Top 10 beste films juli 2017 - Spider-Man, Cars en veel apen!

  Heb je inspiratie nodig op het gebied van toffe films die je deze maand in de bioscoop kunt bekijken? Het belooft weer een spannende maand te worden, met onder andere Spider-Man, flitsende race-auto's en oorlogvoerende apen in de bioscoop. Wij hebben de top 10 beste films juli 2017 op een rijtje gezet!

  Spider-Man Homecoming (6 juli)

  Spider-Man is weer terug om de straten van New York (on)veilig te maken. Ook deze keer neemt hij het weer op tegen verschillende criminelen, in de film Spider-Man Homecoming. In deze film staat Spider-Man oog in oog met de beruchte crimineel Vulture. Dit is een slechterik die nog nooit eerder in een Spider-Man film verscheen.

  Het gaat bij Spider-Man Homecoming om een stand alone film in het Marvel Cinematic Universe. Iron Man zal ook even kort voorbij komen. Spider-Man wordt gespeeld door Tom Holland, die eerder al de rol van Spider-Man op zich nam in Captain America Civil War. Deze acteur kruipt ook in de huid van Nathan Drake voor de aankomende Uncharted-film.

  Wil je meer in de Spider-Man sfeer komen? Lees dan onze top 10 Spider-Man schurken.

  Retour en Bourgogne (6 juli)

  Mocht je na het zien van Spider-Man nog op zoek zijn naar een film die op de lachspieren werkt, dan kun je mogelijk aanschuiven bij Retour en Bourgogne. Het gaat hier om een komedie over een familie, die zich in en rondom de wijngaarden afspeelt.

  De familie zorgt met veel passie voor een wijngaard, maar dan moet iedereen plots zijn eigen weg gaan. Jean heeft tien jaar geleden Bourgogne verlaten om meer van de wereld te zien. Dan komt opeens het verschrikkelijke nieuws dat zijn vader op sterven ligt en moet hij terugkeren. Wanneer zijn vader komt te overlijden, moet de familie beslissingen maken over de toekomst.

  Cars 3 (12 juli)

  Deze maand scheuren de race-autootjes van Cars weer over het witte filmdoek. Na twee goed ontvangen films is het tijd voor deel drie, waarin we weer bekende personages uit de eerdere films in nieuwe avonturen zullen terugzien.

  De snelle racewagen Bliksem McQueen krijgt het in de film maar zwaar. Zijn carrière staat op het spel wanneer hij verslagen wordt door een nieuwe generatie razendsnelle racers. Wanneer hij terug in de race wil komen, schakelt hij de hulp in van de jonge race technicus Cruz Ramirez. Hij maakt zich klaar voor de ultieme race waarin hij tijdens de Piston Cup kan laten zien wat hij nu echt waard is.

  War of The Planet of the Apes (13 juli)

  Deze maand keren de apen van Planet of The Apes weer terug om een grote oorlog uit te voeren tussen mens en aap. Bekende apen uit eerdere films zullen weer terugkeren.

  In de film geraken Caesar en zijn apen in een strijd verwikkeld waarin zowel apen- als mensenlevens niet gespaard zullen blijven. Het is oorlog en de mensapen lijken het onderspit te delven. Caesar ziet het somber in en wil dan ook zijn ras wreken door de leider van de mensen, de kolonel, te vermoorden. Wanneer Caesar oog in oog komt te staan met deze kolonel breekt een strijd uit die de toekomst van de planeet per direct zal beslissen.

  Viceroy’s House (13 juli)

  Deze film neemt ons mee naar de Britse heerschappij in India. Het is 1947 en we zien hoe de achterkleinzoon van koningin Victoria naar New Delphi verhuist. Alles verloopt daarentegen niet even vlekkeloos; zo breekt er een grote vlaag van geweld uit tussen de hindoes, moslims en sikhs. Personeelsleden aan het paleis van de onderkoning moeten vrezen voor hun leven.

