Dit vinden jullie de beste Borderlands games tot nu toe

  Nu dat Borderlands 3 bekend is gemaakt kunnen we nagelbijtend wachten op de release van 13 september. Om weer in de sferen van Borderlands te komen vroegen wij jullie vorige week wat jullie favoriete Borderlands game is. Lees hieronder de uitslag van de beste Borderlands games.

  5. Borderlands Legends

  Op de vijfde plaats van beste Borderlands games staat Borderlands Legends. Dit is een mobiele versie van de eerste titel uit de reeks. Dezelfde Vault Hunters zijn terug te vinden en hebben dezelfde krachten. Borderlands Legends is een strategische titel voor mobiele apparaten, wat op een versimpelde versie van het origineel lijkt.

  Hoewel Borderlands Legends dezelfde stijl en gameplay heeft in essentie zijn er wel grote verschillen. Zo zie je de game van bovenaf en speel je met al de Vault Hunters tegelijk. In turn-based gevechten baan je een weg door de willekeurig gemaakte levels.

  4. Borderlands: The Pre-Sequel

  Op de vierde plaats van de beste Borderlands games staat The Pre-Sequel. Deze titel speelt zich tussen Borderlands en Borderlands 2 af, waar vier nieuwe Vault Hunters samen met Handsome Jack vechten en zijn transformatie tot gestoorde psychopaat meemaken. The Pre-Sequel voegt ook nieuwe features toe als gewichtsloze gevechten en zuurstof-bubbels om niet te stikken.

  In The Pre-Sequel kun je als 4 karakters spelen, namelijk Athena, ClapTrap, Wilhelm en Nisha. Ook zijn er twee DLC-karakters genaamd Jack en Aurelia. Deze titel speelt zich niet af in de gevaarlijke wereld van Pandora, maar maakt ruimte voor een van de manen rondom deze planeet genaamd Elpis. Ook kom je terecht op het ruimtestation van Handsome Jack, genaamd Helios.

  3. Tales From The Borderlands

  Op de derde plaats van beste Borderlands games staat Tales From The Borderlands. Deze titel geeft een compleet andere draai aan de wereld van Borderlands. TellTale staat natuurlijk bekend om zijn verhalende titels en Tales is een meesterwerk. Je volgt twee personages, genaamd Rhys en Fiona. Fiona is een gelikte oplichtster en Rhys werkt bij Hyperion.

  In Tales From The Borderlands zien we ook verschillende bekende karakters als Zer0 en Scooter, maar zij hebben meestal een bijrol. De focus wordt gelegd op de twee nieuwe personages. In de Borderlands 3 trailer zien we Rhys ook terug met een compleet andere look. Of we Fiona ook terug gaan zien in Borderlands 3 is de vraag.

  2. Borderlands

  De titel waar alles mee begon. De eerste Borderlands hebben jullie op de tweede plaats gezet van beste Borderlands games. In de eerste Borderlands volgen we vier Vault Hunters, Brick, Mordecai, Lilith en Roland. Deze karakters zien we ook meerdere malen terug in andere titels als Borderlands 2. Roland is namelijk de oprichter van de Crimson Raiders en zul je vaker terug gaan zien in andere Borderlands-delen.

  Tijdens de Gearbox-livestream vanaf Pax East 2019 liet het bedrijf weten dat Borderlands een remaster krijgt op huidige consoles. Deze is al vanaf 3 april te kopen voor 29,99 euro. Deze versie heeft een groot aantal verbeteringen tegenover het origineel als een nieuwe minimap en verbeterde graphics.

  1. Borderlands 2

  Op de eerste plaats van beste Borderlands games staat Borderlands 2. In Borderlands 2 moet je er alles aan doen om de plannen van Handsome Jack tegen te houden. Deze gestoorde gek is gevaarlijk, maar tegelijkertijd ook hilarisch. Zo zijn de meeste personages in Borderlands 2 of gestoord, of een combinatie van gestoord en hilarisch.

  In een recente update voor de titel heeft de game nu ondersteuning voor 4K en HDR op huidige consoles, waardoor Borderlands 2 er nog beter uitziet als dat het al deed. Voordat je Borderlands 3 gaat spelen zul je zeker wel deze titel moeten spelen om er weer in te komen. Een essentieel deel van de opvoeding van elke gamer als het aan ons ligt.

  De beste Borderlands games volgens jullie

  Op nummer 1 van onze lijst staat dus Borderlands 2, met een overmacht van de stemmen. Borderlands Legends, wat op nummer 5 staat heeft geen enkele stem gekregen, maar waarom zou je ook als je uit de de geweldige titels The Pre-Sequel, Tales, Borderlands en Borderlands 2 kan kiezen.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.