Dit zijn volgens jullie de beste Apex Legends personages

  Bloeddorstig op zoek gaan naar eliminaties met Bloodhound of je teamgenoten van healing voorzien met Lifeline; in Apex Legends kan het allemaal. Iedere zogenaamde Legend heeft een andere speelstijl, waarmee hij of zij optimaal presteert. Dit zijn volgens jullie de beste Apex Legends personages.

  Ineens was daar een battle royale first-person shooter die ook nog eens gebruik maakte van verschillende personages met abilities. Dat is Apex Legends omschreven in één zin. Het kwam uit het niet en was meteen enorm populair met al ruim 25 miljoen spelers binnen één week. Wij vroegen jullie vorige week naar jullie favoriete personages. Dit vinden jullie de beste Apex Legends personages.

  5. Wraith

  We beginnen deze lijst met de beste Apex Legends personages met een geestachtige verschijning. Wraith is een van de vrouwelijke personages met de unieke mogelijkheid om een heel team te teleporteren. Wraith kan met haar Into the Void ability naar een andere dimensie gaan om ervoor te zorgen dat ze niet wordt geraakt.

  Met haar Ultimate Ability kan ze twee portalen wegzetten waardoor van de ene naar de andere kant en weer terug kunnen teleporteren. Wraith is zowel aanvallend als verdedigend erg sterk, omdat ze snel en ongezien dichtbij de tegenstanders kan komen. Qua mobiliteit zit het dus wel goed met de nummer vijf in deze lijst met de beste Apex Legends personages.

  4. Bangalore

  De vrouwen zijn nu al sterk vertegenwoordigd in deze lijst met de beste Apex Legends personages volgens jullie. Bangalore is ook een personage waarmee je dichtbij de tegenstanders kunt komen. Om het zicht van de tegenstanders te verminderen gebruik je de Smoke Launcher. Hierdoor ziet de vijand niets meer. Wanneer je wordt geraakt, gaat Bangalore alleen maar sneller rennen. Niets lijkt deze powerhouse vrouw te kunnen stoppen!

  Maar ook de Ultimate Ability van Bangalore is er eentje waar je U tegen zegt. Met de Rolling Thunder kun je een artillerie aanval over laten vliegen, zodat langzaam het hele gebied dat jij hebt aangegeven wordt gebombardeerd. Vrouwen en kinderen eerst naar binnen, want dit wordt een grote chaos!

  3. Pathfinder

  We gaven net al aan dat de vrouwen sterk vertegenwoordigd zijn, maar we weten niet of de mannen of de vrouwen beter worden van het volgende Apex Legends personage. Pathfinder is namelijk een robot. Deze bad-ass robot kan heel vriendelijk zijn, maar wanneer je hem (of haar?) boos maakt dan is het klaar.

  De abilities van Pathfinder hebben vooral te maken met mobiliteit. Met de nummer drie in deze lijst met de beste Apex Legends personages spring je namelijk zo van de ene naar de andere locatie. Door middel van de Grappling Hook beklim je iedere berg. Wanneer je hele team snel moet verplaatsen, kun je gebruik maken van de Ultimate Ability. Hiermee maak je namelijk kabelbanen voor je hele team, zodat iedereen zich snel kan verplaatsen.

  2. Bloodhound

  De twee beste Apex Legends personages waren allebei ontzettend populair. Toch zijn beide personages heel verschillende en voor andere doelen geschikt. De runner-up in deze lijst is Bloodhound. Met dit personage ga je op jacht naar de eliminaties, want al jouw abilities hebben te maken met het opsporen en kapot schieten van tegenstanders.

  Met Eye of the Allfather krijg je namelijk kort een hint te zien, waardoor je je vijand kunt opsporen. Als een bloeddorstige leeuw ga je achter je prooi aan en de kleinste aanwijzing is al genoeg om ze te vinden. De Ultimate Ability is nog sterker, want hiermee wordt je hele beeld wat grijzig, behalve de vijand. Deze is felrood. Als een doorgedraaide stier ga je op je doelwit af en blijft er weinig van je tegenstanders over.

  1. Lifeline

  Dan zijn we nu aangekomen bij de nummer één in deze lijst met de beste Apex Legends personages. Nu zul je misschien denken dat dit personage nog dodelijker is dan Bloodhound, maar niets is minder waard. Lifeline heeft namelijk een hele andere functie in Apex Legends. Het is belangrijk om schade aan te richten, maar wanneer je zelf schade oploopt, moet je dit zo snel mogelijk weer genezen.

  Dan is Lifeline de aangewezen persoon, want dat is alles wat haar abilities doen. Met de D.O.C. Heal Drone kun je jezelf en teamgenoten voorzien van nieuwe levenspunten. Met haar Ultimate Ability kun je een Care Package in laten vliegen. Hierin zitten hele sterke items die kunnen worden gebruikt in de volgende gevechten. Het is wel even wachten totdat de Care Package er is, maar wanneer het zover is, ben je haast niet meer te stoppen.

  Beste Apex Legends personages volgens jullie

  Dit zijn volgens jullie de beste Apex Legends personages. Laat ons in de reacties hieronder weten of jullie favoriete personage er tussen staat. Ook zijn we benieuwd waarom dit dan jullie favoriete karakter is.

  Apex Legends is gratis te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.