Beste 5 co-op zomer games - Samen de zomer door

Article
door Anoniem
woensdag, 01 juli 2015 om 18:15
xgn google image
De zomer staat weer voor de deur en dat is altijd een periode met veel vrije tijd. Deze tijd kan je goed besteden om samen met vrienden een lekker potje te gamen. Welke games lenen zich voor ultiem teamwork in deze warme zomer? Dit zijn de beste 5 co-op zomer games!

5. Dying Light

We beginnen deze lijst met de beste 5 co-op zomer games met Dying Light. Dying Light speelt zich af in een grote stad in het Midden-Oosten die overgenomen is door zombies. Samen met je vrienden kun jij deze zombieplaag een kopje kleiner maken. Schop, sla of schiet zombies nogmaals de dood in samen met jouw beste vrienden, dat is toch geniaal?
Dying Light kent niet echt een hele zomerse sfeer, vandaar dat hij ook maar de vijfde plek heeft in de de beste 5 co-op zomer games. De game heeft wel die warme/zomerse setting, de zon is vaak aanwezig en de temperaturen lopen hoog op. Zie Dying Light als een soort stedentrip naar een grote stad in het Midden-Oosten die vol zit met zombies.
74698

4. Borderlands The Handsome Collection

Borderland The Handsome Collection mag er ook wel zijn als het gaat om de beste 5 co-op zomer games. Vooral Borderlands 2 kent een zomerse sfeer. Hiervoor moet je wel even doorspelen aangezien je in de sneeuw begint. Als je dan eenmaal zover bent, dan kom je al in mooie gebieden waar de zon altijd schijnt.
Geniet van de prachtige bebossing, dieren en zomerse tinten in deze game die gemaakt is voor co-op. Speel de game samen met vrienden op de bank door middel van de splitscreen modus. De game kent een groot gedeelte vol met ijs, daardoor is de game op de vierde plek beland. Wanneer Borderlands The Handsome Collection meer zomerse gebieden had, dan had de game veel hoger in deze lijst gescoord.
74700 1

3. Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V kan zeker een co-op game zijn. Open een privé server samen met je vrienden en laat de zomerse activiteiten maar beginnen. Rij in je cabrio naar de kleding winkel, koop zomerse kleding en ga zo snel mogelijk naar het strand van Los Santos. GTA kent een prachtig strand met veel activiteiten, vandaar de derde plek in de beste 5 co-op zomer games.
Het co-op element zit hem dan vooral in het samen met vrienden spelen. Naast het chillen is er namelijk nog zat te doen met je vrienden. Start een heist, start een potje survival of vecht tegen de politie op het strand. Het kan allemaal in GTA en de game heeft zo’n zomerse vibe, dit moet je gewoon spelen.
74701 1

2. New Super Mario Bros. U

Als er er een game vol kleur, zomerse tinten en vrolijkheid zit, dan is New Super Mario Bros. U wel. De prachtige zomerse tinten spatten van je beeldscherm, daarnaast kan je de woestijn onveilig maken en ook nog een duik nemen in het water. De game is uitermate geschikt voor co-op aangezien je de game met wel vier spelers tegelijkertijd op de bank kan spelen. Dat feit maakt het sowieso al een van de beste 5 co-op zomer games ooit.
Maak de wereld van Super Mario Bros een stukje veiliger samen met je vrienden. Door middel van teamwork kan jij de game doorspelen, maar je kan natuurlijk ook de joker gaan uithangen. Een van je vrienden de rand afgooien, of iets anders doen waardoor de ander zich ergert. Het kan allemaal in deze game, dat maakt de Mario met 4 spelers ook zo leuk.
74702 1

1. Dead Island Riptide

Zon, zee en zombies hakken. Wat wil je nog meer op vakantie? In Dead Island Riptide kan dit allemaal en dit hoef je niet alleen te doen. Dead Island Riptide leent zich namelijk perfect voor co-op, want zombies neerslaan is veel leuker met vrienden.
De game kent ook nog een heerlijke zomerse sfeer aangezien het plaatsvind op een eiland. Naast zombies slaan en schoopen kan je natuurlijk van de prachtige natuur genieten, gewoon lekker chillen op het strand. Aangezien je dit allemaal samen met vrienden kan doen, is Dead Island Riptide nummer 1 in de beste 5 co-op zomer games.
Mis jij nou nog een game in de beste 5 co-op zomer games? Laat het weten in de comments.