10 stoere filmtrailers die je gezien moet hebben

  Er zijn filmtrailers die er spectaculair uitzien en er zijn ook filmtrailers die wat tegenvallen. De filmtrailers die onder andere in 2020 zijn vertoond beloven in ieder geval veel goeds. Dit zijn de beste en stoerste filmtrailers die je gezien moet hebben.

  Jungle Cruise

  Jungle Cruise is de nieuwe Disney film met onder andere Dwayne Johnson en Emily Blunt. De film gaat over Frank, kapitein van een rivierboot die op zoek gaat naar een levensboom in de jungle. Die boom kan alles genezen. Maar de boom is niet zo makkelijk te vinden en er zijn kapers op de kust die ook naar de boom zoeken. Maar die zoeken de boom zonder goede bedoelingen. De film is vanaf 22 juli te zien in de bioscoop. Tot die tijd kunnen we in ieder geval genieten van de trailer.

  Guns Akimbo

  De videogameontwikkelaar Miles heeft er altijd al van gedroomd om een superheld te zijn. Maar daar is totaal niks van gekomen. Wanneer hij terecht komt op een illegale website moet hij een game spelen en meevechten. Zijn leven staat letterlijk op het spel. Deze film met Daniel Radcliffe draaide vanaf 5 maart in de bioscoop. In de trailer zien we zowel humor als heel veel actie.

  No Time To Die

  No Time To Die is de 25e James Bond film waarin we Daniel Graig zien in zijn laatste James Bond film. Daniel Graig gaat namelijk na No Time To Die stoppen met zijn rol als geheim agent 007. In de film No Time To Die zien we James Bond die de geheime dienst heeft verlaten als geheim agent. Maar Bond kan geen minuut stil zitten of hij wordt gevraagd door een oude vriend genaamd Felix om hem te helpen bij een ontvoeringszaak.

  No Time To Die zien we helaas pas in november in de bioscoop vanwege het coronavirus. Maar als we de trailer moeten geloven, belooft het weer een spectaculaire James Bond film te worden met schurken die gevaarlijke technologie gebruiken.

  Candy Man

  Spreek nooit zijn naam 5 keer in de spiegel uit of hij komt tevoorschijn in de reflectie van je spiegel en loopt het niet goed met je af. Deze Urban Legend gaat over de Candyman. Kunstenaar Anthony McCoy ontdekte deze Urban Legend en gebruikte dit verhaal als inspiratie voor zijn schilderijen. Maar hij begint zijn verstand te verliezen en hij zal zijn lot onder ogen zien. Candyman zal in juni in de bioscopen verschijnen. Alleen de trailer is al angstaanjagend om naar te kijken.

  Marvel Studios' Black Widow

  In deze Marvel film zien we Scarlett Johansson als Natasha Romanova die al sinds haar geboorte het geheime wapen is van de KGB. In deze Marvel film krijgen we een beter beeld van haar leven te zien en ook van de schurken. De trailer gaat er nogal ruig aan toe en we zullen meer weten over deze Avenger in april als hij in de bioscoop komt.

  The New Mutants

  In april kunnen we deze film verwachten over 5 mutanten met speciale gaven. Samen zitten ze opgesloten in een geheime basis en in plaats van de wereld te redden proberen ze zichzelf te redden. Niet alleen proberen ze te ontsnappen uit hun basis, maar ook uit hun verleden. De trailer toont vooral veel actie.

  The Invisible Man

  Cecilia zit in een relatie met een gewelddadige wetenschapper, maar daar wil ze eigenlijk zo snel mogelijk vanaf. Ze verschuilt zich met haar zus en vriend, hopend dat hij uit haar leven verdwijnt. Wanneer ze haar leven weer een beetje op de rit heeft, gebeuren er vreemde dingen om haar heen en is haar leven en dat van anderen in gevaar.

  Star Wars: Rise of Skywalker

  Star Wars: Rise of Skywalker is sinds december 2019 in de bioscopen verschenen. Er zaten veel verrassingen in de trailer. We zien veel nieuwe personages en we zien veel terug van Leia en Rey zet de zoektocht van Luke Skywalker naar Exegol voort. Het is weer een grootse Star Wars klassieker.

  Spiral

  Spiral is een angstaanjagend nieuw hoofdstuk van SAW, waar een politieveteraan en een rechercheur onderzoek doen naar gruwelijke moordzaken die allemaal leiden naar een mysterie. Ze komen erachter dat de moordenaar een gruwelijk spel speelt. In de trailer zien we onder andere Chris Rock en Samuel L. Jackson in de nieuwe film die in mei te zien zal zijn.

  Greyhound

  Tom Hanks speelt een Amerikaanse luitenant genaamd Ernest Krause die in Duitsland geboren is. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is hij leider van zevenendertig oorlogsschepen. Ook leidt hij zijn torpedojager Greyhound naar Europa, maar Ernest en zijn crew worden op de voet gevolgd door Duitse U-boten. Deze trailer van de film Greyhound neemt je mee in de tijd van de Tweede Wereldoorlog op zee.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.