Beste bioscoopreleases juni 2020 - Voor de fans!

  Heel voorzichtig gaan de bioscopen weer open. Tijd weer om zo nu en dan een filmpje mee te pakken. In deze special laten we weten welke beste bioscoopreleases juni 2020 er in deze opstarttijd voor bioscopen de moeite waard zijn om te gaan zien. Het zijn titels die eerder al draaiden maar helaas uit de bioscoop werden gehaald.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Onward

  Eerder werd al volop bericht dat Onward net als Frozen 2 vervroegd naar Disney+ zou komen. Op 3 april is deze nieuwe Pixar film aan de streamingdienst toegevoegd. In principe kun je de film dus vanuit je eigen huiskamer kijken. Toch is het ergens wel fijn om deze ervaring toch nog eventjes op het witte doek mee te krijgen. Dat is deze film wel waard!

  Onward is het nieuwste avontuur in de reeks met Pixar films. De film gaat over twee jonge elvenbroers, ingesproken door Marvel-sterren Tom Holland en Chris Pratt. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er ergens in de wereld nog magie te vinden is. 4 maart verscheen de film voor het eerst in de bioscoop.

  De Beentjes van Sint-Hildegard

  De Nederlandse film De Beentjes van Sint-Hildegard draait ondertussen ook weer volop in de bioscopen. In de film volge we de 35-jarige Jan die is getrouwd met Gedda. Zij is tot haar oren verliefd op Jan en dit laat zo hard weten dat Jan het zelfs er benauwd van krijgt. Jan heeft helemaal geen trek om met haar te trouwen, want Gedda ziet al snel het huwelijk als een manier om een vorm van begeleid wonen af te dwingen.

  De Beentjes van Sint-Hildegard is uiterst geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe humoristische film. De film draaide al in de bioscopen voordat de bios sloot, maar nu kan iedereen alsnog van deze vrolijke humor genieten. Tijd voor wat vrolijks!

  Independent Films

  The Gentlemen

  Ook The Gentlemen van regisseur Guy Richie keert terug naar het witte doek. De film draaide al sinds januari, maar dat begon te rommelen toen later bioscopen dicht moesten. De film gaat over een duistere drugswereld waarin plannen worden gesmeed om marijuana-handelaar Mickey Pearson van de drugstroon te stoten.

  Hoofdrollen worden vertolkt door Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club), Charlie Hunnam (Green Street Hooligans, Sons of Anarchy), Hugh Grant (The Remains of the Day), Michelle Dockery (Downton Abby), Colin Farrell (In Bruges) en Henry Golding (Last Christmas). Wil jij weten waarom dit zo een geweldige film is? Eerder publiceerden wij een speciaal met daarin redenen waarom je de Gentleman in de bioscoop moet zien.

  1917

  Een andere film die al de aandacht eerder trok is 1917. Deze draait nu ook weer in de bioscopen. Het gaat hier om een toffe film waarbij alles in éen take opgenomen lijkt te zijn. Hierdoor wordt er gebruik gemaakt van een creatieve cameravoering die verrassend goed uitpakt. Deze spannende film trekt je door een avontuur in de loopgravenoorlog van de Eerste Wereldoorlog. De film zit barstensvol spanning, vallen en interessante personages.

  Eerder was deze oorlogsfilm al een hit. Wij publiceerden een speciaal waarin we uitleggen waarom je 1917, op het witte doek wil meemaken. Die is nu deze terugkeert naar de bioscopen, nog steeds relevant voor deze ambitieuze maar zeer interessante oorlogsfilm.

  The Searchers

  My Spy

  In maart zou My Spy in de bioscopen draaien. Lang hebben wij er niet van kunnen genieten of al dat actievolle wapengekletter moest stoppen. Uiteindelijk wordt de hoofdrol vertolkt door niemand minder dan Dave Bautista. De voormalig professioneel worstelaar speelde onder andere Drax in diverse populaire Marvel-films, zoals Guardians of the Galaxy en Avengers: Infinity War.

  In My Spy kruipt Dave Bautista in de rol van een CIA-agent die zijn carrière de grond in ziet zakken na één mislukte missie. Een kind weet hem als spion te ontmaskeren. Ongemakkelijk! Om niet door de mand te vallen worden er allerlei voorwaarden gesteld. Het meisje wil van de agent de kneepjes van het vak leren en ook spion worden. Dit moet voor een komische popcorn film zorgen die vol met actiemomenten zit.

  Bloodshot sluit lijst beste bioscoopreleases juni 2020 af

  Uiteindelijk keert ook Bloodshot terug naar de bioscopen. Gezien het dit jaar ontbreekt aan de toffe Marvel films, is het toch tof om iets van een superheldenfilm te zien. Deze superheldenfilm is gebaseerd op een held van Valiant Comics. De held wordt vertolkt door Vin Diesel. Eerder speelde Vin Diesel al een heleboel stoere rollen, waaronder zijn rol als Dominic Toretto in The Fast and the Furious-serie. Nu wordt hij comic held Bloodshot.

  De film draait om een soldaat die weer tot leven wordt geroepen. Dit gebeurd met geavanceerde technologie die ook wel zijn mankementen kent. Alhoewel het in veel gevallen goed uitpakt, kan het ook gruwelijk misgaan. Zo is de soldaat een moordmachine. Hij is bijna onverslaanbaar en dat zorgt natuurlijk voor complicaties.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.