Battleborn Karakters - Alle strijders tot nu toe!

Article
zondag, 31 januari 2016 om 11:00
xgn google image
Battleborn wordt de nieuwe first person shooter, waarin een hoop MOBA elementen te herkennen zijn. In totaal worden er 25 nieuwe Battleborn karakters bekendgemaakt, die ieder hun eigen sterke en zwakke punten kennen.
We zijn nog best een tijd weg voordat we Battleborn kunnen spelen, de game wordt op 3 mei gereleased. Toch is het leuk dat we al kennis kunnen maken met alle Battleborn karakters. In dit artikel vind je alle Battleborn karakters tot nu toe en deze wordt aangevuld wanneer er meer bekend wordt gemaakt!
Zo werden er onlangs twee nieuwe, toffe Battleborn karakters onthuld. Houd deze lijst dus in de gaten, als je de nieuwe karakters wilt leren kennen!

Toby - Rogue

Op het eerste gezicht lijkt toby een schattig klein diertje, maar onderschat hem niet. Op technisch gebied is hij een genie en hij behoort tot de Rogue factie. Hij bouwde een lompe death- machine waarmee dit kleintje wraak neemt op iedereen die hem onderdrukt.
Met zijn enorme mech pak is hij één van de sterkste vechters van de Rogue factie. Toby is met zijn mech pak aan een sterke strijder. Hij maakt het zijn tegenstanders vooral lastig, door gevaarlijke mijnen te plaatsen en zijn Railgun. Het kleine beestje doet overigens exclusief mee in de PS4 versie van Battleborn.
Stats:
Health: **
Power: **
Range: ***
Speed: ***
battleborn Karakters 2

Mellka – Eldrid

Melka is geboren als een vluchteling, maar zij is opgevoed door The Vigilant: een zeer agressieve groep van Eldrid commando’s. Ze is bekwaam in verschillende soorten vechtstijlen, maar het liefst gebruikt ze eigenaardige wapens.
Eén van haar favorieten is de Eldrid Gauntlet, die biologisch actief is. Deze handschoen zit permanent aan haar linkerarm vast. Hiermee is het mogelijk om gifaanvallen te doen en zet zij ook een krachtige aanval in waarmee ze een soort mes lanceert.
Haar eerste wapen is het machinepistool dat een giftige substantie verspreidt als deze wordt herladen.
Stats:
Health: **
Power: *****
Range: ***
Speed: ****
battleborn karakters 3

Ambra - Eldrid

Ambra heeft gedurende een lange tijd een gediend bij een collectief priesteressen genaamd de Jennerit Silent Sisters. Omdat zij door Rendain is verraden, voegde Ambra zich bij de Battleborn. Ze heeft de kracht om haar medestanders te helen en met behulp van de zon gehakt te maken van haar tegenstanders.
Ze heeft de mogelijkheid om met haar Staff of Radience energie uit iemand te zuigen en dit aan zichzelf toe te voegen. Daarbij deelt ze nare steken uit met deze staf.
Stats:
Health: *
Power: **
Range: *
Speed: ***
85458

ISIC - LLC

Ooit was hij de productieleider van Magnus of Minion Robotics, verliet ISIC deze functie om de realiteit te laten crashen, door extreem complexe code. Hij wordt gezien als één van de meest angstaanjagende en nihilistische karakter binnen de Battleborn.
Met het kanon dat aan zijn arm bevestigd zit, schiet hij ballen die effectiever worden wanneer je deze oplaadt.
Stats:
Health: *****
Power: ***
Range: ***
Speed: **
battleborn Karakters 5

Benedict – Peacekeepers

Dit vogel-achtige karakter is erg op zichzelf gesteld. Hij is erg zuur, arrogant en hij houdt heel erg van raketten. Tijdens de evacuatie van zijn thuisplaneet, werd zijn linkervleugel verbrijzeld. Desondanks kan hij nog een klein beetje vliegen, zodat hij in de lucht raketten kan afvuren op zijn tegenstanders.
Benedict is erg mobiel en doet vooral aanvallen met de hulp van zijn rocket launcher. Met behulp van zijn kreupele vleugel is hij in staat om een double jump in de lucht te doen.
Stats:
Health: **
Power: *****
Range: ****
Speed: *****
battleborn Karakters 6

Reyna – Rogue

Ze heet Reyna, maar is misschien beter bekend als The Valkyrie. Ze is als één van de weinige Battleborn die oorspronkelijk van de Solus System komt. Als ad-hoc leider van de Rogue zorgt zij er met haar handschoen voor dat haar medestanders beschermd worden tegen vijanden en kan ze deze markeren voor een snelle vergelding.
In haar rechterhand draagt Reyna een laserpistoolwaarmee ze vijanden een flinke opdonder geeft. Met de handschoen aan haar linkerhand zorgt zij voor aanvallen met plasma, die schilden doen smelten!
Stats:
Health: **
Power: **
Range: ***
Speed: ***
85461

Boldur - Eldrid

Deze koppige oude man met een bijl heeft de naam Boldur the Unbearable en is een oorspronkelijke bewoner van Ekkunar. Hij overleeft al twee millenia lang als de koppige vent die hij is en leidt de civiele militie genaamd The Woodsworn. Elk wezen dat zijn schip op zijn erf durft te parkeren, zal het duur komen te staan.
Boldur is enkel gewapend met een rune ingegraveerde bijl en schild, waarmee hij voornamelijk zijn zaakjes regelt. Hij hakt ermee in het rond en kan er ook nog eens mee gooien.
Stats:
Health: ****
Power: *****
Range: *
Speed: **
battleborn Karakters 7

