De beste gamescom 2018 cosplay - Net echt!

  Tijdens gamescom zou je bijna denken dat je in een videogame wereld terrecht bent gekomen. Overal liepen personages rond. Het waren alleen cosplayers, mensen die zich hadden verkleed als hun favoriete personage en dit is de beste gamescom 2018 cosplay die wij gezien hebben!

  9. Link uit The Legend of Zelda

  Op de negende plaats zetten wij deze mooie cosplay van Link uit The Legend of Zelda. Het kostuum en haar zien er goed uit en ook ziet de uitrusting er goed uit. Het is alleen allemaal niet niet helemaal zoals je het in de game zou zien, waardoor de held uit Hyrule niet hoger staat op deze lijst met beste gamescom 2018 cosplay.

  In eerste instantie zou je zeggen dat het komt door de rode outfit, maar die wordt wel eens vaker gedragen door Link. Het komt meer door het schild, want die van Link heeft de Tri Force normaal gesproken bovenin zitten. Toch moeten we complimenten geven voor de oren die het plaatje helemaal compleet maken.

  8. Noctis en Lunafreya uit Final Fantasy XV

  Dit stel was indrukwekkend om te zien en dat komt niet alleen doordat het stel net als in de game goed bij elkaar paste. Noctis en Lunafreya stellen ze voor en die kent een ieder natuurlijk uit Final Fantasy XV, de game waarin beide een flinke hoofdrol speelden. Luna krijgt volgend jaar zelfs nog een speciale verhaaluitbreiding.

  De reden dat deze twee in het lijstje met beste gamescom 2018 cosplay vallen heeft niet zozeer te maken met de kleding. Het heeft te maken met de wapens. Deze zien er namelijk fantastisch uit. Al helemaal de Engine Blade van Noctis die net echt is.

  7. Rage uit Darksiders 3

  Binnenkort zal het personage stralen in het nieuwe deel in de Darksiders-serie, maar voor het zover is konden we tijdens gamescom al genieten van deze uitvoering. Deze vrouw liep namelijk in haar kostuum over de beursvloer waardoor menig bezoeker zijn of haar kaak van de grond moest rapen. Het leek net echt.

  Het enige wat misschien niet helemaal klopt is de kleur van het haar, want die is normaal gesproken rood. Toch neemt het niet weg van dat het een indrukwekkend gezicht was om te zien. De zweep maakt het kostuum helemaal af en daarom is ze één van de beste gamescom 2018 cosplay figuren die we zagen.

  6. De Overwatch helden

  Het is misschien een beetje oneerlijk om een team van cosplayers neer te zetten in deze beste gamescom 2018 cosplay special. Een groep blijft immers sneller in je gedachten hangen, maar het feit dat het team er zo goed uit ziet was voor ons reden genoeg. Vooral Tracer en D.Va springen naar voren.

  Beide zien er net een stapje beter uit dan de rest van het team, maar we kunnen natuurlijk ook genieten van de andere personages. Mercy en Genji zien er bijvoorbeeld namelijk ook fantastisch uit. Genji zou je op het eerste gezicht niet eens herkennen, maar dat komt doordat het om een speciale variant van het personage gaat.

  5. Cyberpunk 2077

  Het is een gewaagde keuze om alvast te cosplayen als personages uit een game die nog niet eens uit is. Toch deden deze twee dat en wat ons betreft passen ze perfect in de wereld van Cyberpunk 2077. Het zouden zo twee ongure types uit Night City kunnen zijn.

  De jassen zien er in het specifiek fantastisch uit dankzij de verlichte kragen aan de binnenkant. Het brengt ons alleen nog maar meer in de stemming om de game te spelen, maar helaas is dat nog niet mogelijk. Voor nu hebben we het te doen met de beelden die we zagen tijdens gamescom 2018, maar als je door een kostuum al iemand weet te overtuigen om een game te spelen weet je dat je thuishoort in deze lijst met beste gamescom 2018 cosplay.

  4. Soraka uit League of Legends

  Een MOBA als League of Legends is bij een ieder bekend en met een scala aan personages is het moeilijk kiezen wel personage je wilt zijn. Toch wist deze vrouw de keuze snel te maken, want ze koos voor Soraka. Compleet met staf en hoorn ging ze op pad en ze was dan ook zeker één van de beste gamescom 2018 cosplay die we zagen.

  3. RAGE 2

  De cosplayers van Cyberpunk 2077 zagen er zeer gelikt uit, maar de kroon voor cosplay van een game die nog niet uit is gaat toch echt naar deze twee. De heren wisten een mooi stel te vormen en doen je vermoeden dat ze daadwerkelijk net uit de game zijn gestapt. Het zou ons niets verbazen als er twee compleet gestoorde bruten achter de maskers schuilen.

  De reden dat het echt in deze lijst met beste gamescom 2018 cosplay zit, heeft dan ook echt te maken met die maskers. Het is genoeg om je nachtmerries te geven.

  2. Illidan Stormrage uit World of Warcraft

  Je moet van goede huize komen wil je het zo hoog in deze lijst met beste Gamescom 2018 cosplay komen en dat is precies wat deze cosplayer deed. Het kostuum is prachtig en uitgebreid en de wapens gedetaileerd. Je ziet zo dat het hier om Illidan Stormrage gaat, ondanks dat de grote niet is zoals in de game.

  1. Beste gamescom 2018 cosplay is Geralt of Rivia

  De absolute nummer één in deze lijst met beste gamescom 2018 cosplay is toch wel deze representatie van Geralt of Rivia. Niet alleen kunnen we de moeite respecteren, maar ook het feit dat het pak enorm zwaar is om in te lopen. Met een hoge temperatuur in het strakke pak is niet niks, maar deze cosplayer deed het met liefde.

  Geralt of Rivia ken je natuurlijk uit The Witcher 3: The Wild Hunt en wist dan ook een goede indruk achter te laten. Compleet uitgerust met zwaard en al hebben we met gevaar voor eigen leven deze foto genomen. De cosplayer had ons namelijk maar zo in mootjes kunnen hakken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.