Wat vinden jullie de beste battle royale games? [poll]

  Je houdt ervan of je haat het juist met heel je hart, maar één ding is zeker: battle royale games zijn veelbesproken en ontzettend populair. Miljoen mensen spelen de games iedere dag en het doel is hetzelfde: als laatste over blijven. Wat vinden jullie eigenlijk de beste battle royale games?

  Het concept van een battle royale game is simpel en klaarblijkelijk zeer verslavend. Je begint alleen in een match, samen met maximaal 99 tegenstanders. Iedereen begint zonder wapen en daarom moet ervoor gezorgd worden dat je zo snel mogelijk een wapen weet te vinden. Dan kan het knallen beginnen en dit zal niet stoppen tot er nog maar één speler over is

  Toch verschillen de battle royale games van dit moment nogal van elkaar. In games als Apex Legends en Call of Duty Black Ops 4 Blackout draait het puur om knallen. In een game als Fortnite Battle Royale wordt daar nog een ander aspect bijgevoegd. In deze game kun je namelijk ook bouwen om jezelf van rondvliegende kogels te beschermen. Met alleen schieten ga je het in deze game niet redden. Maar ook Tetris Battle Royale, die werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct, is een vorm van battle royale.

  De beste battle royale games

  Deze week willen we graag van jullie weten wat jullie de beste battle royale games vinden. Laat hier beneden in de poll een reactie achter, want de uitslag van deze poll wordt volgende week bekendgemaakt. Laat ons ook in de reacties hieronder weten waarom jullie vinden dat jullie keuze behoort tot de beste battle royale games.

  We hebben niet alle mogelijke battle royale games tussen de antwoorden gezet. Dit zijn de meest populaire battle royale games.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.