De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 12)

  Ook deze week wordt er weer flink wat met korting aangeboden. Vooral de games zijn een stuk goedkoper te vinden. Dit zijn de beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear van week 12 die wij hebben gespot. Heb je zelf ook tips, deel ze dan gerust!

  XGN

  Xbox Live Deals with Gold brengt Ubisoft

  We beginnen deze special met enkele Xbox Live deals with Gold. Zo zijn er weer flink wat titels die met korting worden aangeboden voor de Xbox en verkrijgbaar zijn via xbox.com. Kortingen zijn soms wel 75%! Voornamelijk Ubisoft fans zullen flink aan de slag kunnen met deze digitale games. Zo wordt er een flinke korting bovenop de normale digitale prijs gegooid.

  Diverse edities van Assassin's Creed en Far Cry zijn goedkoper. Denk bijvoorbeeld aan Assassin's Creed Odyssey Deluxe Edition voor €29,75 of Assassin's reed Odyssey voor €24,50. Daarnaast kun je voor €17,50 al genieten van de Final Fantasy XV Royal Edition en voor €12,50 ga je helemaal op in de avonturen van Star Wars Battlefront II. Aanbiedingen gelden tot 24 maart.

  PlayStation Store uitverkoop

  Ben je geen Xbox gamer maar iemand die liever achter zijn PlayStation zit? Ook dan zijn er een ook hier een hoop Ubisoft titels in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan Assassin's Creed Odyssey voor €14,99. Dat is toch weer goedkoper dan hij zelfs met actie op de Xbox is! Ook wordt er uitgepakt met veel andere titels, zoals Far Cry primal voor €9,99 en Far Cry 5 voor €14,99.

  Zoek je andere spellen? Er wordt veel variatie aangebracht want ook Ghost Recon: Breakpoint kost maar €19,99. Wil je liever huisjes bouwen dan is er nog De Sims 4 voor €9,99. Resident Evil 4-6 wordt voor €7,99 aangeboden. Neem dus gerust even een kijkje in de PlayStation Store!

  Nintendo pakt ook uit

  Ook voor Nintendo gamers zijn er de nodige kortingen in de Nintendo eShop. Sommige indie titels worden nog voor minder dan een euro aangeoden. Ook indie titels als Yooka Laylee (€13,59) en Shantae and the Pirates Curse (11,35) en Shantae Half Genie Hero (11,89) zijn goedkoop verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Kijk gerust naar het hele lijstje op je Nintendo Switch zelf!

  Om er toch nog een paar titels uit te lichten: de originele Dragon Quest is momenteel voor €3,99 beschikbaar. Final Fantasy IX krijg je met 50% korting voor €10,49 aangeboden. Ook Final Fantasy X/X-2 HD Remaster kost nog maar €24,99. Dat is 50% korting. Je kunt ook helemaal wegkwijnen in Collection of Mana voor €19,99. Er worden honderden titels met korting aangeboden.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.