Caldarius - Jennerit

Zijn naam won hij, samen met zijn bekendheid en zijn eeuwige steun tijdens de Jennerit Fighting Pits. Met zijn J-HTX pantser uitgerust met een jet, bestemd voor de aanvalstroepen van Jennerit, is Caldarius uitermate effectief voor hit and run gevechten op korte afstand.
Zijn primaire wapen is zijn Energy Blade, waamee Caldarius op de close-range zijn tegenstanders kan verwoesten. Zijn uitrusting kan hij uitbreiden, zodat hij een een verhoogde mobiliteit of schade aankan.
Stats:
Health: **
Power: ****
Range: **
Speed: *****
battleborn Karakters 8

Marquis - LLC

Marquis de Caliber was ooit een butler van Phoebe, totdat hij een merkwaardige ontmoeting had met de LLC's AI leider: the Magna Carta had. Dit heeft zijn persoonlijkheid flink veranderd. Nu richt deze sociopaat uit de hogere klasse ravages aan met zijn sniper die hij als wandelstok gebruikt en zijn temperamentvolle mechanische uil, genaamd Hoodini.
Marquis is erg krachtig en met zijn sniper is hij zeer effectief op de lange afstand. Daarnaast laat hij Hoodini op zijn tegenstanders los, die een flinke schade op hen kan achterlaten.
Health: **
Power: *****
Range: *****
Speed: ***
85463

Miko – Eldrid

De laatste overlevende van een schimmelkolonie, wordt Miko gezien als een ware “combat-botanicus”. Met zijn krachten is hij zeer bekwaam in het helen van zijn medestrijders en kan hij tegenstanders kapotmaken met een dosis gif.
Met zijn combat botanie schiet hij met gif geïmpregneerde sporen. Daarnaast activeert hij hiermee een straal die zijn medestanders kan helen.
Health: **
Power: **
Range: ***
Speed: ***
battleborn karakters 10

Montana – Peace Keepers

Deze enorme beer van een kerel heet Montana en is voornamelijk terug te vinden op het slagveld. Hier intimideert hij zijn tegenstanders met gemak, met behulp van zijn minigun. Ondanks zijn imposante postuur is Montana een echte allemansvriend en houdt hij controle over het slagveld met de elementen ijs en vuur.
Zijn voornaamste wapen is dus zijn enorme minigun,waarmee hij op de frontlinie alles omver maait wat hem in de weg staat. Ook deelt hij met zijn stalen schouders regematig een flinke beuk uit.
Stats:
Health: *****
Power: ***
Range: ***
Speed: *
battleborn karakters 12

Orendi

Dit angstaanjagende karakter wordt zelfs gevreesd door de leden van haar eigen factie. Orendi, zoals haar naam luidt is iemand die onvoorspelbaar uit de hoek kan komen en met haar vermogen om krachtige magie tegen haar vijanden te kunnen gebruiken, neemt zij het op tegen haar grootste vijanden in het universum. Hierdoor heeft zij haar bijnaam “the Chaos Witch” dubbeldik verdiend.
Zij gebruikt haar vier handen vooral in combinatie met magie, om chaos te veroorzaken en zo haar tegenstanders om te leggen. Met haar Chaos Bolts en Chaos Magic jaagt zij haar vijanden de stuipen op het lijf
Stats:
Health: *
Power: *****
Range: ***
Speed: *****
85465

Oscar Mike – Peace Keepers

Oscar Mike is een kloon-soldaat uit een lang vergeten oorlog. Hierdoor is hij een zeer bekwame vechter voor de frontlinie. Hij kan zijn vijanden met zijn machinegeweer op relatief verre afstand benaderen en vindt in de kleinste uithoeken een uitgang. Hij is een inspirerende bron voor zijn bondgenoten door zijn eigenaardige persoonlijkheid.
battleborn karakters 14

Phoebe

Phoebe Elizabeth Audelia Hemsworth IV wordt gerekend als één van de grootste ingenieurs die de LLC op het moment kent. Om haar vijanden een kopje kleiner te maken, maakt zij gebuik van de nieuwste technologieën en haar verzameling van vijf zwaarden, die zij kan aansturen via telekinese.
Deze zwaarden maken op korte afstand gehakt van de omringende tegenstanders, hiervoor heeft Phoebe een hoop gevaarlijke aanvallen in petto.
Stats:
Health: **
Power: *****
Range: *
Speed: ***
battleborn karakters 15

Rath

Verod Rath krijgt door zijn looks vaak te horen dat hij een vampier is, maar dit is hij niet. Hij is een meester zwaardsmid en bekwaam zwaardvechter van het Jennerit-keizerrijk. Ooit was hij de elite beschermheer van keizerin Lenore en was hij lid van Keepers of the Blade. Rath legt de focus op de kunst van het vechten en gebruikt hiervoor zijn drie Energy Blades om een dodelijke situatie te veroorzaken.
Met zijn scherpe zwaarden draait hij rond en als een tornado zo snel scheert hij over het slagveld heen. Omringende tegenstanders moeten uitkijken dat zij niet in plakken gehakt worden!
Stats:
Health: *
Power: ****
Range: *
Speed: *****
85466

Thorn

Haar echte naam is Teshka, maar zij heeft haar bijnaam Thorn te danken aan haar korte lontje en dus snel prikkelbaar is. Ze was het laatste kind van alle Aelfrin op haar thuisplaneet, voordat de boel werd verstoord door de Varelsi.
Haar boog genaamd Kreshnek en haar magische vaardigheden typeren haar vechtstijl. Hierdoor is zij een kei op korte en lange afstand. Ze is razendsnel en krachtig!
Stats:
Health: *
Power: *****
Range: *****
Speed: *****

Populair Nieuws