Beste apps 2019 - begin het nieuwe jaar goed en voorbereid!

  Het nieuwe jaar is begonnen en dit jaar willen we eigenlijk dat alles wat simpeler gaat. Er is een aantal apps voor op je telefoon die je hierbij kunnen helpen, maar welke apps zijn dit? Wij vertellen het je in onze lijst met beste apps om 2019 mee te starten!

  10. MijnKassabon

  Iedereen kent van die momenten. Je koopt wat en je neemt het bonnetje aan. Mocht het product dan niet helemaal naar wens zijn, dan zou je het eventueel nog kunnen ruilen. Helaas raken bonnetjes over het algemeen of kwijt of eindigen ze voor altijd als extra afval in je portemonnee. Jammer eigenlijk, want een bonnetje meenemen is over het algemeen wel handig.

  De app MijnKassabon zorgt voor een beetje organisatie in je portemonnee. Je scant je kassabonnetje zo in deze app en klaar. Hierdoor heb je je bonnetjes altijd bij je en heb je wat minder afval in je portemonnee. Als je het jaar echt goed voorbereid in wilt gaan, dan is MijnKassabon een van de beste apps om 2019 mee te starten.

  MijnKassabon is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

  9. Moovit

  We kennen allemaal apps als 9292 en NS Reisplanner, maar deze werken alleen in Nederland. Je kunt ook Google Maps gebruiken, maar deze app heeft nog wel eens de neiging om wijzigingen in het openbaar vervoer niet aan te geven. Welke app is dan wel te vertrouwen?

  Met Moovit kun je in ruim 2700 steden gebruiken als routeplanner. Dit aantal stijgt elke dag in ieder land. Dat is een van de grootste voordelen aan deze applicatie. Verder geeft de app het aan als er wijzigingen zijn in de route, hoeveel haltes je nog moet reizen en hoe lang het duurt. Moovit is de perfecte app voor het inplannen van je reis en erg handig om voorbereid het nieuwe jaar mee in te gaan.

  Moovit is gratis te downloaden voor Android en iOS.

  8. Mint

  Er zijn genoeg apps om geld mee te besparen, maar het is altijd een uitdaging om een goede te vinden. Toevallig is Mint wel een hele handige app om te gebruiken. In Mint kun je namelijk dingen als bonnetjes en rekeningen van je budget aftrekken, überhaupt een budget invullen en kijken hoeveel geld je nog over hebt.

  Naast het bijhouden hoeveel geld je nog hebt is het ook mogelijk om in Mint tips te krijgen over hoe je geld bespaart. Voor de echte spendeerders onder ons is deze app dus ontzettend handig om bij te houden waar precies al je zuurverdiende centen naartoe gaan. Mint is een van de beste apps om in 2019 ervoor te zorgen dat je minder uitgeeft.

  Maak dus je goede voornemens waar dit jaar en download deze app op zowel iOS als Android. Het kost je niets.

  7. Evernote

  Soms krijg je ideeën, moet je even snel iets opschrijven of wil je gewoon iets makkelijk terug kunnen vinden. Dit kan een spraakmemo zijn, een geschreven notitie of een foto. Twee van deze drie dingen kun je niet in een notitieboek doen. Wat doe je dan? Je gebruikt de app Evernote! Met deze app is het namelijk mogelijk om al deze dingen te noteren.

  Dit kan heel goed uitkomen voor bijvoorbeeld journalisten, de schrijvers of mensen die veel ideeën krijgen. Of überhaupt mensen die gewoon wat willen kunnen noteren op verschillende manieren. ALs jij de chaos zat bent om veel verschillende apps te gebruiken voor je notities en andere documenten, stap dan over op Evernote en en bewaar al je notities op één plek in Evernote.

  De app is gratis voor Android en iOS.

  6. Shazam

  Muziek gebruiken we elke dag. Maar we kennen niet allemaal alle goede nummers. Bovendien komt er ieder dag nieuwe goede muziek uit. Als je een bijvoorbeeld onbekend nummer hoort in de supermarkt, een restaurant of op straat en wil weten wie de artiest is of welk nummer het is, kan deze app je helpen.

  Met Shazam, een app die al een tijd bestaat, ben je zo achter de informatie die je wil hebben. Je opent de app, je drukt op het logo en klaar. De app gaat luisteren naar de muziek die afspeelt en zoekt voor jou hoe het nummer heet. Je hoeft dus geen extra moeite meer te doen om erachter te komen hoe het nummer heet, één tik op het logo en klaar.

  Shazam is gratis te downloaden op IOS en Android en is een must-have voor je telefoon. Het is een van de beste apps om in 2019 te gebruiken voor muziekliefhebbers.

  5. TV Time

  Iedereen heeft tegenwoordig wel een Netflix of Videoland account. Hier zijn heel veel series te bekijken. Naast deze streaming services zijn op de televisie ook nog steeds genoeg series te zien. Soms is het moeilijk om nog te onthouden welke series je hebt gekeken of bij welke aflevering je bent van je huidige serie. TV Time is hiervoor de oplossing.

