Best verkochte games van week 35 - Terug van weggeweest!

Article
donderdag, 05 september 2013 om 18:32
xgn google image
Eindelijk terug van weggeweest: de 'best verkochte games' rubriek! Hier zullen wij gewoon weer iedere week bespreken welke games het best verkopen, en welke nieuwe titels keihard floppen.
Een week geleden meldden we al dat het goed gaat met Saint's Row IV. En dat is mede te danken aan gamend Nederland, want de game staat op zowel PlayStation 3 als Xbox 360 fier aan de verkooptop. Maar ook Nintendo heeft iets te vieren, want zowel de Skylanders- als de Disney Infinity-serie doet het goed op Wii. Als je dan bedenkt dat je voor beide games ook nog eens talloze poppetjes kunt aanschaffen, weet je dat het spelconcept gouden eieren legt.
Volgende week hopen we eindelijk weer eens een PlayStation Vita-game in de lijst te zien. Want hoewel Killzone: Mercenary gister is verschenen, is hij nog niet opgenomen in de huidige telling. Aangezien het een uitstekende titel is, verdient de game een mooi plaatsje in de lijst. Zien jullie liever een andere titel aan de top? Laat het dan vooral weten in de reacties!