  Viceroy's House beloofd een spannende film te worden. Ben je fan van films met een historische lading, dan kan Viceroy's House mogelijk een interessante film zijn.

  Sing Song (20 juli)

  Pak de microfoon er maar bij en zet de karaokeband hardop aan! Het is tijd om te kijken of je beter kunt zingen dan Jasmine. In Sing Song heeft Jasmine het alleen veel te druk om te kunnen zingen, ze moet namelijk snel iemand vinden.

  In Sing Song wordt dit 16-jarige meisje uitgenodigd om deel te nemen aan een song contest. De competitie vind plaats in haar geboorteland Suriname, en dus reist ze er vol enthousiasme naar toe. Daarentegen gaat ze er helemaal niet heen om per se te zingen; ze gaat op zoek naar haar moeder en zet daarbij de winst van de wedstrijd op het spel. Gitarist Stijn, een goede vriend van Jasmine, reist met haar mee, maar door de zoektocht komt hun vriendschap onder flinke druk te staan.

  Dunkirk (20 juli)

  Nog een film die je mogelijk niet wilt missen is Dunkirk. Het gaat hier om een oorlogsfilm waarin we zien hoe de geallieerden en Britten met elkaar in conflict verstrengeld raken in een conflict waar alleen nog een zee en de vijand tussen hen in ligt. Ondertussen komt de vijand steeds dichterbij, terwijl de troepen vast zitten op het strand.

  Dunkirk is een film geregisseerd door Christopher Nolan. Eerder regisseerde hij verschillende Batman-films waaronder Batman The Dark Knight en Batman The Dark Knight Rises. Verder heeft hij gewerkt aan goede films als Memento en Inception, waarin uiteindelijk nog een rol werd vertolkt door Leonardo Di Caprio.

  Bigfoot Junior (26 juli)

  Zo vader, zo zoon. Iedereen heeft wel eens het verhaal van Bigfoot gehoord; een gigantisch monster met een enorme harige vacht. Maar heb je het verhaal van de zoon van Bigfoot al gehoord? Zo nee, dan komt hier met Bigfoot Junior verandering in.

  In de film volgen we Adam. Dit 13-jarige jongetje komt tijdens een zoektocht naar zijn verdwenen vader erachter dat zijn vader de legendarische Bigfoot is. Hij probeert verloren tijd met zijn vader in te halen en komt erachter dat hij net als zijn vader over legendarische superkrachten beschikt. Deze komen van pas wanneer hij zich moet weren tegen HairCo, een bedrijf dat het voorzien heeft op het bijzondere DNA van zijn vader.

  Valerian and the City of a Thousand Planets (26 juli)

  Aan het eind van deze maand kunnen we ook nog uitkijken naar Valerian and the City of a Thousand Planets. De film is gebaseerd op een stripreeks. Het gaat hier om een verfilming van de stripverhalen van Valerian and Laureline, of eerder Ravian zoals de stripfiguur in Nederland heet. Het verhaal komt van de Franse tekenaars Pierre Christin en Jean-Claude Mézières.

  Wil je meer weten over de stripreeks en de film? Lees dan eens onze special waarin vijf dingen laten die je moet weten over de film Valerian and the City of a Thousand Planets.

  The Crucifixion (27 juli)

  Fan van horror? Het duurt nog even voor we een afschrikwekkende horrorclown terugzien in de remake van IT. Kun je daarentegen niet wachten om eventjes de schrik van je leven te krijgen, dan kun je je wagen aan The Crucifixion.

  In deze film volgen we journaliste Nicole Rawlins, die onderzoekt hoe een non op gruwelijke wijze om het leven is gekomen. Er gebeuren steeds meer onverklaarbare gebeurtenissen en langzaamaan lijkt het alsof de moord niet door menselijke handen is gepleegd. Een priester lijkt als schuldige aangewezen te worden, maar het lijkt er steeds meer op dat er demonen betrokken zijn bij deze gruwelijke horrormoord.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.