Dit vinden jullie de beste Black Ops 4 maps

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de beste Black Ops 4 maps zijn. Uit de antwoorden blijkt dat jullie vooral oog hebben voor de klassieke maps die de nieuwe Call of Duty te bieden heeft. Volgens jullie zijn dit de beste Call of Duty Black Ops 4 maps.

  5. Seaside

  We beginnen deze lijst met de beste Black Ops 4 maps met een nieuwe map. Deze map, gelegen in een klein Spaans kuststadje, hebben we nog niet eerder gezien in voorgaande Call of Duty games. Daaruit blijkt maar weer dat Call of Duty zeker verfrissing nodig heeft en dat krijgt het door deze map.

  Seaside is een map met veel kleine gangetjes en huisjes, waarin je aan de ene kant dus heel rustig kunt afwachten. Ook kun je er, juist door de kleine ruimtes, ook heel agressief spelen. Er zijn namelijk een aantal punten op de map, waar je een groot tactisch voordeel hebt. Weet je deze plekken te bemachtigen, dan heb je vrij schot op de tegenstanders.

  4. Summit

  We kunnen nu alvast verklappen dat de rest van de maps in deze lijst met de beste Black Ops 4 maps volgens jullie al bekend zijn uit voorgaande Call of Duty titels. De volgende map is Summit. Summit hebben we eerder gezien in Call of Duty Black Ops en Call of Duty Black Ops 3. Nu keert de met sneeuw bezaaide map dus voor de tweede keer terug in een Call of Duty titel.

  Summit is een hele smalle map die vol ligt met sneeuw. De grootste open ruimte is het grote gebouw in het midden van de map. De rest van de Summit map staat vol met kleine gebouwtjes en smalle gangetjes. In deze kleinere gebieden kan weer verstopt worden, terwijl je het grote gevecht aan kan gaan in het grote open gebouw in het midden.

  3. Jungle

  We vallen inmiddels misschien een beetje in herhaling, maar ook Jungle is een map die we al eerder hebben gezien. Net als Summit hebben we deze map in de originele Black Ops en Black Ops 3. De map ligt in de jungle van Vietnam en het is voor Call of Duty begrippen een grote map.

  Er zijn veel ruïnes en hutten waarin spelers zich kunnen verstoppen. Toch is er ruimte voor gevechten op lange afstand en korte afstand. Op deze map is het slim om het hoogtevoordeel te pakken. Er zijn veel ladders en gebouwen waar je op kunt klimmen om zo een betere positie in te nemen. Het is namelijk altijd makkelijker om mensen beneden je te raken. De tegenstanders zullen moeite hebben om jou te elimineren

  2. Nuketown

  Iedereen die wel eens een Call of Duty game heeft aangeraakt, heeft gehoord van de map Nuketown. Het is de allerkleinste map ooit in een Call of Duty game en de map staat garant voor boordevol actie. Deze map hebben we al eerder gezien in alle drie de Black Ops games. Toch was er iedere keer een andere lay-out of werd het uiterlijk van de map aangepast.

  Toch hebben jullie weer zin in snelle gevechten en respawns op de kleine map. Nuketown staat op de tweede plek in deze lijst met de beste Black Ops 4 maps volgens jullie, terwijl deze map nog helemaal niet beschikbaar is. Nuketown zal via een DLC worden toegevoegd aan de nieuwste Call of Duty game. Hiervoor hoef je niet te betalen en de map is in november beschikbaar.

  1. Firing Range

  Firing Range is volgens jullie de beste map uit alle Black Ops 4 maps die er tot nu toe bekend zijn. Deze map zagen we voor het eerst in Call of Duty Black Ops en keerde later terug in zowel Black Ops 2 als Black Ops 3. In Black Ops 2 heette de map Studio. Op deze map kun je eigenlijk gebruik maken van alle wapens, omdat er zowel grote open gebieden zijn als kleine krappe huisjes.

  Firing Range was in de eerdere Call of Duty games ook al een favoriet van veel fans. De map heeft alles wat een goede Call of Duty map nodig heeft. Snelle actie op de korte afstand en de mogelijkheid om snipers te gebruiken op langere afstanden. Het is dan ook niet voor niets dat jullie Firing Range het beste van alle Black Ops 4 maps vinden.

  Wil jij al deze maps uitproberen? Bestel dan nu Call of Duty Black Ops 4 voor de PlayStation 4, Xbox One of PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.