Beste films 2019 - Tien films die volgend jaar uitkomen!

  Er is nog een aantal films dat uitkomt in 2018, maar het jaar is alweer bijna voorbij. Dan zitten we al in 2019 en dan komen er natuurlijk ook weer films! De beste films die in 2019 uitkomen hebben wij voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waarvoor je naar de bioscoop moet.

  Marvel Entertainment

  10. Spider-Man: Far From Home (Homecoming 2)

  Sony Pictures komt volgend jaar met een nieuwe Marvel film waar we erg benieuwd naar zijn: Spider-Man: Far From Home. We hebben Tom Holland al kunnen bewonderen als Peter Parker en zijn alter ego Spider-Man in het eerste deel van deze Spider-Man reeks waar hij al een aardige rol neerzette. Na de avonturen van de Avengers films, neemt Peter Parker (Spider-Man) een vakantie naar Europa.

  Er lijkt nog niet heel veel bekend te zijn over het volgende deel van de Spider-Man films, maar we hebben al wat dingen meegekregen in de Avenger films. We weten bijvoorbeeld al dat Peter Parker een nieuw Spider-Man pak heeft in de film, dat Mysterio voorbij komt en dat de film niet in Amerika plaats zal vinden. We hopen meer details te horen binnenkort en een van de beste films uit 2019 te kunnen zien in mei.

  The Walt Disney Company Benelux

  9. Toy Story 4

  De laatste Toy Story kwam uit in 2010 wat al bijna negen jaar geleden is. Hoeveel volwassenen zullen er wel niet in de zaal zitten volgend jaar? Als je het je nog kan herinneren, dan weet je dat in het laatste deel van Toy Story Woody en Buzz Lightyear een nieuwe eigenaar hebben gevonden. Hun laatste eigenaar Andy is namelijk naar de universiteit verhuisd.

  Bij deze nieuwe eigenaar is er allemaal ander speelgoed, waar de kameraden Woody en Buzz vrienden mee worden. Onder andere worden ze vrienden met Forky. En om Forky eens te laten zien wat het leven als speelgoed is, nemen ze hem mee op een roadtrip die hij nooit zal vergeten.

  Voor iedereen die klaar is voor een beetje nostalgie, zal dit een van de beste films in 2019 worden. Niet alleen worden onze innerlijke kinderen blij gemaakt met een nieuw avontuur van Woody en Buzz met dezelfde stemacteurs uit de originele films, maar we krijgen een heel nieuw avontuur van ze te zien! Wij zijn er klaar voor om in juni 2019 deze film te bekijken.

  Independent Films

  8. John Wick 3: Parabellum

  In 2017 kwam het tweede deel uit van deze trilogie, die ontzettend goed werd ontvangen. Ook het eerste deel van John Wick was een grote hit, dankzij diverse fantastische actiescènes. Volgend jaar komt het derde deel van John Wick uit en dat wordt vermoedelijk één van de beste films die uit zal komen in 2019. De film zal namelijk de cliffhanger van het tweede deel moeten beantwoorden.

  In het derde deel is Wick nog steeds op de vlucht nadat hij een lid van High Table heeft vermoord in het Continental, het hotel voor huurmoordenaars. Daarom heeft hij nu een prijs op zijn hoofd en zijn alle huurlingen naar hem op zoek. John is verbannen van alle bedrijven binnen het Continental. Zal hij een manier vinden om uit New York te ontsnappen?

  John Wick wordt niet alleen gezien als één van de beste films door trouwe kijkers van de trilogie, maar het karakter zelf wordt ook gezien als een van de beste karakters in actiefilms. De rol wordt dan ook fantastisch vertolkt door Keanu Reeves. Dat er nog een film komt, is een goede zet van Summit Entertainment. In mei 2019 kun je genieten van het volgende deel van deze spannende filmserie.

