De beste draadloze sport oordopjes op een rij - Comfort tijdens je workout

  Nu dat Apple een sport-opvolger heeft aangekondigd van zijn AirPods wordt het tijd om een vergrootglas te leggen op verschillende draadloze sport oordopjes, want welke gaan nu het langst mee, hebben het beste geluid en zitten het meest comfortabel? Lees hier de beste draadloze sport oordopjes om mee te nemen tijdens je hardlooproute!

  5. Apple AirPods

  Op de vijfde plek van de beste draadloze sport oordopjes zien we eigenlijk de koning van de wireless earphones, namelijk de Apple AirPods. Voor normaal gebruik, in de trein, bus of auto zijn dit toch wel de ideale oordopjes om mee te nemen. De batterij gaat lekker lang mee en je hoeft ze maar 15 minuten op te laden om drie uur te kunnen luisteren!

  Nu zijn de AirPods niet echt ideaal voor tijdens het hardlopen, wat vooral komt door de pasvorm in het oor. De AirPods hangen namelijk in je oorschelp, waardoor deze nog wel eens uit kunnen vallen tijdens het rennen. Hier kun je natuurlijk wel siliconen opzetstukjes voor aanschaffen, maar als je bovenop de aanschafprijs van 179 euro ook nog eens een accessoire moet kopen tikt dat lekker aan in de portemonnee. Lees hier ook wat tips om alles uit je AirPods te halen.

  4. Powerbeats 3

  Op de vierde plek van onze beste draadloze sport oordopjes hebben wij de Powerbeats 3 gezet. Het merk Beats by Dre heeft een sterke deelnemer ingezonden met de Powerbeats 3. Nu zijn deze oordopjes niet helemaal draadloos, aangezien er nog een kabel is die de twee oortjes verbindt, maar als het gaat om batterijduur steken deze oordopjes er wel met kop en schouder bovenuit.

  Als je de oordopjes één keer oplaadt, gaat de accu namelijk 12 uur mee, wat gigantisch lang is voor draadloze oordopjes. Nu is er ook nog iets te zeggen over de geluidskwaliteit van deze muziekdragers. Het kan nog wel eens voorkomen dat de bas in je favoriete nummers gaat overheersen, wat vaker voorkomt bij hoofdtelefoons en oordopjes van Beats by Dre. De Powerbeats 3 zijn wel net iets goedkoper te krijgen dan de Apple AirPods. Deze heb je vaak al in huis voor 139 euro.

  3. Under Armour Sport headphones - Project Rock Edition

  We maken even een kleine omweg door het bos van beste draadloze oordopjes met de Under Armour Sport Headphones. Dit is namelijk een draadloze hoofdtelefoon in samenwerking met Dwayne Johnson. Als je deze man volgt op Instagram zul je hem 9 van de 10 keer in zijn eigen sportschool zien en dan ook met zijn eigen merk hoofdtelefoon.

  Deze geweldige Project Rock Edition heeft ademende oorkussens, waardoor zweet niet in je oren kan komen en de batterij gaat maar liefst 16 uur mee! Het grootste voordeel is dat je deze hoofdtelefoon maar vijf minuten op hoeft op te laden om de batterij tot 100% te laten komen. De Under Armour Sport Headphones heb je al in huis voor 250 euro.

  2. Bose Soundsport

  De zilveren medaille van onze beste draadloze sport oordopjes (en één hoofdtelefoon) gaat naar de Bose Soundsport Truly Wireless Earphones. Bose staat bekend om zijn geweldige geluidskwaliteit in hun verschillende producten. Deze écht draadloze oordopjes zijn dan ook geen uitzondering. Met het opstaande ‘vleugeltje’ op de oordopjes zorg je ervoor dat de Bose Soundsport goed vast in je oren blijven zitten.

  Het enige nadeel wat deze oordopjes hebben is dat de batterij bij lange na niet zo lang meegaat als andere oordopjes op deze lijst. Als je de Soundsport één keer oplaad kan je er namelijk maar vijf uur mee luisteren. Nu krijg je er ook een oplaaddoosje bij, waardoor je nog eens twee uur kunt luisteren, maar dit gaat er wel snel doorheen. De Bose Soundsport oordopjes kosten iets meer dan bijvoorbeeld de Apple AirPods en heb je in huis voor 199 euro.

  1. Powerbeats Pro

  Op de eerste plek van onze beste draadloze sport oordopjes staan de Powerbeats Pro. De nieuwste toevoeging van Apple aan de wereld van draadloze oordopjes gaat er met de eerste prijs vandoor door de vele betere features ten opzichte van de Apple AirPods. De Powerbeats Pro zijn zo gemaakt dat ze geheel over je oor heen gaan, waardoor ze veel beter vastzitten en het oortje zelf gaat verder in de gehoorgang, waardoor er sprake is van ‘noise isolation’.

  Ook krijg je bij aanschaf van de Powerbeats Pro verschillende opzetstukjes voor het oortje, waardoor ze in vrijwel ieder oor kunnen passen. Hiernaast zijn deze oortjes ook nog eens waterbestendig en gaat de accu iets langer mee dan de AirPods, wat ervoor zorgt dat sporters misschien iets eerder naar de Powerbeats Pro neigen dan de Apple AirPods. Het enige nadeel is dat deze oordopjes iets duurder zijn dan de AirPods. Hier betaal je namelijk 249 euro voor.

  De beste draadloze sport oordopjes op dit moment vind je hier!

  Dit zijn de beste draadloze oodropjes en hoofdtelefoons die je op dit moment kan vinden. Natuurlijk ligt het ook aan persoonlijke voorkeur, maar als we breed kijken naar de specificaties en prestaties komen deze producten als beste uit de bus!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.