De voordeligste deals om tijdens Cyber Monday 2019 je spaargeld aan uit te geven

Article
maandag, 02 december 2019 om 14:03
screenshot 2019 12 02 at 134036f1575290478
Black Friday is helaas voorbij, maar dat betekent niet dat de kortingen voorbij zijn. De zwarte vrijdag wordt namelijk steevast opgevolgd door Cyber Monday - de dag dat voornamelijk technische apparaten met flinke korting worden verkocht. Wij hebben de beste deals voor je geselecteerd.

10. Microsoft Surface Pro 6

Tablets zijn in een paar jaar tijd uitgegroeid van zwakkere versies van laptops tot ware compacte powerhouses. Het ene moment kan je relaxt swipen dankzij het touchscreen en wanneer je echt aan het werk moet pak je er het uitklapbare toetsenbord bij. Ideaal voor de flexibele werker anno 2019.
Bij Coolblue is er tijdens Cyber Monday een mooie aanbieding voor een tablet te vinden. De Microsoft Surface Pro 6 is namelijk afgeprijsd naar 749 euro. Dat klinkt prijzig, maar je krijgt er wel een Intel i5 8250U processor, 8GB aan RAM en een 1440p 12,3” IPS-scherm dat het Windows 10 OS laat zien.

9. Samsung Galaxy Watch

De smartphone is over het algemeen een belangrijk onderdeel van ons leven. We gebruiken de mobiele apparaten om ons Social Media-leven bij te houden, alle afspraken worden in de digitale kalender bijgehouden en al het mailverkeer krijg je via notificaties binnen. We halen elke dag dan ook vaak de smartphone uit onze broekzak om te checken waar we nu weer over worden ingelicht.
Een smartwatch is dan ook zeker geen gemis tegenwoordig. Even snel checken wat voor mail je hebt ontvangen, dat nummer in je Spotify-playlist overslaan, kort antwoorden op de vraag die je krijgt via Whatsapp en natuurlijk bijhouden hoe gezond je vandaag bezig bent. De digitale horloge kan steeds meer functies overnemen. Vandaag kan je voor een scherpe prijs één van de beste smartwatches van het moment scoren: de Samsung Galaxy Watch voor 219 euro.
screenshot 2019 12 02 at 134452f1575290725

8. Google Nest Mini

Naast smartwatches worden ook de digitale hulpjes steeds slimmer. Binnenkort heb je geen butler meer nodig. Zo heeft Google tegenwoordig de Nest Mini, die je helpt met allerlei taken dankzij Google Assistent. Zeg ‘Hey Google’ en stel je vraag of bevel. Handig als je even het recept bent vergeten terwijl je met je handen in het deeg zit of wanneer je een Spotify-nummer wil afspelen zonder op te staan. De Google Nest Mini heeft namelijk ook een sterke speaker om muziek af te spelen en je vragen te beantwoorden.
Bij bol.com is de digitale hulp van Google tijdens Cyber Monday te koop voor 33 euro. Sla dus snel je slag!

7. LG OLED55C9

Tijdens de knotsgekke bestormingen van winkels tijdens Black Friday en Cyber Monday zijn televisies normaliter de standaard slachtoffers. Met tientallen mensen tegelijkertijd die aan dezelfde doos staan te trekken. Gelukkig kunnen we in Nederland gewoon shoppen via het internet.
Zo is de LG OLED55C9 vandaag in de aanbieding bij meerdere winkels, waaronder Wehkamp en MediaMarkt. Voor 1494 euro krijg je een flinterdunne 4K OLED-televisie met een grootte van 55”. Uiteraard komen kleuren ook natuurlijk tot leven dankzij HDR. Tijdens het aankomende WK zal je het gras bijna kunnen ruiken.
screenshot 2019 12 02 at 134748f1575290892

6. Sony WH-H900N

Voor degene die vaak onderweg is met het openbaar vervoer of tussen landen reist met het vliegtuig is een Noise Cancelling koptelefoon een onmisbare gadget. Even lekker genieten van jouw muziek of een podcast, zonder dat je last hebt van je luidruchtige buurman of huilende baby.
Eén van de mogelijkheden is de Sony WH-H900N. Deze draadloze headphone is momenteel te krijgen voor 155 euro bij bol.com en biedt niet alleen Noise Cancelling, maar ook een accuduur van 28 uur, bedieningsknoppen en heeft een ingebouwde microfoon. Je kan het daarnaast ook inklappen tot een compact formaat, zodat je hem makkelijk mee kan nemen in een tas.

