Deze Bandai Namco games kun je de komende tijd verwachten

Article
woensdag, 30 augustus 2023 om 14:00
park beyondf1693228025
We hebben weer veel games gezien en gespeeld op gamescom 2023. Ook Bandai Namco kwam met een groot aanbod. Dit is wat je zoal van de bekende uitgever kunt verwachten de komende tijd.

Park Beyond: Beyond eXtreme DLC

Als je van pretparken houdt en vroeger misschien veel Roller Coaster Tycoon speelde, is Park Beyond misschien wat voor jou. Op 29 september wordt deze game bovendien uitgebreid met een nieuwe update en een DLC, genaamd Beyond eXtreme. De update maakt dat je attracties en hele parken online kunt delen. De Beyond eXtreme DLC komt met, je raadt het al, extremere attracties, zoals een achtbaan die ondersteboven hangt.

Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections

De Naruto franchise krijgt er weer een fighting game bij, met een ongekend groot roster. Er zijn zeker 130 ninja’s om uit te kiezen. In Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections kun je het verhaal van Naruto en Sasuke herbeleven. Bovendien is er ook een gloednieuw verhaal. De game is vanaf 17 november beschikbaar.
sword art online last recollectionf1693228718

Sword Art Online Last Recollection

Sword Art Online Last Recollection is een action-RPG gebaseerd op de War of Underworld arc van de anime. Maar dat wil niet zeggen dat je als fan van die anime precies weet wat er gaat gebeuren. Er is namelijk een nieuw personage in de game, dus vanaf 6 oktober kun je het verhaal van Sword Art Online op een nieuwe manier beleven.

Sand Land

Akira Toriyama ken je waarschijnlijk als de artiest achter Dragon Ball, maar zijn iets minder bekende manga Sand Land krijgt ook een nieuwe game. In de wereld van Sand Land leven mensen en demonen naast elkaar in een post-apocalyptische wereld waarin er een groot watergebrek is. Je gaat op zoek naar een legendarische bron verborgen in de woestijn. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend.
tekken 8f1675758039

Tekken 8

Tekken 7 is alweer 5 jaar oud, maar fans hoeven gelukkig niet al te lang meer te wachten op een nieuw deel. Het is namelijk onthuld dat Tekken 8 op 26 januari 2024 verschijnt. De game belooft een gevechtssysteem dat flink onder handen is genomen.
Er is bijvoorbeeld een focus op aggressief spelen en de game introduceert een Heat-systeem, dat je moveset aanpast. Ook kan de omgeving dit keer kapot., waar personages ook op zullen reageren.
little nightmares iiif1692776782

Little Nightmares 3

Mogelijk de grootste onthulling die Bandai Namco op gamescom had, was Little Nightmares 3. Dit nieuwe deel kun je helemaal in co-op spelen, maar als je liever alleen speelt kan dat. Het tweede personage wordt dan gewoon door de computer bestuurd.
Little Nightmares 3 speelt zich af in een nieuwe setting, genaamd The Spiral. Dat is een soort cluster van allerlei verschillende werelden, elk met een eigen vibe. De wereld Necropolis is bijvoorbeeld al getoond, maar wat de game nog meer in petto heeft moeten we in 2024 merken.