Reageer en Win - We geven 2x de Hoe Tem Je Een Draak Blu-ray weg!

  In de Reageer & Win van deze week maken jullie kans op twee te gekke Hoe tem je een Draak 3 Blu-rays. Bekijk de video hieronder, waarin Rob uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijs en waarin hij bekend maakt wie de er vorige keer heeft gewonnen.

  In de Reageer en Win van vorige week gaven wij twee keer de Bumblebee Blu-ray weg. Rob maakt de winnaars bekend zodat hij of zij binnenkort kan genieten van een geweldig spel.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - 2x Hoe tem je een draak: The Hidden World - 3D Blu-ray

  Deze week geven wij in samenwerking met Universal Pictures twee Blu-rays van Hoe Tem Je Een Draak 3 weg. De film is op 3 januari uitgekomen in de bioscoop en sinds kort op DVD en Blu-ray te krijgen. In deze film ontdekken Hikkie en Tandloos eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en wordt Tandloos verliefd op een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

  Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Bekijk dan de video hier boven, waarin Rob uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.