Wat is de beste film van 2017 volgens jullie? [poll]

  Vorige week konden jullie je mening geven over wat de beste game van 2017 is, de uitslag daarvan was misschien wat verrassend te noemen maar dat maakt het juist weer leuk. Deze week hebben we een zelfde soort vraag voor jullie:wat is de beste film van 2017?

  Universal Pictures

  Dit jaar is er weer heel wat geschut uitgegeven op het gebied van films. Denk aan de film Get Out, met de geweldige horrorvibe die de mensen in de bioscoop op het puntje van hun stoel liet zitten. Of denk aan Logan, de laatste film van Hugh Jackman als Wolverine, waarin de acteur de harten van menig mens stal.

  In deze lijst hebben we de releasedate aangehouden van Nederland, dus wanneer de film voor het eerst in Nederland te zien was. Films als Manchester by the Sea en The Founder zijn dus ook gewoon van de partij in deze poll.

  De beste film van 2017 volgens jullie!

  Nu hebben wij, net als de vorige keer, op de redactie een hevige discussie waarbij de woorden ons om de oren vlogen. Wij komen er weer niet uit, dus vragen we jullie om hulp! Welke film van 2017 vinden jullie de beste?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.