  In TV Time kun je namelijk noteren bij welke aflevering je bent, welke series je favorieten waren, welke series je al hebt bekeken en ga zo maar door. Het enige irritante aan deze app is dat je je series zelf moet opzoeken als je iets van een serie wilt kijken. Naast dit nadeel is het een hele handige app die niet alleen alles voor je noteert, maar je ook vertelt wanneer er een nieuw seizoen of een nieuwe aflevering beschikbaar is.

  TV Time is een gratis app voor iOS en Android.

  4. Tikkie

  Geld lenen is niet altijd erg, maar het terugkrijgen is soms wat lastiger. Om constant je bankrekening in de gaten te gaan houden of het al betaald is, is vervelend. Hetzelfde geldt voor constant mensen berichten sturen en achterna zitten of ze je alsjeblieft even terug willen gaan betalen. Tikkie helpt je hierbij.

  Met Tikkie kun je betaalverzoeken maken (voor één of voor meer personen) en die via WhatsApp of via andere applicaties sturen. Wanneer aan dit betaalverzoek is voldaan krijg je een notificatie en krijg je ook te zien wie hem heeft betaald (als je het naar meerdere personen stuurt). Zo kun je beste het overzicht behouden en ga je goed voorbereid 2019 in, wat het zeker een van de betere apps maakt.

  Tikkie kost niets en is beschikbaar voor iOS en Android.

  3. Trello

  Voor werk of privé, het maakt niet uit. Trello kun je zowel professioneel als voor je privéleven gebruiken. Deze handige app is bedoeld om lijstjes te maken met de dingen die je moet doen, nodig hebt of om documenten te delen. Dit is allemaal mogelijk. Trello is eigenlijk vooral handig voor het overzicht bewaren.

  Je kunt namelijk in Trello niet alleen projecten aanmaken, maar ook mensen toevoegen aan deze projecten. Dan krijg je een notificatie als er aan bijvoorbeeld een project wat verandert of als er iets van het project afgemaakt wordt. Dit is een efficiënte manier van de orde bewaren. Vooral als hoofd van bijvoorbeeld een kantoor is dit een handige manier van bijhouden waar iedereen mee bezig is.

  Trello is en van de apps waarmee je 2019 het beste kan starten, als je wat minder chaos in je leven wilt. Het meest handige is dat je deze app voor zowel Android als iOS kunt gebruiken.

  2. Stocard

  Tegenwoordig komt Stocard steeds vaker op mensen hun telefoon voor. Het is dan ook wel een handige app, aangezien het voor meer ruimte in je portemonnee zorgt. Stocard is namelijk een app die bedoeld is om je pasjes in te bewaren. Door middel van deze app hoef je al je bonuskaarten, voordeelkaarten en spaarkaarten niet meer los mee te nemen.

  Wat je doet is heel simpel. Geef Stocard toegang tot je camera en je scant binnen no-time al je kaarten. Voortaan als je dan bij de kassa staat in de winkel hoef je niet nog een half uur te zoeken naar je klantenkaart, maar trek je gewoon even je telefoon uit je zak. De app opent zich snel en binnen de kortste keren heb je je kaart gevonden. Met Stocard begin je je jaar voorbereid en zul je lang (en gratis!) profijt hebben van een van de beste apps voor in 2019.

  Stocard is gratis en beschikbaar voor zowel iOS als Android.

  1. Feedly

  Deze app is zo handig, dat zelfs wij op de redactie hem constant gebruiken om op de hoogte te blijven. In Feedly kun je namelijk verschillende kanalen van nieuws volgen waardoor je altijd op de hoogte bent. Wat nog handiger is, is dat je deze kanalen in categorieën kunt verdelen. Door middel hiervan kun je je nieuws ook nog eens gescheiden houden.

  Wat het zo handig maakt om Feedly te gebruiken is het feit dat het ontzettend overzichtelijk is. Je kunt makkelijk van categorie naar categorie schakelen en zelfs artikelen markeren waardoor je ze later door kunt lezen. Dit is ontzettend handig als je graag op de hoogte blijft van verschillende soorten nieuws. Feedly staat dan ook zeker op nummertje één tussen de beste apps om goed 2019 in te gaan, omdat dit verborgen pareltje de perfecte manier is om het jaar voorbereid te beginnen.

  Feedly is op zowel Android als iOS beschikbaar en kost niets.

  Beste apps om 2019 voorbereid te beginnen

  Met deze tien apps kun je weer even vooruit in 2019 en lekker voorbereid een frisse start maken. Mis jij een app en wil je deze aanraden? Laat het ons dan vooral weten in een reactie hieronder!

  Ben je nou ontzettend benieuwd welke apps het afgelopen jaar het beste hebben gescoord? Dan kun je dat lezen in ons artikel over de beste Android apps 2018, of in ons artikel met de beste iOS apps van 2018.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.