Battlefield Premium: Wat voegt het toe?

  Of je het nu zint of niet, EA komt met een zeer goed vergelijkbare service als Call of Duty Elite. Battlefield Premium geeft je, na een betaling van vijftig euro, toegang tot allerlei exclusieve content voor Battlefield 3. Wij hebben onze accounts geüpgraded tot ‘Premium’ en zijn voor jullie gaan uitzoeken wat deze service biedt.

  Zoals aangeven is Battlefield Premium goed vergelijkbaar met CoD Elite, maar om toch nog enigszins toe te lichten hoe de service precies in z’n werk gaat, volgt nu een korte uitleg. Na aanschaf van Premium voor een prijs van vijftig euro, word jij dus een ‘Premium’ BF3-speler. Dit betekent niet alleen dat je natuurlijk een bepaalde status krijgt ten opzichte van je medespelers, maar bovenal dat je tien maanden lang exclusieve content krijgt voorgeschoteld om je Battlefield 3 ervaring te verrijken.

  Wat krijg je?
  Zo krijg je toegang tot alle vijf Battlefield 3- itbreidingspakketten, te kennen: Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill (september), Aftermath (september) en End Game (maart, 2013). Samen bevatten deze uitbreidingspakketten twintig kaarten, twintig nieuwe wapens, meer dan tien nieuwe voertuigen, vier nieuwe spelmodi, meer dan dertig missies en meer dan twintig nieuwe dogtags. Als Premium-lid krijg je daarnaast nog meer dan dat. Om alles even op te sommen, hebben we het volgende lijstje samen gesteld:

  • Exclusief in-game mes
  • Unieke in-game dogtags
  • Meer dan tien unieke soldatencamouflages
  • Unieke wapencamouflages
  • Het resetten van Battlelog-statistieken
  • Meer dan tien unieke decals met pelotonsemblemen voor Battlelog
  • Wachtrijprioriteit bij het joinen van servers
  • Meer dan vijf unieke missies
  • Exclusieve evenementen
  • Exclusieve weekenden met dubbele XP
  • Exclusieve instructievideo’s
  • Strategiegidsen

  Boordevol content
  Zoals je ziet krijg je dus aardig wat voor je vijftig euro of 4000 Microsoft Points. Samen hebben de vijf uitbreidingspakketten die bij Battlefield 3 Premium zijn inbegrepen een waarde van 75 euro, wat dus zou betekenen dat je de overige content en mogelijkheden ‘gratis’ erbij zou krijgen. Een geweldige deal, niet?

  Ook al is het aardig wat geld, is het zeker een goede deal, mits je uiteraard al van plan was om alle komende uitbreidingspakketten te kopen. Daarmee komen we gelijk bij een redelijk belangrijk punt waarom je Premium wel of niet moet kopen. Je zou voor jezelf als speler moeten nagaan of je je de komende maanden nog wel even bezig zult houden met Battlefield 3. Het is namelijk pas je geld waard wanneer je er natuurlijk optimaal gebruik van maakt.

  Uitstekende deal
  Het ligt dus zeker niet aan Premium zelf, dat is een uitstekende deal. Het ligt echter geheel aan jezelf of jij het je geld waard vindt en van plan bent om de komende maanden nog wel even door te brengen op het slagveld van Battlefield 3. Is dit laatste het geval, is Premium een geweldige deal om je BF3-ervaring te verrijken. Het eerste uitbreidingspakket belooft, zoals te lezen in de recensie, veel goeds en het ziet er naar uit dat de komende uitbreidingspakketten voor nog meer variatie in je online gameplay aanbrengen.

  Battlefield 3

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.