De beste aanbiedingen: deals voor games en tech!

  Ook deze week zijn er weer toffe deals om naar uit te kijken. XGN.nl publiceert een overzicht zodat je een beetje een idee hebt wat er allemaal verkrijgbaar is. Heb je zelf nog tips? Deel ze dan gerust in de reacties! Zo kan iedereen zo goed mogelijk genieten!

  Amazon strooit met game-kortingen

  Deze week is het Amazon.nl die met flinke kortingen strooit op de beste games van de afgelopen jaren. Zo is de recente Animal Crossing New Horizons in de aanbieding. Waar je bij andere retailers 60 euro moet aftikken, geeft Amazon je tien euro korting. Tevens is er korting te vinden op Red Dead Redemption 2 voor de PS4 en kun je Shadow of the Tomb Raider voor de Xbox One halen voor slechts 12 euro!

  Bij de nieuwe webshop in Nederland zijn nog veel meer titels in de aanbieding, waaronder bekende Switch-toppers. Zo is Dragon Quest XI S Complete Edition te vinden voor 41,18 euro en is Fire Emblem Three Heroes voor dezelfde lage prijs te vinden. Op de PS4 valt daarnaast nog de aanbieding op de Complete Edition van Horizon Zero Dawn op, want die kost nog maar 13,37 euro.

  OPPO Reno2

  Naast een scala van games zijn er ook telefoons in de aanbieding. Daarvoor moet je bij de Media Markt zijn om te profiteren. Hoewel er een aantal Samsung-modellen zijn met een paar tientjes korting, is het de OPPO Reno2 die opvalt. Deze telefoon heeft zich eerder dit jaar bewezen als vlaggenschip-model dat goed naast de concurrentie kan staan. Dat de telefoon nu in de aanbieding is voor slechts 449 euro is dan ook erg fijn.

  Maak je klaar voor de zomer!

  Coolblue heeft deze week tevens een goede deal. Wie nog op zoek is naar een goede, nieuwe speaker kan bij Coolblue de JBL Boombox met flinke korting vinden. Waar de boombox normaalgesproken voor 428 euro over de toonbank gaat, betaal je nu nog slechts 284 euro.

  Aangezien je hier te maken hebt met een actieprijs is het verstandig om snel te reageren. Voor je het weet zijn de speakers niet meer te koop en grijp je dus naast deze aanbieding. Dan moet je weer wachten tot volgende week, want dan zijn we terug met een nieuwe lading deals!

  Animal Crossing: New Horizons

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.