  Universal Pictures International

  7. How To Train Your Dragon 3

  In de eerste film begon de verrassende vriendschap tussen de viking Hikkie en een zeldzame Helleveeg-draak genaamd Tandloos. In de nieuwe film over hun avontuur is Hikkie het stamhoofd van het dorp Berk met zijn geliefde Astrid en zijn trouwe vriend Tandloos als leider van de draken. Alles gaat goed tot er een levensbedreigend gevaar op hun pad komt en Tandloos valt voor een Hemelfeeks-draak. De trouwe band tussen Tandloos en Hikkie wordt op de proef gesteld.

  We hebben al twee films kunnen genieten van het avontuur van Hikkie en Tandloos in de eerste twee delen van How To Train Your Dragon. Gelukkig komt DreamWorks in januari 2019 terug met een gloednieuw avontuur vol draken. Wij kunnen niet wachten, gezien we niet genoeg kunnen krijgen van alle draken in deze film. Hoe meer draken, hoe meer de volgende film een plek in de beste films uit 2019 verdient.

  The Walt Disney Company Benelux

  6. Star Wars: Episode IX

  We kunnen geen lijst met de beste films in 2019 maken zonder Star Wars erin te zetten. Star Wars: The Force Awakens en Star Wars: Episode 8 worden vervolgd in de nieuwe Star Wars film die volgend jaar uit zal komen. De boze Kylo Ren heeft het leger van The First Order overgenomen, maar Luke Skywalker was het hier niet mee eens. Hij gaf de rebellen genoeg tijd om te ontsnappen van deze kwaadaardige driftkikker.

  Het is aan Rey, Finn en de andere leden van het verzet om de First Order voor altijd te stoppen in deze strijd tussen goed en kwaad. De film zal een eind breien aan het verhaal van de Skywalker-familie. Het is nog onbekend hoe het deel precies gaat lopen, aangezien de details over het laatste deel goed geheim worden gehouden. Het enige wat zeker is, is dat de regie in handen is van J.J. Abrams, de regisseur van Star Wars VII: The Force Awakens.

  Star Wars: Episode IX wordt verwacht in december 2019.

  Disney

  5. Frozen 2

  In november 2019 is het weer zover: Frozen komt terug. Het is niet alleen een van de meest populaire Disney films ooit, maar misschien ook wel eentje waarvan het tweede deel een van de beste films uit 2019 wordt. In het eerste deel van Frozen konden we zien hoe Elsa om leert gaan met zichzelf en haar magie. Aan het einde kunnen we zien hoe Elsa wat meer lol gaat maken en wat losser wordt. Dit verhaal zal verder gaan in Frozen 2. Voor de rest is er nog niet veel bekend over het verhaal van het tweede deel van Frozen.

  Het verhaal zal in het tweede deel van Frozen niet alleen verdergaan in het leven van Elsa, maar zal ook laten zien hoe het verder gaat met Anna, Kristof en last but not least onze geliefde sneeuwpop Olaf. Voor zover bekend zijn de makers van de het tweede deel van Frozen wel al uit over het einde dat ze willen hebben in Frozen 2 en zullen ze daaromheen de rest van het verhaal maken.

  The Walt Disney Company Benelux

  4. Avengers 4

  Afgelopen april kwam de film Avengers: Infinity War uit die ons allemaal in scherven heeft achterlaten. Er is op ons hart gestampt, met onze gevoelens gespeeld en onze tranen zijn oncontroleerbaar gaan stromen. “I don’t feel so good,” is een van de meest gehate zinnen op het internet. Het ergste is dat we daarna weer een jaar moesten wachten tot we erachter zouden komen hoe dat verdomde verhaal verder zou gaan.

  Maar volgend jaar is het zo ver. In mei 2019 gaat het verhaal van de Avengers verder en gaan we er eindelijk achter komen of iedereen dood is of dat Marvel met ons hart speelt. We weten al dat Thanos in een of ander willekeurig universum zit en dat iedereen ten onder is gegaan tot ons grote verdriet. Zouden onze helden in dit vervolg Thanos tot moes kunnen slaan?

