Top 5 beste Fortnite Battle Royale items - Met Chug Jugs en Rift-to-Go

  Er worden bijna wekelijks nieuwe items toegevoegd aan Fortnite Battle Royale. De ene keer is het een healing item en de andere keer een nieuwe Trap. Er zijn inmiddels al heel veel verschillende items. Dit zijn de beste Fortnite Battle Royale items.

  5. Chug Jug

  De Chug Jug is een legendarisch item in Fortnite Battle Royale, waarmee je in één klap al je health en shield terug krijgt. Nou ja, niet in een keer, want het duurt 15 seconden om de Chug Jug in te nemen. Wanneer je dit legendarische item inneemt, kun je niet verder bewegen en ben je dus kwetsbaar voor zowel de storm als de kogels van je tegenstanders. Je kunt maar één Chug Jug tegelijk meenemen.

  Je zou misschien denken dat dit item hoger zou moeten staan in deze lijst, maar in die vijftien seconden kun je al vier keer terug naar het beginscherm zijn gestuurd door een kogel door je hoofd. Het is daarom ook slim om even een klein fort te bouwen, voordat je dit legendarische item in gaat nemen. De Chug Jug op de vijfde plek in deze lijst met de beste Fortnite Battle Royale items, omdat het eigenlijk te lang duurt voordat je deze potion hebt ingenomen.

  4. Shield Potion

  Ook de nummer vier in deze lijst van beste Fortnite Battle Royale items zorgt ervoor dat je meer kans hebt om te overleven. De Chug Jug geeft je in 15 seconden maximaal 100 health en shield. De Shield Potion geeft je in vijf seconden 50 shield. Deze potion is dus niet zo krachtig als de Chug Jug, maar het duurt ook drie keer minder lang om hem volledig in te nemen.

  De Shield Potion is dus relatief snel ingenomen. Je kunt maximaal 100 shield krijgen door middel van deze potion, waardoor je dus je totale health verdubbelt ten opzichte van het begin. Dit kan heel goed van pas komen, want de meeste shotguns en snipers richten meer dan 100 schade aan. Dat betekent dat je zonder deze potion in een kogel dood zou kunnen zijn.

  Omdat je met Shield nog beter dan overleven dan zonder, verdient de Shield Potion een plek op deze lijst met beste Fortnite Battle Royale items.

  3. Launch Pad

  Shield beschermt je tegen de kogels van je tegenstanders. Je kunt hierdoor door meer kogels worden geraakt, maar er is nóg een heel groot gevaar in Fortnite Battle Royale. Dat gevaar is de Storm. De Storm zorgt er langzaam voor dat het speelveld steeds kleiner wordt, waardoor spelers elkaar wel tegen moeten komen. De Storm gaat steeds meer schade aanrichten, naarmate het potje langer duurt. Oppassen dus!

  Wanneer je aan een van de uiteinden van de Fortnite map landt (Lucky Landing of Junk Junction bijvoorbeeld) heb je kans dat je heel ver moet lopen om in het veilige gebied te komen. Hierdoor heb je minder tijd om goede loot te zoeken, waardoor je minder goed voorbereid het gevecht ingaat. Door middel van een launch pad kun je een hele grote afstand overbruggen. Je springt op de Launch Pad en klapt op het hoogste punt je glider uit en zweeft zo naar het veilige gebied.

  De mogelijkheid om snel van A naar B te komen maar de Launch Pad één van de beste items in Fortnite Battle Royale. Bouw omhoog voordat je de Launch Pad plaatst, maar kijk wel uit of er geen tegenstanders in de buurt zijn die jouw bouwwerk maar al te graag kapot schieten. Dan ga je de valschade namelijk niet overleven!

  2. Rift-to-Go

  Met een Launch Pad is het gevaar uiteindelijk dus dat je dood gaat aan valschade. Bij een Rift-To-Go hoef je je hier echt geen zorgen om te maken. De Rift-To-Go heeft twee seconden nodig om te activeren en vervolgens word je omhoog geteleporteerd. Het is dus ook een stukje sneller dan de Launch Pad.

  De Rift-To-Go kan op verschillende manieren worden gebruikt, zowel aanvallend als defensief. Zo kun je de Rift-To-Go gebruiken wanneer een tegenstander je net veel schade heeft toegebracht. Dan ben je in ieder geval snel weg uit het gevecht. Ook kun je er voor kiezen om de afstand tussen jou en je tegenstander te overbruggen. Shotguns zijn sterk in Fortnite Battle Royale en die werken logischerwijs alleen op korte afstand.

  Tot slot kun je de Rift-To-Go ook gebruiken om de veilige zone te bereiken. Wanneer de storm steeds meer damage gaat doen, moet je zorgen dat je hier echt niet in belandt. Dan kan een Rift-To-Go heel goed van pas komen!

  1. Small Shield Potion

  Het klinkt misschien gek, maar de Small Shield Potion is het beste item in Fortnite Battle Royale. Het geeft je minder shield dan welke andere potion dan ook, maar dat is hier helemaal niet belangrijk. In 2 seconden heb je namelijk al een small shield potion ingenomen. Deze potion geeft je 25 shield. Zo kun je middenin een gevecht even heel snel wat extra shield innemen. Dat kan je leven redden!

  De small shield potion werkt natuurlijk het beste in combinatie met een normale shield potion. Dan kom je namelijk uit op 100 shield. Neem altijd eerst de kleine shield potion in, want deze kunnen je maximaal tot 50 shield brengen.

  De beste Fortnite Battle Royale items - Welke gebruik jij?

  Er zijn veel meer items dan we in deze special benoemd hebben. Welk item gebruik je het liefst? Laat het ons weten in de comments!

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.