De 10 beste FIFA 19 spelers op een rijtje!

Article
vrijdag, 14 september 2018 om 12:59
xgn google image
De 10 beste FIFA 19 spelers zijn officieel bekendgemaakt door EA! De ratings waren al gelekt, maar nu kunnen we met volle 100% zekerheid zeggen wie de beste spelers in het spel zijn. En als we zo naar de ratings kijken dan zien we genoeg om van te genieten binnenkort!

10. Toni Kroos - 90

De top tien beste FIFA 19 spelers start meteen met een speler die een beoordeling heeft van 90: Toni Kroos. De Duitse middenvelder wist afgelopen seizoen te schitteren op het middenveld van Real Madrid en wist voor de derde keer op rij de Champions League omhoog te tillen.
Ook op het WK waren alle ogen gericht op de middenvelder, maar helaas voor Kroos kwam Duitsland niet verder dan de groepsfase. Wel zal iedereen zich nog de magistrale goal herinneren tegen Zweden in de laatste minuut, waarin de middenvelder de bal met zijn rechter in de rechterhoek krulde. Een fantastisch doelpunt van een fantastische speler!
De stats van de speler kun je zien op het plaatje hierboven!
138816

9. David De Gea - 91

We kennen De Gea allemaal als één van de betrouwbaarste doelmannen in heel de wereld. Afgelopen seizoen heeft de keeper meerdere punten gepakt voor zijn team Manchester United en daarom is een rating van 91 ook meer dan verdiend!
Dat EA er dan ook voor heeft gekozen om de Spanjaard de beste doelman in het spel te maken is niet zo gek, al was het nog wel even afwachten. De doelman wist namelijk op het WK niet te overtuigen en was zelfs te betrappen op een paar fouten.
De stats van de speler kun je zien op het plaatje hierboven!
138827

8. Luis Suárez - 91

De incidenten die achter de naam Luis Suárez staan zullen hem helaas altijd achtervolgen, maar dat neemt niet weg dat deze geniale spits dingen met een bal kan doen waar de grootste voetballers allertijden nog van op zullen kijken.
De rating mag dan wel met één puntje omlaag zijn gegaan ten opzichte van FIFA 18, Luis Suárez blijft één van de allerbeste spitsen allertijden. Wie had een aantal jaar geleden gedacht dat de Uruguayan het zo ver zou schoppen in het voetbal? Niemand.
De stats van de speler kun je zien op het plaatje hierboven!
138834

7. Sergio Ramos - 91

Ondanks zijn geweldige prestaties achterin bij Real Madrid was het geen zomer waarbij de verdediger veel liefde kreeg van de buitenwereld. Ramos werd er van beschuldigd Mohamed Salah bewust geblesseerd te hebben in de finale van de Champions League en ook op het WK was niet iedereen altijd even lovend over de Spanjaard.
Toch kan de Ramos rekenen op de titel als beste verdediger in FIFA 19, met een rating van 91, waarmee hij één punt omhoog gaat ten opzichte van zijn kaart vorig jaar. Zeker verdiend, want met zijn leiderschap is het één van de beste verdedigers in de wereld.
De stats van de speler kun je zien op het plaatje hierboven!
138836

6. Eden Hazard - 91

Het was een hectische zomer voor Eden Hazard. De buitenspeler annex middenvelder speelde een fantastisch WK met zijn land België en leek de ideale opvolger van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid, waardoor de geruchtenmolen rondom zijn naam maar door bleef gaan.
Inmiddels is de transfermarkt gesloten en is de speler nog altijd te bewonderen in het shirt van Chelsea, dus ook in FIFA 19, waar hij een rating heeft van 91. Het is een speler die ervoor gaat zorgen dat er heel wat controllers kapot zullen gaan!
De stats van de speler kun je zien op het plaatje hierboven!
138838

