voeren maar gewoon alleen spelen in de online omgeving is ook mogelijk.

  De online modus van Watch Dogs 2 kent verder nog een bounty systeem waar spelers die teveel schade aanrichten aan hun omgeving achtervolgt kunnen worden door drie andere spelers. Deze spelers kunnen een beloning krijgen voor het neerhalen van deze agressieve speler.

  De mooie beelden gecombineerd met genoeg indrukwekkende gameplay zorgt er voor dat de Watch Dogs 2 trailer op de derde plek komt in onze top 10 gamescom trailers.

  Watch Dogs 2 verschijnt op 15 november voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  2. Mafia III

  Nummer twee op onze lijst is Mafia III. De trailers van Mafia III zijn tot nu toe allemaal stuk voor stuk erg goed in elkaar gezet en ook de nieuwste toevoeging is geen uitzondering. De trailer toont Lincoln Clay die samen met een partner de Federal Reserve leegplundert van de Amerikaanse overheid. Dit alles in opdracht van een wat oudere man die het duidelijk goed heeft in een groot huis.

  Daarnaast laat de trailer de verschillende gebieden in New Bordeaux zien die allemaal hun eigen karakter hebben. De trailer laat ook een aantal personages zien die zeer waarschijnlijk een grote rol zullen spelen in de game.

  Aan het einde is te zien dat de opdrachtgever samen met de partner van Lincoln, die de zoon van deze man blijkt te zijn, Lincoln verraad en hem probeert om te leggen. Hieruit kunnen we opmaken dat deze man aan het hoofd staat van de Italiaanse maffia die de aanslag op Lincoln en zijn broeders zou hebben gepleegd.

  Erg lang hoeven we niet meer te wachten voordat we definitief weten wat er met deze mensen gebeurd. Mafia III verschijnt op 7 oktober voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  1. Battlefield 1

  De absolute nummer één van gamesom trailers op dit moment kan geen andere zijn dan de trailer van Battlefield 1. De Battlefield 1 hype trein dendert al maandenlang door gamersland en met de trailer die gisteren is verschenen komt hier nog een echte trein bij ook.

  De trailer begint met vrij veel gameplaybeelden van wat de singleplayer campagne lijkt en gaf voor het eerst een blik op de map van de Battlefield 1 beta: Sinaï Desert. Daarnaast zijn de verschillende voertuigen en de paarden die in de trailer te zien zijn genoeg reden voor veel fans om hun hart sneller te laten kloppen. Dit alles gepaard met de altijd fantastische geluidseffecten in de trailers van Battlefield zorgt bij menig gamer voor kippevel op hun armen.

  De trailer geeft ons ook nog weer wat nieuwe informatie over de aankomende shooter. Zo konden we voor het eerst beelden zien van de elite soldaat die Sentry genoemd wordt. Deze gepantserde soldaat lijkt nog het meest op een ridder met een machinegeweer en zou volgens DICE lastig uit te schakelen zijn.

  Het eindshot van de trailer in de nachtelijke woestijn is er ook weer een voor in het boekje! De trailer kent geen enkel saai moment en wisselt gameplay en verhaal perfect af. Dat in combinatie met de fantastische geluiden zorgt voor de nummer één positie in onze top 10 gamescom trailers.

  Battlefield 1 verschijnt op 21 oktober voor PC, Xbox One PlayStation 4.

  Houd voor meer gamescom nieuws en trailers onze speciale gamescom pagina in de gaten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.