Wat vinden jullie de beste Bethesda game? [poll]

  Deze week willen we weten van welke Bethesda games jij het meeste genoten hebt. Roep al je vrienden op om te stemmen in de poll en dan komen we er volgende week achter wat de beste Bethesda game is!

  Bij Bethesda weten ze wel wat goede games zijn. Regelmatig zien we een nieuwe release vanuit de uitgever en meestal is dat reden voor een feestje. Recent kwam bijvoorbeeld Prey uit dat zeker een goede game bleek te zijn. In onze Prey review gaven we de game zelfs een 8,5!

  Ook de indrukwekkende The Elder Scrolls serie is uitgeven door Bethesda. Of je nou een van de oudere gebieden verkent of de pas vernieuwde versie van Skyrim bewandeld, The Elder Scrolls weet altijd te plezieren. En natuurlijk kunnen we games als DOOM, Dishonored en Fallout niet vergeten. Allemaal zijn ze onder naam van Bethesda uitgebracht en daarom willen we het volgende van jou weten:

  Wat vinden jullie de beste Bethesda game?

  Mocht je nou niet genoeg kunnen krijgen van alles wat met Bethesda te maken heeft dan heb je geluk. De uitgever zal volgende maand namelijk op E3 2017 aanwezig zijn en daar maar liefst twee nieuwe games aankondigen! Oh, en mocht jouw favoriete Bethesda game hier niet bij staan laat het dan weten in de reacties en we nemen jouw stem gewoon mee!

  Prey

  Verkijgbaar vanaf 5 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.