Battlefield 5 Grand Operations - Zo werkt deze nieuwe mode

  Nieuw in Battlefield 5 is de modus Grand Operations, een evolutie van de Operations uit Battlefield 1. Deze grootschalige nieuwe modus moet een oorlog simuleren en zal zich voltrekken over meerdere in-game dagen. Ben je benieuwd naar hoe deze modus werkt? Wij hebben alle informatie!

  Grand Operations in Battlefield 5 worden groot

  Eén van de grootste nieuwe toevoegingen aan Battlefield 5 is Grand Operations. Zoals de naam suggereert is Grand Operations een grootschalige nieuwe modus waarbij het onderste uit de kan van de Battlefield formule gehaald wordt. Het simuleert een militaire operatie over de duur van een aantal dagen, waarbij inspanningen op eerdere dagen invloed hebben op het verloop van de andere dagen. Dat klinkt misschien vaag, maar in feite is het simpel.

  Elke ‘dag’ wordt vertegenwoordigd door een in-game ronde met een daarbij horende map en modus. Grand Operations beginnen met een modus genaamd Airborne, waarin de aanvallers met parachutes uit vliegtuigen vallen. De verdedigers moeten de vliegtuigen uit de lucht schieten met anti-lucht artillerie terwijl de aanvallers deze kanonnen moeten vernietigen. De verdedigers moeten een succesvolle verdedigingslinie opzetten om te voorkomen dat ze worden overrompeld door de aanvallers.

  Elke dag andere game mode

  Na Airborne zal de tweede dag een andere modus zijn, zoals Conquest of Rush. Hoe goed de teams het in de vorige ronde deden heeft invloed op de nieuwe ronde, bijvoorbeeld door minder spawns of toegang tot voertuigen te geven. Wederom is goed samenwerken als een team essentieel om de tweede of derde dag van Grand Operations goed af te sluiten.

  Mochten beide teams gelijk opgaan in de laatste dag van Grand Operations, dan wordt de match beslecht in Final Stand. In Final Stand is het doel simpel: alle spelers van het andere team uitschakelen. Respawns staan uit, dus je moet hier extra goed oppassen om te kunnen winnen. Wie als laatste overblijft met z'n team wint de gehele Grand Operations match.

  Meer Battlefield 5

  Meer weten over alle verschillende Battlefield 5 modes? Dan bij je bij ons op het juist adres. We hebben naast informatie over Grand Operations ook meer over Firestorm, de Battle Royale stand in Battlefield 5.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.