Wat is de beste draak in een game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 16 januari 2016 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee levert je deze een draak van een dilemma. Met de allerslechtste openingsgrap ooit, of weten jullie een slechtere (?), openen wij deze nieuwe XGN Doe Mee. Jump into the fire with us!
De laatste keer was de vraagstelling wat jullie nou eigenlijk van de prijs van de Oculus Rift vindt. Oprichter Palmer Luckey had de prijs namelijk anderhalve week geleden bekendgemaakt, en daar schrokken de meesten toch van: 699 euro. Bijna een verdubbeling van wat er eerst werd gedacht. De Doe Mee denkt dat ErikvdBosch een goed punt heeft:
Duidelijk ErikvdBosch en vooral dat laatste is natuurlijk essentieel. Een VR-bril is wel leuk, maar zonder games zullen veel mensen afhaken met het idee van zo’n VR-bril. Op dat moment heeft Sony misschien wel de beste kaarten in handen qua virtual reality aspect. Of dat ook gaat gebeuren, is nog maar de vraag. Er gaan geruchten dat de PlayStation VR net zoveel gaat kosten als de Oculus Rift.
Goed, genoeg over virtual reality. We gaan het hebben over draken! Je weet wel, die vliegende wezens met meestal vuurspuwende krachten. Enfin, de Doe Mee wordt in zijn sociale kringen al weken ondervraagd of hij Dragon’s Dogma gaat spelen, maar helaas: tijd is niet de vriend van de Doe Mee. Maar daarom hebben wij wel een leuke stelling voor jullie:

Wat is de beste draak in een game?

Tja, denk daar maar eens over na. Welke draak, in welke game, heeft jou onvoorstelbaar veel indruk op jou achtergelaten? Het kan een vijandige draak zijn, zoals de groen Singe uit het inmiddels klassieke Dragon’s Lair of misschien wel Alduin uit het draakcentrale Skryim. Een goedaardige mag natuurlijk ook, zoals Spyro.
Maar de keuze is aan jullie! Dus vertel ons wat jij de beste draak in een game vindt en vertel daar ook even bij WAAROM jij dat zo vindt. Wensen wij jullie een vurig weekend met die ijskoud buiten. Tot volgende week!

Populair Nieuws