Battlefield 5 Battle Royale - Alle details over Firestorm

Article
zondag, 30 september 2018 om 12:40
xgn google image
Met games als PlayerUnknown’s Battlegrounds, Fortnite en Realm Royale is het nieuwe Battle Royale genre populairder dan ooit. DICE doet met Battlefield 5 ook een duit in het Battle Royale zakje met de nieuwe modus Firestorm. Wat is Firestorm en hoe werkt het precies?

Wat we weten over de Battle Royale modus van Battlefield 5

De Battle Royale modus in Battlefield 5 heet Firestorm en wordt ontwikkeld door Criterion. De wat oudere gamers zullen Criterion kennen als de ontwikkelaar en bedenker van de Burnout serie, maar meer recent heeft Criterion meegewerkt aan Star Wars Battlefront II en Need for Speed games. Firestorm zal een Battlefield draai geven aan de Battle Royale modus die we allemaal kennen.
In Firestorm zullen 64 spelers het tegen elkaar opnemen in Squads van vier personen, in totaal dus 16 Squads. Zoals in andere Battle Royale games moeten deze Squads er voor zorgen dat ze als laatste overblijven in een level waarin je binnen een ring van vuur moet blijven. Deze ring wordt steeds kleiner naarmate de ronde vordert.

Voertuigen in Firestorm

Naast te voet rondlopen kan je ook er voor kiezen om voertuigen zoals tanks en transportvoertuigen te gebruiken. Ook krijgt Firestorm een Battlefield-sausje vanwege de objectives die te behalen zijn gedurende een match, het beste vergelijkbaar met Conquest. Door punten op de map over te nemen wordt jouw Squad beloond met bonussen zoals betere wapens, voertuigen en andere hulpmiddelen.
Meer details over de modus zoals wanneer je het kan spelen of op welke maps, zijn op het moment van schrijven nog niet bekend. Lees hier meer informatie over alle andere Battlefield 5 modes zoals Conquest, Frontlines en Grand Operations.

Populair Nieuws