  Marvel Entertainment

  3. Captain Marvel

  Op aarde is ze geboren als Carol Danvers, maar eigenlijk is ze Captain Marvel. Ze is uit de ruimte gekomen en op aarde beland, maar hier herinnert ze zich niet veel van. Carol heeft vage flarden aan herinneringen en wilt graag weten waar deze herinneringen vandaan komen. Samen met Nick Fury probeert ze uit te vinden wat er in haar verleden is gebeurt en moet Carol ook nog eens een intergalactische oorlog stoppen.

  Marvel fans laten op het internet weten dat ze allemaal vreselijk enthousiast zijn over de film. De meeste fans zijn dit omdat nu na een lange tijd een vrouwelijke held de hoofdrol krijgt in een Marvel film. Ook wij zijn enthousiast en wachten vol geduld af tot Captain Marvel te kijken is in de bioscoop. De film wordt in maart 2019 in de bioscoop verwacht.

  Warner Bros. Entertainment Inc

  2. IT: Chapter Two

  Het wezen Pennywise is een buitenaardse verschijning die eens in de 22 jaar wakker wordt om zich te voeden met angst. Hij kan andere vormen aannemen en heeft deze keer de verschijning van een clown aangenomen. Wie zitten er voller met angst dan kinderen? Bill zijn broertje is helaas een van de slachtoffers van Pennywise geworden en verdwenen. Bill en zijn vrienden besluiten een bezoekje te brengen aan de alien om hem uit te schakelen.

  Dit gebeurde er in het eerste deel van IT ook wel Chapter One. In Chapter Two speelt het verhaal zich 27 jaar later af. Het clubje jongeren is intussen volwassen geworden en iedereen woont ergens anders. Maar op een dag wordt de groep teruggebracht naar hun originele woonplaats door een vernietigend telefoontje.

  Het eerste deel van IT werd afgelopen jaar goed ontvangen. Dat het tweede deel van deze horrorfilm een van de beste films van 2019 zal gaan worden is dan ook niet echt een vraag meer. We kunnen er namelijk wel vanuit gaan dat de film een van de beste zal worden. Niet alleen het verhaal trok de kijkers van IT aan namelijk, maar ook het feit dat de film niet volledig vol gestopt was met jumpscares. Hierdoor konden mensen die geen fan van horror zijn ook van de film genieten.

  Deze film wordt verwacht in september 2019.

  Warner Bros. Pictures

  1. Joker

  Het is het jaar 1981. Arthur Fleck is een mislukte stand-up komiek. Langzaamaan wordt hij gek. Zo gek dat hij verandert in een psychopaat die uit is op chaos en het zaaien van paniek. Hij verandert zelfs in een van de grootste schurken die ooit heeft rondgelopen in Gotham City. Hij wil dat iedereen hem kent en wraak nemen op de wereld als zijn nieuwe alter ego: De Joker.

  Joaquin Phoenix is de zevende in de rij die de Joker zal gaan spelen. Van zijn rol wordt veel verwacht, vooral omdat hij het tegen acteurs als Heath Ledger moet opnemen in de strijd van beste Jokers. Er werd ook al getwijfeld aan de make-up stijl van Joaquin Phoenix, doordat het niet lijkt op de make-up die onze favoriete schurk uit Gotham eerder altijd heeft gehad.

  Wij zijn heel benieuwd hoe de Joker gespeeld zal gaan worden door Joaquin Phoenix en wachten vol geduld af. De film wordt in oktober 2019 verwacht.

  Welke films denk jij het beste te vinden in 2019?

  Er komen een boel films uit. Zelfs meer dan die onze lijst bevat! Het kan zomaar dat degene waar jij het meest enthousiast voor bent er niet tussen staat. Welke is dat? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.