De beste Black Friday Deals voor de PS4

Article
dinsdag, 24 november 2020 om 19:00
xgn google image
Ook voor PlayStation 4-gebruikers zijn er ontzettend veel Black Friday Deals. Niet alle deals zijn even sterk, maar er zitten zeker aanbiedingen tussen om je vingers bij af te likken. Natuurlijk wil je wel een paar gave deals binnenslepen en daarom hebben wij dit overzicht gemaakt. Zo krijg je vette deals maar is de kans kleiner dat je portemonnee te dun is omdat elders de prijs toch goedkoper bleek.

Sportief doen op de PS4

Door de coronamaatregelen liggen veel sporten stil. Gelukkig is er altijd nog de digitale manier van bewegen. Een aantal ijzersterke sportspellen zijn deze Black Friday flink afgeprijsd. Check bijvoorbeeld deze sportieve games!
fifa 21 mbappef1602065057

Avonturen beleven op de PS4

De decembermaand staat voor de deur, maar door alle coronabesluiten ligt er nog veel stil. Om toch wat avontuur te beleven, zijn er de volgende games flink in de aanbieding bij bol.com en MediaMarkt:
gta 5 trevor michael franklinf1614349468

PS4 Black Friday Sale

Naast de bovenstaande retailers, heeft de PlayStation Store zelf ook een uitgebreide Black Friday Sale. Check deze games in ons overzicht. Ook heeft zelfs supermarktketen Lidl een PS4 uitverkoop. Een aantal grote titels zijn daar flink in de uitverkoop en kosten nog geen 13 euro!
Naast alle games komt bol.com ook met een speciale actie. Voor 298 euro heb je een PlayStation 4 Slim met 500 GB, twee weken PS Plus én FIFA 21. De actie gaat in op vrijdag 27 november, maar is ook al te reserveren.
Ook is het een goed moment om je PlayStation Plus 12 maanden abonnement te verlengen. Deze is weer in de aanbieding voor 44,49 euro. Wie snel profiteert, bespaart 15 euro op 12 maanden PlayStation Plus.
black friday keyboardf1605461214

Wat is Black Friday?

De dag na Thanksgiving begint in de Verenigde Staten Black Friday. Op deze dag delen winkels reusachtige kortingen uit, een traditie die in Europa sinds een aantal jaren geleden ook populair is. Veel winkels (en vooral ook webshops) strooien dan ook al vroeg met kortingen.
Dit jaar is Black Friday op 27 november en dat betekent dat halverwege november alweer uitgekeken kan worden naar de beste aanbiedingen. Winkels beginnen vaak vroeger of gaan later door. Cyber Monday volgt traditioneel gezien ook nog op de maandag na Black Friday. Dit jaar is dat op 30 november.
Check hier ons overzicht met de Black Friday-deals voor andere webshops en platformen.

Populair Nieuws