Activision en Infinity Ward onthullen vandaag Call of Duty Infinite Warfare Zombies in Spaceland. Dit zal de zombie modus van de nieuwe Call of Duty worden, waarin je wordt teruggebracht naar de jaren '80.

Call of Duty Infinite Warfare zombies in pretpark

Zombies in Spaceland brengt een uniek verhaal, waarin vier acteurs naar een pretpark worden gelokt om op auditie te gaan bij regisseur Willars Wyler, gespeeld door Paul Reubens. Eenmaal aangekomen worden ze geforceerd te vechten tegen zombies in een jaren '80 setting, compleet met outfits en muziek uit die periode.

De vier acteurs worden gespeeld door Seth Green, Ike Barinholtz, Jay Pharoah en Sasheer Zamata. Elk zullen ze een uniek jaren '80 stereotype vervullen: de sporter, de nerd, de rapper en het populaire meisje. Daarnaast komt ook David Hasselhoff langs als mysterieuze DJ in de game.

Call of Duty Infinite Warfare Zombies in Spaceland

Meer op gamescom

Meer over Call of Duty Infinite Warfare Zombies in Spaceland wordt morgen om 18:00 onthuld op Twitch. Tot die tijd kun je hierboven een nieuwe trailer bekijken van de modus.

Call of Duty Infinite Warfare verschijnt op 4 november voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wanneer je alvast een pre order plaatst voor Zombies in Spaceland krijg je een speciaal pack met in-game content en de bonus map Terminal.