5 Betaalbare oortjes - Kwaliteit voor een lage prijs

Article
zondag, 26 november 2017 om 14:04
xgn google image
Wanneer je oortjes voor de achttiende keer weer in de knoop raken op één dag, dan kunnen ze zo binnen de kortste keren kapot zijn. Met een beetje pech waren de oortjes van een behoorlijke hoge prijs. Daarom vind je in dit lijstje vijf betaalbare oortjes! Goede kwaliteit voor een leuk prijsje.
De oortjes in deze lijst zullen allemaal maximaal 20 euro kosten. We kijken dan ook voornamelijk naar de prijs-kwaliteitverhouding van de oordopjes!

5. Sony MDR-EX15LP/AP - 9,99/13,99 euro

Oortjes voor maar 10 euro? Ja, het kan gewoon! Met de Sony MDR-EX15LP haal je geen mega toppers in huis, natuurlijk niet. Maar voor maar 10 euro haal je oortjes in huis die er gewoon voor zorgen dat je met een prima kwaliteit naar je favoriete muziek kan luisteren.
Je kunt deze oordopjes in verschillende kleuren kopen, van zwart tot roze. Ook krijg je bij de oordopjes verschillende maten doppen meegeleverd, zodat je de pasvorm kunt optimaliseren. Voor de prijs van 10 euro mag je niet klagen met deze Sony oortjes!
Het verschil tussen de LP en de AP zit hem in het hebben van een microfoon met afstandsbediening, waardoor je telefoontjes makkelijk kunt beantwoorden.
121811

4. Philips SHS3300 - 14,99 euro

Niet iedereen is fan van dit soort oortjes, maar het geluid is wel goed! De oortjes zijn namelijk in-ear, maar hebben oorhaakjes die om je oor heen zitten. Perfect voor het sporten vooral, maar de dopjes zijn ook prima te gebruiken in je vrije tijd. Het is maar wat je zelf fijn vindt!
De Philips SHS3300 oortjes zorgen voor een helder geluid met een goede bass, maar ook de hoge en lage klanken komen goed uit de verf met dit snufje van Philips. Dit komt met name door de 27 millimeter drivers die zich in de oortjes bevinden.
121813

3. JBL T205 - 19,99 euro

Het merk JBL staat altijd garant voor een goede geluidskwaliteit, zo ook bij een prijs de prijs van 19,99; het maximale bedrag dat je in dit lijstje terugvindt. Maar voor die 19,99 heb je dan ook kwalitatief zeer sterke oortjes die je snel tevreden zullen stellen.
De bass dreunt heerlijk door je trommelvliezen, dat samen met het heldere geluid voor een fijne ervaring zorgt. Ook beschikken deze oordopjes over een microfoont met afstandsbediening, waardoor je makkelijk kunt bellen. Daarnaast beschikken ze ook over een platte kabel, waardoor het in de knoop raken van je oortjes een stuk moeilijker zal gaan.
121814

2. JBL T110 - 14,95 euro

Zoals we bij de vorige JBL oortjes ook zeiden: JBL staat garant voor kwaliteit, dus ook met de betaalbare JBL T110 oortjes zit je gebakken. De in-ear dopjes hebben een goede geluidskwaliteit en zijn ook in het bezit van een microfoon met afstandsbediening. handsfree bellen is dus geen enkel probleem.
De oortjes maken gebruik van Pure Bass, wat ervoor zorgt dat je de bass een stuk beter voelt dan bij andere oortjes in deze prijscategorie. Ook deze JBL oordopjes beschikken over een platte kabel, waardoor je oortjes veel minder snel in de knoop raken.
121815

1. House of Marley Smile Jamaica - 19,90

De House of Marley Smile Jamaica komt als grote winnaar uit deze strijd. Deze oortjes zijn voor de schappelijke prijs van 19,90 echt perfect. De drivers van 8 millimeter zorgen voor een rijk en warm geluid. Daarnaast zijn de oortjes ook nog eens gemaakt van gerecycled materiaal!
Het gestoffeerde snoer zorgt ervoor dat er minder kans is dat de oordopjes in de knoop raken. Mede hierdoor zullen deze oortjes minder snel in de prullenbak belanden doordat ze de geeft hebben gegeven. Er zit geen microfoon in de kabel verwerkt, maar dat mag de pret niet drukken. De House of Marley Smile Jamaica zijn de best betaalbare oortjes die je momenteel kunt vinden!

Betaalbare oortjes - Kwaliteit voor een prikkie!

Met deze betaalbare oortjes kun je dus op een heerlijke manier muziek luisteren zonder al te veel te betalen. Zo hou je meer geld over om andere leuke en toffe dingen te doen of te kopen! Welke oortjes gebruik jij momenteel zelf en kun je aan iedereen aanraden? Laat het zeker weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws