Best verkochte games van week 27

Article
maandag, 09 juli 2012 om 13:45
xgn google image
Week 27 van dit jaar is weer voorbij en er zijn zoals altijd weer veel games gekocht. De games die het meest over de toonbank gingen, staan met trots in de lijstjes van de best verkochte games van deze week.
Week 27 bracht een heleboel verschuivingen in de algemene lijst. Waarschijnlijk heeft het met de opruiming te maken die nu bij veel winkels op zijn toppunt is, want er zijn een boel 'oude' games terug in de lijsten. Kijk bijvoorbeeld naar Just Dance 3 en Mario Kart 7 in de algemene lijst, maar ook Saints Row: The Third voor Xbox 360 en zelfs Nintendogs + Cats op 3DS.
Verder kan vooral Yager Development, de ontwikkelaar van Spec Ops: The Line tevreden zijn. Hun shooter wist maar liefst twee plekjes in de algemene lijst te bemachtigen. Op de Xbox is de game zelfs van plaatsje 10 naar de top geklommen. FIFA 12 is daarentegen juist enorm gedaald, wat waarschijnlijk te wijten is aan het EK dat is afgelopen en daarmee ook een beetje de voetbalgekte. Tot slot mag ook de HD-collectie van Metal Gear Solid wel even in het zonnetje worden gezet, want die is nieuw en meteen op de eerste plaats van de PlayStation Vita beland. Nu is dat voor Vita-games makkelijker dan de console-titels, omdat er op de Vita helaas weinig verschijnt de laatste tijd.

Populair Nieuws

Laatste Reacties