Wie is de beste Batman acteur? [Poll]

Article
donderdag, 05 januari 2017 om 18:31
xgn google image
De eerste poll van dit jaar is weggelegd voor niemand minder dan de Caped Crusader. In de loop der jaren is deze DC held door verschillende acteurs gespeeld en sommigen deden het natuurlijk een stuk beter dan anderen. Nu willen we van jullie weten wie volgens jullie de beste Batman acteur is!
Batman, één van DC's bekendste en succesvolste helden bestaat al sinds 1939. Toen Bob Kane en Bill Finger de held bedachten, wisten ze vast niet dat bijna 80 jaar later het figuur zo'n enorme bekendheid zou hebben weten te verkrijgen. Mede door alle films die zijn gemaakt waarin de Dark Knight de hoofdrol speelt, is Batman een bekend pop-culture icoon geworden.

De beste Batman acteurs

Het personage is vertolkt door een groot aantal verschillende acteurs en elk hebben ze op hun eigen manier de superheld tot leven gebracht, maar wie deed het nu het best? We zijn erg benieuwd naar wie volgens jullie de beste Batman acteur is. Kies je voor het sullige karakter van Adam West, de tepels van George Clooney de rokersstem van Christian Bale of het eigenzinnige van Batfleck? Laat ons weten wat jij de beste Batman acteur vindt, door een stem achter te laten in onderstaande poll!
We hebben alle acteurs die Batman gespeeld hebben onder elkaar gezet, met achter hun naam de film waarin ze het eerst als de superheld te zien waren.

Populair Nieuws