De beste Call of Duty merchandise om thuis oorlogje te spelen

Article
zondag, 30 januari 2022 om 12:00
call of duty ghostf1643362060
Het zijn onzekere tijden voor Call of Duty-fans door de overname van Activision Blizzard. Gelukkig kan je wel met zekerheid je liefde voor de franchise tonen met deze toffe merchandise!

Cable Guys Call of Duty Warzone - Ghost

Er zijn al flink wat games uitgekomen in de Call of Duty-reeks en door de jaren heen hebben we dan ook al veel gezichten voorbij zien komen. Eén van de meest bekende gezichten daarvan is ongetwijfeld Ghost. Of naja, zijn bekende balaclava om precies te zijn, met een doodshoofd erop.
Je kan het populaire personage nu altijd aan je zijde hebben wanneer je Call of Duty Warzone of Vanguard aan het spelen bent. Ghost doet daarnaast na het gamen dienst als een handig figuur die jouw controller of smartphone vast kan houden. Dan weet je in ieder geval dat je waardevolle spullen in betrouwbare handen zijn.
call of duty nuketown mugf1643362275

Call of Duty Change Mok - Evergreen Nuketown

Net zoals personages, hebben we sinds de release van de eerste Call of Duty-game veel maps de revue zien passeren. Waar sommige levels met afschuw naar wordt gekeken, zijn er een aantal gebombardeerd door fans tot klassieker. Denk bijvoorbeeld aan het iconische Carentan, Crash uit Call of Duty 4: Modern Warfare en natuurlijk Nuketown.
Die laatste map hebben nu al gezien in meerdere Call of Duty-games en dat komt dan ook doordat het level zeer geliefd is. Heeft Nuketown ook in jouw hart een warm plekje, dan is de Call of Duty Change Mok - Evergreen Nuketown een mooie aankoop. De mok lijkt op het eerste gezicht een ‘standaard’ Call of Duty-beker te zijn, maar wanneer je er een hete drank in giet, zal de mok zijn ware gezicht laten zien.
call of duty tiger badge backpackf1643362405

Call of Duty Tiger Badge Backpack

Nu de lockdown bijna voorbij is, kunnen we eindelijk weer met z’n allen naar buiten en activiteiten beleven. Maar je moet natuurlijk wel goed voorbereid om pad gaan. Je wil immers halverwege je reis er niet achter komen dat je geen eten of drinken bij je hebt en al uitgehongerd en dorstig om je plaats van bestemming aankomt.
Het is dus geen overbodige luxe om een goede rugtas mee te nemen op reis. En als je dat ook een beetje in stijl wil doen, dan is de Call of Duty Tiger Badge Backpack daar de ideale oplossing voor. Met deze ruige rugzak ben je dus op alles voorbereid. Mits je natuurlijk de nodige voorraden meeneemt.
call of duty snapback capf1643362566

Call of Duty Military Pattern Snapback

De temperaturen liggen momenteel behoorlijk laag, dus is het handig om ervoor te zorgen dat elk onderdeel van je lichaam lekker warm gehouden wordt. Nu is dat vaak voor je torso, armen en benen geen probleem, maar het hoofd wordt vaak overgeslagen.
Je kan natuurlijk wel een dikke muts op zetten, maar als Call of Duty-fan kan je ook je hoofd stijlvol warm houden met deze Military Pattern Snapback pet. Je krijgt er bovendien vier verschillende patches bij om het ontwerp naar eigen smaak aan te passen.
call of duty digi camo walletf1643362668

Call of Duty Black Ops Digi Camo Wallet

Vandaag de dag betalen veel mensen met hun smartphone of zelfs met hun smartwatch. Soms lijkt het wel alsof we in Nederland zijn vergeten dat cash geld nog bestaat. Maar het is geen verkeerd idee om altijd een paar euro-briefjes op zak te houden, want je weet maar nooit wanneer er een PIN-storing is of de accu van je smartphone het begeeft.
Om het geld netjes te bewaren heb je natuurlijk wel een goede portemonnee nodig, die als het even kan ook niet makkelijk kan worden gestolen. Met de Call of Duty Black Ops Digi Camo Wallet hoef je je daar geen zorgen over te maken. Dankzij het camouflage-patroon is je portemonnee praktisch gezien onzichtbaar.