Wat zijn jullie favoriete GameCube games? [poll]

  De Nintendo GameCube, voor veel gamers een console waar warme herinneringen aan verbonden zijn. Het nieuws dat de Nintendo Switch GameCube games zou kunnen afspelen via een virtuele console, maakt ons dan ook erg enthousiast!

  Omdat we erg benieuwd zijn welke GameCube games door jullie gespeeld gaan worden op de Nintendo switch, willen we even terugblikken. Daarom staan in de poll van deze week GameCube games centraal, want welke is nu eigenlijk jouw favoriet?

  Laat hieronder je stem achter om ons te laten weten wat de beste GameCube game is volgens jou. Of het nu een game is van Mario, Zelda, Metroid of één van de andere toffe franchises, wij willen het weten!

  De beste GameCube games

  Over de jaren heen zijn er zo ontzettend veel verschillende GameCube games verschenen, dat de keuze niet eenvoudig gemaakt is. Daarom hebben we ervoor gekozen om de meest populaire games op te nemen in deze lijst, maar wellicht staat jouw favoriete GameCube game er niet tussen. Schroom niet om een reactie achter te laten onder dit artikel, als je jouw favoriet er niet tussen ziet staan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.