Dit is het beste aanbod voor kids op Viaplay

Article
zondag, 13 maart 2022 om 11:00
viaplay met tekstf1648643997
Hoewel het kinderaanbod op Viaplay nog niet zo groot is als bijvoorbeeld bij Disney+, betekent dat niet dat er niks te zien is voor de kids. We hebben de beste titels voor je op een rijtje gezet.

Ninjago: Masters of Spinjutzu

Lang geleden gebruikte de Eerste Spinjitzumeester de kracht van de Gouden Wapens om Ninjago te creëren, een fictieve wereld losjes geïnspireerd door Oost-Aziatische mythes en cultuur. Meester Wu traint hier een groep jonge ninja’s in de beheersing van de elementen, zodat ze het kunnen opnemen tegen verschillende vijanden. Ninjago City is een mengelmoes van geschiedenis en futurisme: naast historisch ontworpen gebouwen en traditionele kleding, vind je in de metropool wolkenkrabbers, moderne en futuristische voertuigen, moderne elektronica, mechs en andere futuristische technologie.
Hoewel Ninjago: Masters of Spinjutzu door sommige critici beschreven wordt als een lange reclame voor de LEGO Ninjago-speelgoedlijn, is het door thema’s als loyaliteit, samenwerking en opoffering de moeite waard voor actieliefhebbers.
screenshot 2022 03 04 at 16 03 02 ninjago masters of spinjitzu 2011f1646406272

De verhalen van Annie M.G. Schmidt

Wie op zoek is naar films van eigen bodem zit bij Viaplay goed. De films Pluk van de Petteflet, Minoes en Abeltje, allen gebaseerd op de gelijknamige en geliefde boeken van Annie M.G. Schmidt, zijn namelijk op de streamingdienst te zien. Ga op bezoek bij de Petteflet, op avontuur met Abeltje in het warenhuis of zie hoe de poes Minoes in een mens veranderd. Of je de films nu voor de eerste keer ziet, of voor de tiende, ze blijven voor een leuke avond met het hele gezin zorgen.
screenshot 2022 03 04 at 14 26 40 the flying liftboy 1998f1646400461

De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn

Wanneer Kuifje een replica van het schip de Eenhoorn koopt, wordt hij ontvoerd door Sakharine, die op zoek is naar het echte schip. Kuifje weet te ontsnappen en samen met kapitein Haddock probeert hij het schip als eerste te vinden.
De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn is een 3D-animatiefilm, maar tijdens de opnames werd er gebruik gemaakt van echte acteurs. Deze performance capture-techniek is een verbeterde versie van motion capture, een techniek die je kunt kennen van films als Beowulf en Avatar. Door het toepassen van deze techniek krijg je zeer realistische menselijke gezichtsuitdrukkingen en vlottere bewegingen, zonder de charme van de oorspronkelijke tekeningen te verliezen. In 2012 won de film de Golden Globe voor de beste animatiefilm.
screenshot 2022 03 04 at 15 36 42 the adventures of tintin 2011f1646994822

Meer avonturen in de wereld van LEGO

Ninjago is niet de enige LEGO-titel op Viaplay. Zo is er LEGO Marvel Spiderman: Vexed by Venom voor de superheldenfans. De diefstal van technologie is door de Green Goblin en Venom nog nooit zo hoog geweest. Het is aan Spider-Man om een einde aan hun plan te maken voordat de hele stad vernietigd wordt.
Ook Jurassic World wordt geconfronteerd met de dreiging van vernietiging in LEGO Jurassic World: Legend of Isla Nublar. Een saboteur is op zoek naar een legendarische schat om het park te verwoesten.
In LEGO Friends: Meiden met een missie daarentegen, nemen vijf vriendinnen het op tegen een stelletje oplichters. Het is aan deze vijf om hun stad te redden.
schermafbeelding 2022 03 04 om 141918f1646406859

Pim & Pom: Het grote avontuur

De katten Pim en Pom zijn beste vrienden en wonen samen bij hun baasje de Vrouw. Wanneer haar nichtjes op bezoek komen gaat alles mis. Zonder toestemming nemen de twee meisjes de katten mee naar het park voor een picknick, maar eigenlijk willen ze Pim en Pom houden. Pim en Pom zijn het er niet mee eens en ontsnappen, maar raken al snel verdwaald.
Samen moeten ze proberen op straat te overleven om zo weer veilig thuis te komen. Maar als ze een bende straatkatten tegenkomen, wordt hun vriendschap behoorlijk op de proef gesteld.
De tekenstijl van Pim & Pom: Het grote avontuur zal je waarschijnlijk bekend voorkomen. De personages zijn namelijk gebaseerd op de tekeningen van Fiep Westendorp, die vooral bekend werd door haar tekeningen voor de Jip en Janneke-boeken.
schermafbeelding 2022 03 04 om 154122f1646405008

My Little Pony: Vriendschap is betoverend

My Little Pony: Vriendschap is betoverend volgt de pony Twilight Sparkle en haar vrienden terwijl ze op avontuur gaan in Ponyville, andere inwoners helpen en waardevolle lessen over vriendschap leren. Creative director Lauren Faust ontwierp diepere personages en avontuurlijke locaties om zo een serie te creëren die lijkt op hoe zij als kind met speelgoed speelde. Goed nieuws voor de volwassenen: volgens Rotten Tomatoes ‘bewijst My Little Pony: Vriendschap is betoverend dat kinderamusement ook leuk kan zijn voor volwassenen’.
Op dit moment staan maar twee van de negen seizoenen op Viaplay. Terwijl je op de rest van de serie wacht, kun je vast vijf andere My Little Pony-films kijken.
schermafbeelding 2022 03 04 om 155057f1646405673
Viaplay is nog niet zo lang in ons land beschikbaar en het aanbod zal alleen maar uitbreiden, zo ook voor kinderen. Vorige maand sloot de streamingdienst nog een deal met NBCUniversal, waardoor je straks ook lekker kunt kijken naar Shrek, How To Train Your Dragon, Kung Fu Panda en andere DreamWorks-titels. Wanneer alle films en series van de animatiestudio erop staan is nog niet bekend, maar er is dus nog genoeg om naar uit te kijken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties