Beste bioscoopfilms september 2019 - Voor de rustige weekenden!

  Ook in september zijn er weer voldoende films in de bioscoop. Pak er wat popcorn en frisdrank bij, want met dit overzicht met beste bioscoopfilms van september 2019, hoef je geen enkele film te missen. Ben jij al helemaal klaar voor jouw portie entertainment voor het witte doek?

  Warner Bros. Pictures International Holland

  It Chapter II (5 september)

  Het wordt opnieuw griezelen met de Losers Club. Nadat het eerste deel met gemengde gevoelens werd ontvangen, krijgt het Stephen King verhaal een nieuwe kans om dit keer meer volwassen horror op het witte doek te tonen. Het stadje Derru wordt opnieuw lastiggevallen door de ergste clown uit de horror-geschiedenis. It keert onder andere terug als Pennywise The Clown.

  We gaan terug naar waar het allemaal begon. De Loser Club is ondertussen volwassen geworden, maar komt terug omdat ze samen hebben gezworen It voor eens en altijd te verslaan. Nu de clown terug is, is het aan de club vrienden om opnieuw het heft in eigen handen te nemen. Dit wordt lastig omdat de angstaanjagende clown nog dodelijker dan ooit te voren is.

  Hustlers (12 september)

  Een andere film die je deze maand in de gaten moet houden is Hustlers. In de film volgen we strippers Romana en Daisy. De rollen worden vertolkt door Jennifer Lopez en Constance Wu. De beurscrash van 2008 heeft een enorme impact op de koopkracht van deze vrouwen. Al snel moeten ze een plan bedenken om als strippers meer geld in het laatje te brengen. Alleen dan kunnen ze terug naar hun luxe en zorgeloze leventje. Tenminste, dat denken ze.

  Juist zoveel luxe zorgt al snel voor veel hebzucht en daar lijkt hun vriendschap onder te gaan leiden. Hustlers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wat werd gepubliceerd in het New York Magazine.

  Anna (12 september)

  Anna is een film over een Russische schoonheid. Ze is zich heel bewust van haar schoonheid en anderen ook. Een modellenscout heeft haar namelijk ontdekt. Al snel verandert er van alles. Ze mag alles doen wat bij het leven van een model hoort.Voorheen was Anna een simpele vrouw, nu is ze een internationale modeheld. Ze is het voorbeeld voor alle jonge vrouwen.

  Maar Anna wil niet alleen maar modebewust op de catwalk lopen. Ze heeft een extra doel: één van de beste geheim agenten ter de wereld te worden. Als nieuw model heeft ze een perfecte dekmantel voor het nodige spionagewerk.

  Rambo: Last Blood (19 september)

  Rambo-fans opgelet! Sylvester Stallone trekt de stoute schoenen weer aan om aan de slag te gaan met de laatste en meest actievolle missie tot nu toe. Rambo's welverdiende rust op zijn ranch in Texas wordt onderbroken wanneer een vriendin hem om een gunst vraagt. Haar kleindochter is ontvoerd en Rambo is de enige die in staat is om haar dochter van een Mexicaans drugskartel te redden. Dit levert uiteraard weer een heleboel gewelddadige scenes op.

  De film lijkt uiterst geschikt voor mensen die de vorige delen hebben gezien en nog niet klaar zijn met al het Rambo-geweld. Wil jij Rambo nogmaals in de bioscopen aan de slag zien gaan?

  Ad Astra (19 september)

  Deze maand gaan we ook op ruimte-avontuur met Ad Astra. In de film volgen we ingenieur Roy McBride. Zijn vader is jaren geleden naar Neptunes gegaan om buitenaards leven te vinden. Erg tof, maar toch wat rot als je vader vervolgens niet terugkeert. Nu wil Roy als astronaut de ruimte in om zijn verloren vader te vinden. Dat kan de nodige spannende filmmomenten opleveren.

  Deze film trekt voornamelijk de aandacht doordat de hoofdrol wordt gespeeld door topacteur Brad Pitt. Vorige maand zette hij al een goede acteerprestatie neer in zijn nieuwste film Once Upon a Time in Hollywood. Die laatste titel is de tiende film van regisseur Quentin Tarantino.

  Misfit 2 (20 september)

  Na het succes van de eerste Misfit-film, brengt de Nederlandse filmindustrie wederom een nieuw titel uit met bekende YouTuber MeisjeDjamila in de hoofdrol. Zij vertolkt wederom de rol van Julia, een meisje dat net terugkomt uit Amerika, waar ze samen met haar vriend Nick (Niek Roozen) een jaartje heeft vertoeft. Daar mocht ze heen nadat ze in deel één een muziekwedstrijd won.

  In deze film zien we hoe Nick van school wisselt en daardoor de relatie tussen Nick en Julia onder druk komt te staan. Nick gaat ondertussen ook een nummer met iemand anders opnemen. Als Julia de Battle of the Schools wil winnen kan ze dat niet meer samen doen met Nick. Ze moet samenwerken met de meest verwaande meisjes van de school: de VIP Squad.

  Domino (26 september)

  We sluiten deze special met beste films voor september 2019 af met Domino. Dit is een film met een flinke sterrencast. Zo schittert Nikolaj Coster-Waldau, beter bekend als Jamie Lannister in de hoofdrol, en hebben ook Guy Pearce en Carice van Houten een prominente rol.

  In deze film volgen we politieagent Christian (Nikolaj Coster-Waldau) die op zoek gaat naar de moordenaar van zijn partner. Hij wordt hierbij geholpen door Alex (Carice van Houten), die tevens zijn ex is. Ondertussen is er een CIA-agent actief (Guy Pearce) die juist gebruik maakt van deze situatie om terroristen van ISIS op te kunnen sporen. ISIS-lid Ezra Tarzi is namelijk de moordenaar waar Alex en Christian naar op zoek zijn. De situatie wordt steeds explosiever.

  Beste bioscoopfilms september 2019

  Naar welke film kijk jij het meeste uit? Of sla je deze week maand juist een bezoekje aan de bioscoop over? Laat het hieronder weten in de reacties!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.