Top 10 Assassin's Creed Merchandise

  Assassin's Creed is al jaren een zeer succesvolle reeks games. Het wachten is op Assassin's Creed Syndicate, die binnenkort de serie nog verder komt verbreden. Het leuke aan de Assassin's Creed Franchise is dat er naast de game, ook een hoop aandacht in merchandise wordt gestoken,

  Omdat Assassin's Creed elke keer een beetje weet te vernieuwen, is aanbod van de Assassin's Creed merchandise zeer divers. Het verschilt van kleding tot bordspellen en wapens. Het is dan ook erg tof dat Ubisoft merchandise laat maken die exacte replica's zijn van objecten in games.

  Omdat de games zich in de geschiedenis afspelen en er veel historische karakters in verwerkt zijn, hebben de gadgets vaak een klassieke uitstraling. Tussen alle toffe gadgets hebben wij een top 10 beste Assassin's Creed merchandise voor jou samengesteld

  10. Military cuffs - Assassins Creed Unity

  Deze manchetten komen uit Assassin’s Creed Unity, maar eigenlijk uit de Franse revolutie. Deze donker blauwe polsbanden met goudkleurige knopen zijn bedoeld voor soldaten uit die tijd. Aan de onderkant van de manchet zit een knoopzak waar je spullen in kunt stoppen.

  De manchetten kosten 16,99 euro per stuk en zijn onder andere te koop bij Nedgame!

  9. Vinyl figuurtjes

  Deze Assassin’s Creed karakters zijn in de vorm van een poppetje gegoten, maar dan net even anders. Deze figuurtjes van vinyl zijn in een iets meer cartoon-achtig jasje gestopt. Zeg nou zelf, welke Assassin’s Creed fan wil er nou niet zo’n schattig Assassin’s Creed Collectors item? Op de afbeelding zie je Ezio, maar verder is er keuze uit onder andere Edward, Arno, Connor en Altair.

  De figuurtjes kosten 14,99 euro per stuk en kun je onder andere in de webshop van Nedgame kopen!

  8. Ezia's Gaiters - Assassin's Creed 2

  Wellicht iets te kinky om in het dagelijks leven mee rond te lopen, maar toch leuk om te hebben tijdens je verkleed- en cosplay gerelateerde activiteiten! De laarzen komen uit Assassins Creed 2. In deze laarzen leert Ezio het vak van assassin. Wat apart is aan de laarzen, is dat je ze over je schoenen heen draagt en ze bevestigt met de riempjes die eraan vastzitten. Goedkoop is dit schoeisel niet, de prijs bedraagt 299 pond. Ben je bereid dit ervoor neer te leggen, neem dan even een kijkje bij de Ubisoft webshop.

  7. Assassin’s Creed Monopoly

  Ben je een liefhebber van bordspellen en van Assassin’s Creed? Dan zit je gebakken met de Assassin’s Creed Monopoly. In deze versie van het bordspel zijn de bekende straten vervangen met oude straten, bekend uit de game. Speel in plaats van de gebruikelijke Monopoly Pionnen met karakters uit de game Als Arno Dorian, Connor en Edward Kenway, Altair en Ezio.

  Assassin's Creed Monopoly kost 44,90 euro en is onder andere bij Bol.com verkrijgbaar.

  6. The recon Jacket - Assassin's Creed/Ghost Recon Online

  Dit jack is niet alleen kenmerkende merchandise van de game Assassin’s creed, maar ook van Tom Clancy’s Ghost Recon. Deze jas wordt namelijk gedragen door de Recon Class in Ghost Recon online. De typische Assassin's Creed capuchon is afritsbaar, zo is de hoodie tegelijkertijd een vest. Een multifunctioneel en vooral tof kledingstuk!

  De Recon Jacket kost 179,99 dollar en is via deze webshop verkrijgbaar.

  5. Cane Sword - Assassin's Creed Syndicate

  Deze gadget is afkomstig uit de nog te verschijnen titel Assassins Creed Syndicate. Omdat het in de Victoriaanse tijd niet echt de bedoeling was om een wapen op zak te hebben, is dit zwaard inventief in de vorm van een wandelstok gegoten. Wanneer je de knop op de wandelstok indrukt schiet het blad er krachtig uit. Realistisch nagemaakt, en dat maakt dit zwaard wel echt toffe Assassin's Creed merchandise.

  Het verborgen zwaard gaat voor 59,99 dollar over de digitale toonbank en is in de Ubisoft webshop te koop.

  Arno’s Coat - Assassin's Creed Unity

  Je kunt ervan uitgaan dat deze jas in ieder geval lekker warm zit, aangezien deze jas je warm moet houden voor de strenge winters van achttiende eeuw. Dit kledingstuk is uiteraard gebaseerd op de marineblauw met bruine jas van Arno Dorian uit Assassin’s Creed Unity. Wel is hij een beetje naar jassen van deze tijd gevormd, zodat je er in de eenentwintigste eeuw er ook nog wat aan hebt.

  Arno's jas is verkrijgbaar voor 269,99 dollar in de Ubisoft webshop.

  3. Connor’s Tomahawk - Assassin's Creed 3

  Deze Tomahawk is rechtstreeks afkomstig uit Assassin’s Creed 3. Deze strijdbijl was jaren voordat Connor assasin werd in handen van John de la Tour, de eerste assassin ooit. De tomahawk is zo zorgvuldig nagemaakt, zodat deze niet van het exemplaar uit de game te onderscheiden is. Zelfs de beschadigingen zijn nagemaakt van het origineel. De bijl is gemaakt van latex en glasvezel, voor de juiste look and feel. Heel gaaf om deze Assassin's Creed merchandise in je bezit te hebben.

  De tomahawk is voor 39,99 euro verkrijgbaar bij Nedgame.

  2. Assassin’s Creed: Titan Comic

  Een stipboek vol Assassins Creed avonturen, daar zijn worden we natuurlijk gelijk enthousiast van! De eerste uitgave is net uit en er zullen er nog meer volgen, zo stelt de uitgever van de strips. Assassin´s Creed verhalen zijn natuurlijk erg geschikt om visueel uit te beelden en dat maakt een strip van de game natuurlijk wel interessant. Het verhaal speelt zich af in de zeventiende eeuw en heeft Charlotte de la Cruz in de hoofdrol.

  Het stripboek van Assassin's Creed is onder andere verkrijgbaar bij bol.com voor 19,95 euro.

  1. Hidden Blade Gauntlet – Assassins Creed Syndicate

  De Hidden Blade is een bekend wapen uit de serie. Deze handschoen komt rechtstreeks uit Assassin's Creed Syndicate. Naast dat deze imitatieleren handschoen gedetailleerd is nagemaakt van het origineel in de game, zit er een verborgen mes aan de bovenkant, dat via een mechanisme met een veer eruit schiet.

  Geschikt voor sluipmoorden, maar ook handig in gevechten! Omdat het voor Assassin's Creed spelers een heel herkenbaar wapen is en hij er gewoon heel gaaf uitziet staat hij op 1 van het lijstje beste Assassin's Creed merchandise.

  De Handschoen is te koop in de webshop van Ubisoft voor 59,99 dollar

  Assassin's Creed

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2007

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.