Top 5 beste Adversary Modes in GTA Online - Eindeloos plezier

  GTA Online updates staan vooral in het teken van nieuwe auto’s, wapens of kleding. Gelukkig is er ook andere content, zo worden er zo nu en dan Adversary Modes toegevoegd. Wat zijn de beste Adversary Modes in GTA Online? Wij zetten de top 5 op een rij!

  GTA Online Adversary Modes zijn een leuke manier om alleen of met je vrienden tientallen uren in GTA Online te besteden. Deze game modi bevatten namelijk leuke challenges die je kunt doen. Zo kun je verschillende gevechten doen met tanks, of juist op een gekke manier racen met bizarre power-ups.

  Er zijn tientallen verschillende Adversary Modes om mee aan de slag te gaan. In deze special zijn we alle modi langsgegaan en hebben we ze grondig bestudeerd op verslavingsfactor, humor en spanning. Wat zijn de beste Adversary Modes in GTA?

  5. Hunting Pack

  We starten deze top 5 beste Adversary Modes met Hunting Pack. Deze game modus draait vooral om snelheid. In Hunting Pack mag één van de spelers een truck besturen en deze naar een specifieke plek brengen. Het klinkt simpel, maar de speler in de truck wordt tegengehouden door andere spelers die juist als doel hebben de truck te stoppen.

  Zij moeten met verschillende auto’s de truck van de baan weten te beuken en deze ergens klem zetten. Dit is alleen niet zo makkelijk als het lijkt. De truck is namelijk enorm sterk en de auto’s zijn niet zo krachtig. Als team moet je dus verschillende tactieken uitproberen om de truck tot stilstand te brengen.

  Als de truck namelijk onder een bepaalde minimumsnelheid komt, ontploft hij. De truck hoeft het gelukkig niet alleen te doen en krijgt hulp van andere personen die de truck juist moeten verdedigen. Net zoals eigenlijk iedere Adversary Mode is Hunting Pack ontzettend leuk om met vrienden te spelen.

  De één op de vlucht, de andere personen erachteraan. Dit zorgt voor intense gevechten en daardoor hilarische momenten! Hunting Pack is zeker het proberen waard en behoort tot de beste Adversary Modes in GTA Online.

  4. Sumo

  Sumo is precies wat de titel zegt: Sumo. Al wordt er in GTA Online wel een eigen draai aan gegeven. Je bestuurt namelijk geen dikke sumoworstelaar, maar juist een auto!

  In Sumo wordt iedere speler in een verschillende auto geplaatst en het doel is om als laatste op het platform te blijven. Als je van het platform af valt, ben je af en kun je de volgende ronde pas weer meedoen.

  Op de baan blijven is op zich niet zo heel lastig, tenzij er allerlei andere spelers zijn die maar één doel hebben: jou van de baan af beuken! Vooral de chaos van meerdere mensen zorgt ervoor dat dit een ontzettende leuke game modus is. Ben je namelijk net bezig een ander eraf te beuken, heb je weer iemand in je rug die jou juist een zetje van het platform af geeft.

  Je wil altijd als winnaar uit de bus komen en iedere speler gaat tot het uiterste. Zo zijn er ook verschillende manieren om te spelen. Blijf je rustig in het midden van het platform om er niet snel te af te vallen, of blijf je juist langs de randen om spelers te lokken?

  De manier waarop je het speelt is niet heel belangrijk, want het blijft geniaal om overal om je heen auto’s van het platform af te zien vliegen. Dit zorgt er ook voor dat Sumo een van de beste Adversary Modes van GTA is.

  3. Hasta La Vista

  Op de derde plek in deze special bevindt zich Hasta La Vista. Het principe van Hasta La Vista is simpel, je wordt als speler ingedeeld op een fiets of in een truck. De fietsers moeten proberen bij een bepaalde locatie te komen, terwijl de truckers proberen de fietsers van hun fietsen af te rammen. Een makkelijke klus voor de truckers zou je denken, maar tijdens het spelen van de game modus denk je daar wel anders over.