5. MSI Optix MAG341CQ

Tijdens deze dagen is het een goed moment om al je spaargeld uit te geven aan een nieuwe PC, met korting op veel onderdelen. Vergeet alleen niet geld opzij te zetten voor een monitor. Het is alleen leuk en aardig om een flink bakbeest thuis te hebben staan, maar het zal de beeldkwaliteit niet ten goede komen als je die PC vervolgens aansluit op een kleine, goedkope TN-monitor.
Met de MSI Optix MAG341CQ kan je wel optimaal genieten van je nieuwe videokaart. Met een 34” 1440p Ultrawide VA-paneel heb je genoeg scherm om te bewonderen en de monitor is bovendien gebogen. Zo zijn de randen altijd te zien in jouw blikveld. Met een refresh rate van 100Hz en FreeSync-technologie heeft het scherm ook de juiste specificaties in huis voor gamers.
screenshot 2019 12 02 at 134945f1575291027

4. Razer Epic Holiday Gaming Bundle

Waar console gamers alleen een controller nodig hebben om aan de slag te gaan, hebben PC-gamers normaliter meer onderdelen nodig. Je kan natuurlijk niks zonder muis en toetsenbord en een muismat en koptelefoon is ook handig om te hebben liggen op je bureau.
Razer maakt het spelers gelukkig wat makkelijker door de Holiday Gaming Bundle aan te bieden. De bundel is bij bol.com tijdens Cyber Monday maar 99 euro en daarvoor krijg je het Razer Cynosa Chroma toetsenbord, een DeathAdder Essential, een Razer Goliathus Mobile muismat en de Kraken X Lite gaming headset. Dan ben je in één klap klaar.

3. Philips 245E1S/00

De nieuwste gaming monitoren zijn indrukwekkend, met de nieuwste snufjes en technologieën, maar niet iedereen heeft al die poespas nodig of een dusdanig grote portemonnee om daar hun geld aan uit te geven.
Met de Philips 245E1S/00 hoef je ook geen geldboom in je achtertuin te hebben staan om een sterke monitor in huis te halen. Voor 129 euro bij bol.com krijg je een 24” monitor met een 1440p-resolutie, een IPS-paneel, FreeSync én een flinterdunne schermrand. Eigenlijk alles wat je nodig hebt in een goed scherm.
screenshot 2019 12 02 at 135903f1582128996

2. PlayStation 4 Pro 1TB met game

De volgende generatie consoles komt er volgend jaar aan, maar dat betekent niet dat de huidige generatie meteen ten dode is opgeschreven. Laat staan de geüpdate versies, zoals de PlayStation 4 Pro. De ontwikkelaars halen tegenwoordig het maximale uit de consoles, met prachtige beelden als resultaat.
Tijdens Cyber Monday kan je de PlayStation 4 Pro met 1TB aan geheugen en Modern Warfare, Death Stranding of FIFA 20 krijgen voor 339 euro bij MediaMarkt. Heb je geen interesse in één van de twee recente titels, dan zou je ook de PlayStation 4 Pro zonder game kunnen scoren voor 299 euro.

1. Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

Netflix en Disney Plus zijn momenteel razend populair. Voor een maandelijks bedrag krijg je immers toegang tot een grote bibliotheek aan films en series. Sinds kort heeft Microsoft haar eigen versie met de Xbox Game Pass, maar dan natuurlijk voor games.
Tijdens Cyber Monday is je laatste kans om te profiteren van een enorm aantrekkelijke deal. De Xbox Game Pass Ultimate, voor Xbox One en PC, kan je nu namelijk krijgen voor één euro op de site van Microsoft. Bovendien krijg je dan niet toegang tot de dienst voor één maand, maar zelfs voor drie maanden. Je kan dan meteen genieten van toptitels als Gears 5 en The Outer Worlds. Wees er snel bij voordat de actie verloopt!
Ben je op zoek naar nog meer deals op Cyber Monday, dan kun je ook terecht bij ons overzicht van alle aanbiedingen die vandaag gelden bij de grootste webshops en retailers!

Populair Nieuws