De 10 beste Valentijnsdagcadeaus 2022 voor hem of haar op een rij!

Article
zondag, 30 januari 2022 om 13:00
stardew valley trucos consejosf1643241624
Valentijnsdag staat weer voor de deur en je kunt natuurlijk niet aankomen zonder een leuk cadeautje voor je geliefde. Maar wat kun je nou het beste halen om de ander eens extra in het zonnetje te zetten? Wij zetten de tien beste Valentijnsdag cadeaus voor hem of haar op een rij.

10. Stardew Valley

Er is niks leuker dan lekker samen genieten van een game. Laat Stardew Valley daar nou perfect voor geschikt zijn. Bouw samen een boerderij van de grond af aan op, verbouw verschillende soorten gewassen, hou dieren en verken de omgeving.
Stardew Valley is een heerlijk rustige game die je op je dooie gemakje samen kunt opstarten. Geen stress en dus geen geruzie, enkel samen genieten van de rustgevende muziek en de pixelpracht die Stardew Valley te bieden heeft.
nanoleaf linesf1643242373

9. Nanoleaf Lines Starterpack

Een goede gamehoek is niet compleet zonder bijpassende verlichting. Nanoleaf is voor die klus het aangewezen merk. Met nieuwe Nanoleaf Lines set kun je jouw gameroom een flinke upgrade geven. Zo zien je muren er niet alleen een stuk vetter uit en is alles ook nog eens goed verlicht.
De Nanoleaf Lines zijn op een heleboel verschillende manieren aan elkaar te klikken, zodat de lampen op elke muur geplaatst kunnen worden. Met een starterkit kun je al lekker aan het knutselen slaan en met de uitbreidingsset kun je die creatie op een later moment uitbreiden.
her movief1643242328

8. Her

Een goede film kan natuurlijk niet ontbreken op Valentijnsdag en daar komt Her om de hoek kijken. Her is een romantische sciencefiction film die zich afspeelt in 2025. Hoofdpersoon Theodore is net gescheiden en werkt als schrijver. Om hem te helpen bij zijn dagelijkse taken bestelt hij een zelflerend besturingssysteem.
Dat klinkt allemaal niet zo gek, maar hoe langer Theodore communiceert met AI Samantha, hoe meer er van beide kanten een oprechte liefdesrelatie ontstaat. Een hele originele liefdessetting dus en om die reden zeker het kijken waard!
lego botanical collectionf1643242238

7. LEGO Botanical Collection

Bloemen horen bij Valentijnsdag. Een bosje normale rozen is vanzelfsprekend een mooi gebaar, maar het kan altijd creatiever. LEGO heeft namelijk een heus boeket gemaakt van de bekende blokjes. Zo kun je de bloemen zelf in elkaar knutselen voor je ze geeft.
Of je laat dat klusje gewoon liggen voor de ander, iets wat stiekem niet eens zo'n straf is. LEGO bouwen is altijd leuk om te doen, dus waarom niet op Valentijnsdag? Die blokjes bouwen zichzelf niet!
switch oled 31072021f1627888939

6. Switch OLED

Gamen is leuk, maar wat nou als je daar nog niet het juiste apparaat voor hebt staan? Dan is de nieuwe OLED Switch dé console die je moet hebben. Handig voor zowel thuis als onderweg is de spelcomputer van Nintendo geschikt voor ieder type gamer.
Het OLED scherm op het nieuwste model Switch geeft je bovendien de beste kleuren die je je kunt wensen tijdens het gamen. Dat tezamen met het grotere scherm wordt zelfs gamen op bed zonder televisie leuk. De Switch biedt bovendien zoveel co-op games dat je de komende tien keer Valentijnsdag nog wel zoet bent.
2021 08 02 titanic 2f1627638273

5. Titanic

Waar Her een hele mooie romantische film is, kan Valentijnsdag eigenlijk niet zonder een echte tranentrekker. En binnen die categorie is er maar één film aan te wijzen: Titanic. Deze klassieker van regisseur James Cameron heeft eigenlijk geen introductie meer nodig.
We weten allemaal wat er met de prachtige boot gebeurd na de botsing met de ijsberg, maar dat maakt het romantische verhaal tussen Rose en Jack niet minder mooi. Titanic is wat dat betreft de ideale film om lekker tegen elkaar te kruipen om elkaar goed warm te houden, als je begrijpt wat we bedoelen.
super mario 3d world plus bowsers fury switch screenshot03f1610636599

4. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Eerder noemden we de Switch OLED al en als er toch één titel uitgelicht mag worden, dan is dat wel Super Mario 3D World. Deze co-op klapper van Nintendo is heerlijk om samen te spelen, maar stiekem kun je elkaar tussendoor ook goed tegenwerken.
Mario 3D World pakt de ouderwetse Mario gameplay en maakt de levels vervolgens een stukje vrijer. De kern blijft wel gelijk en dat is het einde van het level bereiken voor de timer op nul staat. Of je nou een doorgewinterde gamer bent of een leek, Mario is leuk voor iedereen en past daarom perfect in dit lijstje thuis.
gf63 thin 10uc 476nlf1643242417

3. GF63 Thin 10UC-476NL

Is die Nintendo Switch toch net wat te kinderachtig en wil je de stap naar PC gaming maken? Dan is een laptop momenteel verreweg de beste keuze op financieel gebied. Lekker genieten van de beste PC games op elke plek die je je kunt wensen, dat klinkt als muziek in de oren.
De GF63 Thin 10UC-476NL maakt van die droom werkelijkheid. Met een i5 processor, 16GB RAM-geheugen en een RTX 3050 kun je zelfs de nieuwste games prima draaien en je betaalt er ook nog eens een hele scherpe prijs voor. Er gaat een hele nieuwe wereld open! Natuurlijk is het wel een flinke jongen om cadeau te geven, maar dan weet je wel zeker dat je de ander een grijns van oor tot oor bezorgt.
the notebook movief1643242474

2. The Notebook

Naast de Titanic is er nog een klassieker waar we niet omheen kunnen. The Notebook is zo'n film die iedereen in ieder geval van naam kent en wat is een betere dag om zo'n liefdesfilm te kijken dan op Valentijnsdag. De film gaat over Allie en Noah, die elkaar voor het eerst in de jaren '40 ontmoetten, toen zij nog tieners waren.
Een man vertelt het verhaal van hun verliefdheid, affaire en leven samen. The Notebook is een heerlijke romantische dramafilm vol liefde en verdriet. Deze klassieker moet je wel kijken samen met je wederhelft.
it takes twof1614606438

1. It Takes Two

We sluiten het lijstje af met misschien wel de beste co-op game die er in lange tijd is uitgebracht. Het gaat hier over It Takes Two. De game laat je als twee ouders spelen die op het punt staan om te scheiden, iets wat dochterlief niet ziet zitten.
Op mysterieuze wijze kruipen paps en mams in huid van twee poppen van hun dochter en worden ze zonder pardon op relatietherapie gestuurd. Wat volgt is een origineel en vooral super leuk en divers avontuur waar je niet van af kunt blijven. Je moet de game samen spelen, dus als koppel is It Takes Two dé game om op Valentijnsdag in huis te halen!