  De trucks zijn namelijk enorm lomp en sloom. Ze moeten op een breed wegdek blijven en kunnen niet snel sturen. De fietsers daarentegen kunnen door alle kleine paden en tussen alle obstakels heen manoeuvreren. Dit zorgt ervoor dat de truckers goede keuzes moeten maken en geconcentreerd moeten blijven spelen, terwijl de fietsers juist creatieve paden moeten bedenken om niet geramd te worden.

  Het spelen als de fietsers is ontzettend leuk. Je hebt continu de angst dat je ieder moment geraakt kan worden door een vrachtwagen en als je dan uiteindelijk de vrachtwagen weet te ontwijken, geeft dit een heerlijk gevoel. Aan de andere kant is het beste gevoel voor de trucker om een fietser vol van zijn fiets af te knallen. Kortom: een leuke modus voor iedere speler!

  2. Deadline

  In Deadline kun je met maximaal vier spelers aan het werk. Iedereen zit op een speciale motor die een lijn van energie achter laat. Er zijn vier verschillende kleuren, dus vier verschillende lijnen en het doel is om de andere personen van hun motors af te krijgen.

  Dit doe je niet door de ander te beuken of neer te schieten, maar door de persoon in te sluiten en tegen jouw lijn van energie aan te laten komen. Als een van de motorrijders namelijk die energielijn aanraakt, ontploft hij of zij gelijk en verliest diegene een leven. Als al je levens op zijn lig je uit het spel, en de persoon die het langst overblijft wint de game.

  Wat Deadline vooral zo leuk maakt, is de chaos en de verschillende tactieken die je kunt gebruiken. In het begin is het makkelijk om alle lijnen van ieder persoon te ontwijken, maar op een gegeven moment is de hele arena bedekt met verschillende lijnen en moet je hard op zoek naar een gat om doorheen te gaan. De kunst zit hem in het in de gaten houden van de andere lijnen, terwijl je zelf probeert de andere personen in te sluiten.

  Deadline heeft verschillende power-ups die je kunnen helpen om de tegenstander te verslaan. Zo krijg je met een van de power-ups een boost waardoor je snel voor iemand langs kan kruizen. Hierdoor blijf jij leven, maar ontploft de andere persoon. De chaos en snelheid van Deadline zorgen ervoor dat deze modus zich zeker tot een van de beste Adversary Modes mag benoemen!

  1. Slasher

  Eigenlijk hebben alle Adversary Modes in deze special te maken met auto’s, botsen en ontploffingen. De laatste Adversary Mode in deze top 5, en tevens ook de tofste, is Slasher. Slasher is compleet anders dan wat we eerder in deze special hebben behandeld. Slasher werd toegevoegd tijdens de Halloween update en daar staat deze Adversary Mode ook volledig in het teken van.

  In Slasher ben je als speler een Hunted of een Slasher. De personen die Hunted zijn, moeten in een donker gebouw een verstopplek zien te vinden. De Slasher moet deze personen zien te vinden en ze neerschieten met zijn shotgun. Het vinden van deze Hunted is alleen een stuk moeilijker dan je denkt.

  De Hunted beschikken enkel over een zaklamp. Deze zaklamp is de enige bron van licht die je in de map kunt vinden. Als de Hunted dus hun zaklampen aanzetten, kunnen ze makkelijker een verstopplek vinden. Helaas is dit niet zonder gevaar, want bij het aandoen zijn de Hunted een stuk makkelijker zichtbaar en dus eerder te vinden door de Slasher.

  De Slasher beschikt ook over een licht op zijn shotgun, maar als hij deze aanzet verraadt hij waar hij is en kunnen de Hunted makkelijk wegrennen.

  Na drie minuten krijgen de Hunted ook een shotgun, en dan barst eigenlijk de strijd pas los. Kan de Slasher iedereen vermoorden? Of kunnen de Hunted lang genoeg volhouden om uiteindelijk zelf de Slasher te vinden? De continue angst die je tijdens het spelen hebt is geniaal en zorgt ervoor dat dit de beste Adversary Mode tot op heden is.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.