Top 5 beste Black Ops 4 Zombies elixers - Doelbewust drinken

Article
dinsdag, 16 oktober 2018 om 16:39
top 5 beste black ops 4 zombies elixers doelbewust drinken 140598 1
Call of Duty Black Ops 4 is uit en zoals je in onze Call of Duty Black Ops 4 review kunt lezen, vinden we het een geweldig spel. Vooral in de Zombies modus zit flink wat diepgang dankzij de toevoeging van elixers. Dit zijn de top vijf beste Black Ops 4 Zombies elixers om de ondoden mee te domineren.
Elixers zijn een nieuw element in de Zombies modus waarmee je jezelf als het ware een stapje voor geeft op de ondoden. Elixers hebben namelijk een uniek effect wanneer je ze drinkt, zoals bijvoorbeeld een kans op een instakill als je op de hoofden van zombies schiet. Dit zijn de vijf beste Black Ops 4 zombies elixers.

5. Undead Man Walking

De Zombies modus kan soms best hectisch worden, al helemaal wanneer je al flink wat ronden overleeft hebt. Daarom is het slim het Undead Man Walking elixer te gebruiken. Het is één van de beste Black Ops 4 zombies elixers, omdat het zombies een minuut lang een stuk langzamer laat rondlopen.
Hierdoor kun je een stuk rustiger worden en het overzicht bewaren. De kans dat je overspoelt wordt door een golf aan zombies wordt namelijk al een stukje kleiner als ze niet allemaal op volle snelheid op je af komen. Je moet alleen wel goed de tijd in de gaten houden, want wanneer de minuut voorbij is komen ze weer met volle kracht op je af.
140599

4. Kill Joy

Zombies die je weten te overspoelen zijn net zo fijn het stappen op een LEGO-blokje, je wilt het te allen tijde vermijden. Daarom is het handig om het Kill Joy elixer standaard in de rotatie te hebben. Het is namelijk één van de beste Black Ops 4 zombies elixers omdat het je een Instakill Power-Up geeft.
Hierdoor hoef je maar één keer een kogelregen los te laten op de hordes aan herseneters voordat ze allemaal als een bloedige deken op de grond liggen. Het mag je dan wel een aantal kogels kosten, maar het houd je wel weer een tijdje in leven. Daarnaast zullen je teamgenoten het je ook in dank afnemen, waardoor je ook nog eens als een heilige gezien wordt die alles over heeft voor het team.
140600

3. Free Fire

Kogels kunnen erg snel heel schaars worden wanneer je Zombies aan het spelen bent in Black Ops 4. Daarom is het Free Fire elixer één van de beste Black Ops 4 Zombies elixers. Dankzij dit elixer kun je namelijk 30 seconden lang schieten zonder dat je kogels aan het verbruiken bent.
Hierdoor kun je je pas echt als Scarface voelen en al je woede afreageren op de wandelende doden. Het is al helemaal handig wanneer je een wapen net door de Pack-a-Punch machine hebt gehaald. Die kogels wil je al koste wat kost besparen, dus om dan 30 seconden lekker zo vrij als een vogel te knallen is simpelweg heerlijk.
140601

2. Wall Power

Je kunt zo’n Pack-a-Punch machine alleen niet zomaar vinden, want in IX moet je daar bijvoorbeeld best wat moeite voor doen. Het zou daarom best fijn zijn als je de mogelijkheid hebt om een wapen van de muur te kopen dat al door de Pack-a-Punch machine is geweest. Met het Wall Power elixer kan dat en dat maakt het één van de beste Black Ops 4 Zombies elixers.
Hierdoor kun je vroegtijdig al met een krachtig wapen zombies vermoorden, terwijl je teamgenoten nog aan het zweten zijn. In combinatie met een paar andere elixers kun je jezelf beschouwen als een eenmansleger, maar je kunt ook de held uithangen en je teamgenoten beschermen. Met het Wall Power elixer heb jij de macht in handen en dat is precies wat je wilt.
140602

1. Join The Party

Het leven kan soms een tranendal zijn in Black Ops 4 Zombies en al helemaal wanneer de rest van je team gestorven is. Dat maakt het Join The Party elixer juist alleen maar beter, want het geeft je de mogelijkheid om de held van de dag te spelen. Door het elixer krijgt iedere speler die gestorven is en daardoor in spectate modus zit direct een nieuw leven.
Wanneer de situatie er erbarmelijk uitziet is dit dus het perfecte elixer en het is dan ook de terechte nummer één op deze lijst met beste Black Ops 4 Zombies elixers. Niets is beter dan een volledig team, maar je moet dus wel goed de kleine lettertjes lezen. Wanneer je spelers namelijk nog terug kunt brengen van de dood door te reviven, en ze dus nog over de vloer kruipen worden ze namelijk niet automatisch door dit elixer weer tot leven gebracht.

Dit zijn de beste Black Ops 4 Zombies elixers

Met deze Black Ops 4 Zombies elixers moet je het in ieder geval een stukje langer volhouden in de Zombies modus. Vergeet ook vooral niet om goed met elkaar te communiceren. Call of Duty Black Ops 4 ligt nu in de winkels en is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Populair Nieuws