Top 10 beste E3 games voor 2020 - E3 laat ons naar heel veel uitkijken

  Tijdens de E3 hebben we enorm veel games gezien. Zoveel games dat een selectie van de top 10 beste E3 games voor 2020 bijna onmogelijk is. Toch doen we een poging. Hier vind je een overzicht met hoogtepunten uit verschillende presentaties tijdens de E3.

  10. Zombie Army 4: Dead War

  In onze top 5 beste E3 2019 PC Gaming Show persconferentie aankondigingen, stond deze game al helemaal vooraan. Zombie Army 4: Dead War lijkt een game te worden waar je flink wat actie zal krijgen. Met een handboek voor snipers schiet jij los op de zombies. In deze spin-off op de Sniper Elite-serie ga je aan de slag in een strijd tegen de levende doden. Je kunt dit alleen doen, maar ook samen met vier vrienden. Een gewelddadig en goor avontuur om naar uit te kijken.

  Zombie Army 4: Dead War komt begin 2020 uit voor PC, PS4 en Xbox One.

  9. Just Dance 2020

  Voor iedereen die graag voor zijn console danst, pakte Ubisoft dit jaar uit met de nieuwste Just Dance. Dit dansspel zal weer een heleboel nieuwe liedjes brengen. In Just Dance 2020 kunnen spelers swingen op nummers als ‘God is a Woman’, ‘High Hopes’ en ‘I Like It'. In totaal zijn er 40 nieuwe nummers toegevoegd. Het is dus weer tijd om de longen uit je lijf te dansen en je conditie flink te testen. In het totaal zijn er ruim 500+ nummers als je Just Dance Unlimted meerekent dus laat die voetjes maar van de vloer vliegen.

  Just Dance 2020 komt in 5 november 2020 uit voor Switch, PlayStation 4, Xbox One, Wii en Google Stadia.

  8. Rainbow Six Quarantine

  Tijdens de E3 2019 Ubisoft presentatie werd ook Rainbow Six Quarantine aangekondigd. Je mag dus weer flink aan de slag in een game die wordt omschreven als een PvE versie van Rainbow Six Siege. Dit keer zal de game je meenemen naar de toekomst. In dit spel moet jij jezelf weren tegen buitenaardse parasieten. Dit doe je in squads bestaande uit drie teamleden. Hoe dit teamverband er precies uit gaat zien, zal in de loop richting 2020 moeten blijken.

  De game komt begin 2020 uit voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

  7. Gods & Monsters

  Een andere Ubisoft game om naar uit te kijken in 2020 is Gods & Monsters. Het gaat hier om een grote open wereld game waarin je dus zelf vrij bent om van alles te ontdekken. De verwachtingen voor deze game zijn groot, omdat de mensen die aan deze game werken eerder ook hun handen lieten wapperen om Assassin's Creed Odyssey te maken. Tijdens die game raakten de makers zo geïnspireerd door de Griekse Mythologie dat ze er een hele nieuwe game omheen wilden bouwen. Dit wordt uiteindelijk Gods & Monsters.

  Dit avontuur is vanaf 25 februari 2020 verkrijgbaar voor PC, Xbox One, PlayStation 4, Switch en Google Stadia.

  6. Watch Dogs Legion

  De laatste Ubisoft-titel die we in deze lijst met beste E3 2020 games uitlichten, is Watch Dogs Legion. Deze game werd namelijk getoond tijdens de E3 2019 presentatie van Ubisoft. Ook dit keer mag je weer flink hacken. Je woont nu in Londen en de wereld om je heen vraagt er gewoon om, om gehackt te worden. Je wordt onderdrukt door een autoritair regime dat je met drones vanaf elke straat in de gaten kan houden. Jij komt natuurlijk in verzet met het gevaarlijkste wapen ter wereld: een smartphone.

  Watch Dogs Legion verschijnt op 6 maart 2020 voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Google Stadia.

  5. Halo Infinite

  Voor Halo-fans is er ook het één en ander op komst. Zo kan men volgend jaar aan de slag met de nieuwste telg binnen de Halo-serie. Halo Infinite wordt het vervolg van Halo 5 en wordt ontwikkeld door 343 industries.Voorheen was er nog niet zoveel over de titel bekend, maar tijdens de E3 2019 is er toch het een en ander getoond. Zo is bekend geworden dat deze game onder andere de launchtitel wordt van project Sarlett. Dit wordt de nieuwe Xbox.

  Halo Infinite komt eind 2020 uit voor de Xbox One, PC en het nieuwe Project Scarlett.

  4. Marvel's Avengers

  Een andere game die momenteel door Square Enix wordt ontwikkeld, is Marvel's Avengers. De superhelden komen eindelijk samen in een game. Voor je het weet deel je rake klappen uit met superhelden als Thor, Black Widow, Hulk, Iron Man en Captain America. Na het succes van superheldenfilms als Marvel's Avengers: Endgame, is deze Avengers-game een welkome game voor fans van de helden.

  Ook nieuwkomers kunnen instappen in deze gloednieuwe titel. De game wordt enigszins beïnvloed door het cinematische universum van Marvel, maar zal niet direct aansluiten op de films. De release is op 15 mei 2020 voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Google Stadia.

  3. Final Fantasy VII remake

  Ook is duidelijk dat we in 2020 aan de slag kunnen gaan met een interessant ogende remake van Final Fantasy VII. Het vechtsysteem zal op de schop gaan en de game gaat er grafisch fantastisch uitzien. In een trailer zagen we hoe Cloud Aerith ontmoette. Op de E3 beursvloer was al een demo van het spel speelbaar. Vooralsnog is de game nog volop in ontwikkeling en moeten we het doen met een remaster van Final Fantasy VIII om de kloof te overbruggen.

  Final Fantasy VII Remake komt op 3 maart 2020 uit, exclusief voor PS4.

  2. Animal Crossing: New Horizons

  De laatste titel in dit lijstje met beste E3 games voor 2020 is Animal Crossing: New Horizons. Oorspronkelijk zou deze Nintendo-titel in 2019 uitkomen, maar tijdens de E3 is bekendgemaakt dat deze wordt uitgesteld. Toch hoeven we niet per se te treuren. We zagen wel gelijk een hoop gameplay en het is duidelijk geworden dat deze game een heleboel nieuwe dingen gaat tonen. Zo kun je buiten meubels plaatsen, over slootjes springen, paden aanleggen en zelfs zelf je eigen meubelen craften. De game ziet er veelbelovend uit.

  Deze game is verkrijgbaar vanaf 20 maart 2020. De game komt naar de Switch.

  1. Cyberpunk 2077

  Voor fans van Keanu Reeves wordt dit echt een spel om naar uit te kijken. Mogelijk is Cyberpunk 2077 de meest besproken titel tijdens de E3. Vooraf keken fans er al erg naar uit, maar nu al helemaal. In een open wereld-RPG krijg je de kans om controlle te nemen over huurling V. De ontwikkelaar van de Witcher-serie neemt je mee naar een wereld vol opgevoerde strijders, hackers en andere ongure types. Ondertussen is ook de releasedatum van deze actievolle titel bekend.

  Cyberpunk 2077 wordt verwacht op 16 april 2020 en verschijnt op PS4, Xbox One en PC

  Dit zijn de beste E3 games voor 2020

  Er komen heel veel games uit. Mogelijk staat jou favoriet hier niet eens tussen. Deel hieronder naar welke games jij allemaal uitkijkt, zodat niemand een game hoeft te missen!

  Animal Crossing: New Horizons

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.