Wat verwacht jij van de battle royale van Fallout 76? - XGN Doe Mee

  Het warme weer wordt iets meer acceptabel en de XGN Doe Mee zweet niet meer uit zijn stoel. Een koel en fris windje zou fijn zijn en ontwikkelaar Bethesda hoopt dat zo'n soort wind ook door Fallout 76 gaat waaien. Wat verwacht jij eigenlijk van de battle royale van Fallout 76? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een week geleden wilden wij graag weten wat jouw favoriete sneeuwlevel is. Door de hittegolven van de afgelopen weken zocht zo’n beetje iedereen verkoeling en de gedachte naar een koud level, waar de sneeuw constant floreert, zal dan ook bij velen zijn binnengevlogen. Bij RG-force in ieder geval wel:

  RG-force – Level 12

  Er zijn zoveel klassieke sneeuwlevels, zoals idd super Mario 64, maar ook mission impossible vond ik ook erg tof

  Maar ik ga voor Final Fantasy 14 - Falcon's nest uit de Heavensward DLC. De muziek uit dit gebied is zo mooi, zeker in de nacht. Dit was ook het eerste gebied waar je kwam in de eerste DLC en hier kon je ook nog eens voor het eerst rondvliegen. Het lijkt alweer zolang geleden!

  Dat gevoel zal bij velen naar bovendrijven als ze de sneeuwlevels uit Mario 64, Rise of the Tomb Raider of Uncharted 2 ineens voorbij zien komen. Gelukkig voor ons zijn de temperaturen de afgelopen week, en de aankomende week, iets dragelijker en hoef je daardoor niet meer badend in het zweet te gamen.

  Goed, van sneeuw gaan wij naar het desolate West-Virginia uit Fallout 76. De E3 ligt inmiddels alweer een tijdje achter ons, maar tijdens de gamebeurs is er veel bekendgemaakt en aangekondigd. Eén van die aankondigingen was de toevoeging van een battle royale modus voor Fallout 76. Onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van de battle royale van Fallout 76?

  De game werd niet al te best ontvangen na de release en de afgelopen maanden heeft Bethesda dan ook hard gewerkt om de game werkende te krijgen en zoveel mogelijk spelers naar West-Virginia te lokken. Misschien dat de battle royale modus erbij gaat werken.

  Maar wat verwacht jij van de battle royale modus Fallout 76? Zou het voor jou een reden zijn om weer in de game te duiken of om hem juist te halen?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat juist verwacht. Zien wij jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.