Dit zijn de beste 5G-telefoons om in huis te halen

  In de loop van dit jaar zal er een landelijk 5G netwerk uitgerold worden. Het huidige netwerk is een netwerk dat precies tussen 4G en 5G zit. Uiteraard zijn veel bedrijven al bezig met het maken van een 5G telefoon. In dit artikel vind je de beste 5G-telefoons, die nu al de moeite waard zijn om in huis te halen.

  De echte 5G-frequenties worden geveild door de Nederlandse overheid onder de providers. Vanaf dan zal er ook een definitief 5G-netwerk landelijk uitgerold worden. Deze netwerken beloven naast sneller te worden, ook beter om te gaan met piekmomenten, zoals bijvoorbeeld tijdens oud en nieuw.

  Uiteraard zijn bedrijven al begonnen met het maken van 5G telefoons, die perfect gebruikt kunnen worden wanneer het 5G-netwerk landelijk uitgerold is. Deze 5G-telefoons zijn absoluut de moeite waard om nu nog in huis te halen.

  Xiaomi

  Xiaomi Mi 3 5G

  Xiaomi Mi 10 is een toestel die goed en snel in gebruik is. Hoewel de specificaties van deze telefoon tegen vallen in tegenstelling tot andere modellen, is dit een van de goedkopere 5G-telefoons. Deze 5G-telefoon kost namelijk slechts 355 euro. Het scherm is wat minder mooi dan een gemiddeld telefoon scherm en ook de camera valt een beetje tegen.

  Samsung

  Samsung Galaxy S20

  De gehele Samsung Galay S20 lijn is klaar voor 5G. De goedkoopste Samsung S20 heeft naast 5G niets bijzonders te bieden. De S20 Ultra 5G komt dan wel met een hoger prijskaartje, maar biedt wel weer een beter scherm en goede specs. Uiteraard heeft Samsung ook een model dat precies tussen deze twee 5G telefoons in zit, namelijk S20 Plus.

  Oppo Find X2

  De Oppo Find X2 is ook een toestel die 5G ondersteund. Naast de 5G ondersteuning is het toestel ook voorzien van een snel opladende accu en veelzijdige camera’s. Ook heeft de Oppo Find X2 een 120Hz-scherm, die dus 120 keer per seconde ververst. Dit is vooral te zien tijdens het laden van menu’s of animaties.

  Huawei Mate 20 X

  De Huawei Mate 20 X is zeker een uitblinkend toestel. Dit toestel is voorzien van een grote batterij en is daarnaast ook snel op te laden. Ook biedt deze 5G-telefoon een 7.2 inch Oled-scherm, die super mooie FullHD-beelden toont. Het enige echte nadeel van dit toestel is het prijskaartje.

  OnePlus 8 Pro

  De OnePlus 8 Pro is ook absoluut een 5G-telefoon die de moeite waard is om nu al in huis te halen. Het toestel is voorzien van vier camera's, waarmee je prachtige foto's en video's kunt maken. Ook heeft het toestel een 120Hz-scherm. Deze snelle telefoon is daarom ook ideaal voor gamers. De OnePlus 8 Pro komt dan ook wel met een redelijk prijskaartje van maar liefst 899 euro. Lees onze uitgebreide mening in de OnePlus 8 Pro review.

  Meer weten over 5G? Dit zijn alle 5G details op een rij.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.