5. Kevin de Bruyne - 91

Bij Chelsea zullen ze zich nog wel eens voor de kop slaan als ze terugdenken aan 2014, het jaar waarin ze De Bruyne voor een bedrag van 30 miljoen euro verkochten aan VfL Wolfsburg. Bij de Duitse club ontpopte de Belg zich als een fantastische middenvelder, waarna hij in 2015 al een transfer verdiende naar Manchester City.
Wat de middenvelder in het shirt van The Citizens heeft laten zien is ongekend. De Bruyne ziet dingen die jij en ik nooit zullen zien als we op een voetbalveld staan. Een beoordeling van 91 is dan ook zeker verdiend, waarmee het dus een van de beste FIFA 19 spelers is.
De stats van de speler kun je zien op het plaatje hierboven!

138843

4. Luka Modriç - 91

Als je het over de tien beste FIFA 19 spelers hebt, dan is het niet de vraag of Luka Modriç, maar op welke plek de middenvelder staat. Plek vier dus, met een beoordeling van 91. Dat is twee punten hoger dan zijn kaart op FIFA 18.
Deze vierde plek in de top tien is zeker niet onverdiend, het afgelopen jaar was namelijk hét jaar van de Kroaat. Met Real Madrid schitterde hij als nooit te voren op het middenveld en op het WK leidde hij zijn land tot de finale. Een wereldprestatie van een wereldspeler.
De stats van de speler kun je zien op het plaatje hierboven!
138847

3. Neymar - 92

Niet alleen de al eerder genoemde Hazard werd in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, ook Neymar werd gezien als iedeale opvolger voor de vertrokken Cristiano Ronaldo. Helaas voor de Madrinelen is de Braziliaanse sterspeler komend seizoen weer te zien in het shirt van Paris Saint-Germain.
Ja, wat valt er verder te zeggen over de rating van Neymar. Vijf sterren skills, vijf sterren slecht been, het is een fantastische voetballer die niet alleen op de echte grasvelden zal schitteren, maar ook op de digitale grasvelden van FIFA 19.
De stats van de speler kun je zien op het plaatje hierboven!
138852

2. Lionel Messi - 94

We zijn aangekomen bij de top twee van beste FIFA 19 spelers en zoals verwacht staat Lionel Messi op de tweede positie. De aanvaller van Barcelona kende een prima seizoen met als hoogtepunt het winnen van de titel, maar de vroege uitschakeling in de Champions League doet nog steeds aardig pijn.
Het grootste verschil met zijn kaartje van vorig jaar in FIFA 18 is de positie. Dit jaar kunnen we in FIFA Ultimate Team de Argentijn weer in een centrale rol zetten. Messi is nu namelijk CF in plaats van RW.
De stats van de speler kun je zien op het plaatje hierboven!
138855

1. Cristiano Ronaldo - 94

Het is geen verrassing dat Cristiano Ronaldo op de eerste plek staat bij de beste FIFA 19 spelers. De Portugees is te bewonderen op de voorkant van de game en zorgde vorig seizoen weer voor een paar prachtige momenten op het veld.
Met zijn transfer naar Juventus hoopt de buitenspeler weer nieuwe prijzen toe te voegen aan zijn uitpuilende prijzenkast. Wie weet zien we de Portugees dit jaar weer de cup met de grote oren weer omhoog tillen!
De stats van de speler kun je zien op het plaatje hierboven!

De beste FIFA 19 spelers dit jaar

Dit zijn volgens EA de beste FIFA 19 spelers waar we dit jaar mee aan de slag kunnen. Het is altijd nog even afwachten hoe ze spelen in de game, want zoals altijd zullen er weer een paar spelers zijn met een lage beoordeling die de sterren van de hemel spelen!
FIFA 19 is vanaf 28 september verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Als je er nog niet helemaal uit bent of je de normale of een speciale editie wil kopen, dan hebben wij een artikel voor je waarin we de verschillen tussen alle edities uitleggen.