Beste E3 2019 games - Titels die je niet naast je kan laten liggen!

  Het fantastische spektakel van E3 2019 is alweer afgelopen. Maar niet getreurd, aangezien we veel meer hebben gezien van een aantal geweldige titels. In deze special lees je de vijf beste E3 2019 games die je aankomend jaar niet links kan laten liggen!

  5. Pokémon Sword and Shield

  We trappen onze lijst af met één van de meest verwachte titels van dit jaar nog, namelijk Pokémon Sword and Shield. Natuurlijk was de onthulling van deze titel al veel eerder dan E3 2019, maar tijdens dit evenement hebben we wel veel meer beelden gekregen van de titel. Zo kregen we de eerste stukken gameplay te zien en kregen we beelden van de twee verschillende legendarische Pokémon die de box-art sieren van de titel.

  Als eerste echte Pokémon RPG voor de Nintendo Switch is dit toch wel één van de games die je echt niet kunt laten liggen en daarom staat deze ook in onze lijst. Het is gelukkig niet meer zo lang wachten, aangezien Pokémon Sword and Shield op 15 november 2019 uit zullen komen voor de Nintendo Switch.

  4. Gears of War 5

  De nieuwste titel in de Gears reeks heeft zijn onthulling gehad tijdens E3 2019, wat ook de grote reden is dat wij deze titel in deze lijst verwerkt hebben van beste E3 2019 games. Een echte Xbox must have, die ook nog eens redelijk snel uit zal gaan komen. De titel zal namelijk al vanaf 10 september 2019 in de winkels liggen.

  De nieuwe titel, die simpelweg Gears 5 heet zal een vrouwelijk hoofdpersoon gaan hebben, genaamd Kait Diaz. Zij werd al eerder in Gears of War 4 geïntroduceerd als een bijpersoon, maar dit keer mag zij de voorgrond betreden van een van de meest succesvolle franchises van Xbox.

  3. Marvel’s Avengers

  Het was lang wachten, maar tijdens de persconferentie van Square Enix op E3 2019 hebben we eindelijk beelden gekregen van de nieuwe Marvel game, die in de maak is bij Crystal Dynamics. Het betreft een titel, waar je alleen of met vier spelers tegelijkertijd kunt spelen als je favoriete Marvel-helden als Captain America, Thor, Iron Man, The Hulk en Black Widow.

  Of je in een open wereld kunt rennen en vliegen als je favoriete personages is nog niet duidelijk, maar wel weten we dat we niet kunnen wachten om de hele omgeving kort en klein te slaan als The Hulk of het schild van Captain America in verschillende vijanden te boren. Marvel’s Avengers bevindt zich bij de beste games van E3 2019, maar we zullen nog even moeten wachten wanneer de game op 15 mei 2020 uit zal gaan komen op PS4, Xbox One en PC.

  2. Elden Ring

  Elden Ring is misschien een geval apart in deze lijst, maar dat neemt niet weg dat het één van de beste aankondigingen was van E3 2019. FromSoftware is een samenwerking aangegaan met niemand minder dan George R.R. Martin, die je hopelijk wel kent als de schrijver van de boeken van Game of Thrones. Op E3 2019 is er misschien geen gameplay of releasedatum laten zien voor deze titel, maar we nemen al genoegen met de geweldig maar cryptische trailer van de game.

  Uit deze trailer kunnen we wel halen dat in ieder geval één feature van een eerdere game van FromSoftware, namelijk Sekiro: Shadows Die Twice in Elden Ring voor zal komen. Een prothetische arm zien we namelijk pontificaal in beeld tijdens de trailer. Hoe dit project gaat uitpakken weten we niet, maar we kunnen in ieder geval niet wachten, geen wonder dat deze game één van de beste aankondigingen was van E3 2019.

  1. Cyberpunk 2077

  Van de makers van één van de meest fantastische games tot nu toe, namelijk The Witcher 3: Wild Hunt komt er een geheel nieuw project wat de naam Cyberpunk 2077 draagt. Over deze game was al redelijk veel bekend, maar op E3 2019 kregen we een verrassend, maar welkom cadeautje.

  Tijdens de show, waar we konden genieten van Cyberpunk kwam daar uit het niets Keanu Reeves op het podium. Hopelijk ken je deze acteur wel van bijvoorbeeld zijn rol als Neo in The Matrix, je weet wel die ene die zo gracieus al die kogels ontweek. Keanu Reeves zal een rol spelen in de game, genaamd Johnny Silverhand. Wat deze rol gaat zijn weten we nog niet en jammer genoeg moeten we nog wachten tot 16 april 2020 om de hele game te spelen op PS4, Xbox One en PC.

  De beste E3 2019 games op een rij - Deze mag je missen!

  De E3 2019 zat weer stampvol met goede games, maar dit zijn toch wel de pareltjes, de crème de la crème, het gouden ei van dit jaar. Kan jij ook al niet wachten om deze en misschien ook andere games te spelen? Laat ons weten in de comments naar welke game jij het meeste uitkijkt!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.