8 toffe winter gadgets - Ga goed voorbereid de winter in

  Hoewel we vrij recent nog gewoon met een korte broek in het zonnetje op een terras konden zitten, moeten we er binnenkort toch echt aan geloven. De winter komt eraan. Koude wind, gladde straten en misschien zelfs een dik pak sneeuw. Maar niet getreurd, want er zijn er altijd nog deze acht toffe winter gadgets.

  Bluetooth muts

  Met temperaturen rond het vriespunt, vriezen je oren er misschien wel letterlijk af. Een muts is dan geen overbodige luxe. Wil je graag muziek luisteren, maar ben je bang dat de sneeuw je oordoppen of headset kapot maakt? Dan is er de perfecte oplossing: de Bluetooth muts.

  In deze muts zitten twee speakers bij je oren. Zolang je telefoon is gekoppeld aan de muts, kun je dus door weer en wind muziek luisteren. De muts houdt je warm, maar ook Santa Claus Is Coming To Town en All I Want For Christmas Is You geven jou een warm gevoel van binnen!

  De Bluetooth muts bestellen voor 13,99 euro!

  Elektrische voetenwarmer

  Na een lange dag school of werken moet je nog naar huis. Een dik pak sneeuw zorgt ervoor dat je je voeten niets eens meer voelt. Een elektrische voetenwarmer is dan de ideale oplossing. Binnen een half uur zijn je voeten weer opgewarmd.

  De elektrische voetenwarmer heeft drie verschillende standen. Het apparaat wordt na negentig minuten automatisch uitgeschakeld, waardoor er geen oververhitting kan plaatsvinden. De binnenkant is heerlijk zacht; ideaal dus voor een koude winteravond. De voetenwarmer is geschikt voor mensen tot en met maat 46 en verkrijgbaar voor een paar tientjes.

  Een elektrische voetenwarmer bestellen voor 33,24 euro!

  Verwarmde muismat

  Buiten ligt een dik pak sneeuw, het is vrijdagavond, een kop warme chocomel staat naast je en dat betekent maar één ding. Het is tijd om een potje lekker te gamen! Ideaal zou je zeggen, maar vaak krijg je tijdens het gamen last van koude handen. Daarvoor is nu een hele handige oplossing. Er zijn tegenwoordig namelijk verwarmde muismatten.

  Door middel van infraroodverwarming wordt de muismat verwarmd, waardoor je nooit meer last hebt van koude handen. De muismat kan op het stopcontact worden aangesloten en kan gemakkelijk uit en aan worden gezet.

  Een verwarmde muismat bestellen voor 59,99 euro.

  Touchscreen handschoenen

  Als het echt koud begint te worden, is het geen pretje om zonder handschoenen over straat te gaan. Tegenwoordig zijn we door onze smartphone overal bereikbaar en dus ook als we door de sneeuw lopen. Met normale handschoenen werkt het touchscreen van je smartphone niet en daarom zijn er nu Touchscreen handschoenen.

  Deze handschoenen hebben een speciaal materiaal aan de vingertoppen, waardoor je je smartphone toch gewoon kunt bedienen. Zo kun je toch snel even een berichtje beantwoorden of die highscore verbreken in je favoriete mobiele game zonder dat je vingers eraf vriezen.

  Touchscreen handschoenen bestellen voor 8,80 euro.

  Koffiekop verwarmer

  Niets is zo lekker als een kopje warme koffie, thee of chocomel in de winter. Lekker je handen opwarmen, maar dat gaat niet als je je drankje iedere keer koud laat worden. Of je nu druk aan het werk bent of middenin een leuke kerstfilm zit; het kan iedereen overkomen.

  Daar is tegenwoordig iets op verzonnen. Met een USB koffiekop verwarmer wordt jouw drankje niet meer koud. De koffiekop verwarmer warmt op tot ongeveer 50 a 60 graden en kan zo worden aangesloten op je PC. De lampjes aan de zijkant van het apparaat geven aan of de koffie nog moet worden opgewarmd of dat deze al weer op temperatuur is.

  Een koffiekop verwarmer bestellen voor 14,95 euro.

  Smartphone sjaal

  Naast een muts is een sjaal een essentieel onderdeel van je outfit op een koude winterdag. Wanneer het hard sneeuwt of hagelt, wordt je smartphone kletsnat als je hem in je handen houdt. Daarvoor is er nu de smartphone sjaal. Hierin zit een vakje waarin je je smartphone kwijt kunt en je nog altijd op alle berichtjes kunt reageren.

  De smartphone sjaal heeft ook nog een tweede vakje, waarin je bijvoorbeeld je portemonnee kwijt kunt. De sjaal kost ruim 30 euro, maar het is zeker handig voor op een koude winterdag met veel sneeuw.

  Een smartphone sjaal bestellen voor tussen de 29,99 en 39,99 euro.

  Verwarmde ijskrabber

  Er is niets zo vervelend als het krabben van je autoruit. Het is 7 uur in de ochtend, -8 graden en jij staat je best te doen om het ijs van je ruit te krabben. Na een kwartier vloekend en tierend proberen, lukt het nog altijd niet. Een oplossing hiervoor kan zijn een verwarmde ijskrabber.

  Hiermee heb je binnen no-time een volledig ijsvrije ruit. Je sluit de ijskrabber aan in de auto en je kunt meteen beginnen met krabben. Je hoeft zo niet zoveel kracht te zetten en zo heb je minder kans op krassen op je ruit. Dit apparaat wordt verkocht voor ongeveer 20 euro.

  Een verwarmde ijskrabber bestellen voor 13,99 euro.

  Zaklamp, radio en powerbank in één

  Binnenkort gaat de klok weer een uur achteruit en wordt het weer vroeger donker. Het wordt weer kouder en misschien ligt er zelfs wel een dik pak sneeuw. Dan is de POWERplus Panther Dynamo erg handig.

  Dit apparaat is een zaklamp, powerbank en radio in één. Zo loop je dus nooit meer met een lege telefoon, heb je altijd een radio bij de hand en kun je je powerbank altijd gebruiken als zaklamp. Erg handig, omdat het heel vroeg donker is in de winter. Het apparaat kost ongeveer 40 euro.

  Een zaklamp, radio en powerbank in één bestellen voor 39,95 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.