Overzicht co-op games begin 2015

  Hey jij! Ja, jij daar! Gamen is toch het leukst samen met vrienden? Maar welke games moet je dan spelen begin dit jaar? XGN heeft het voor je geregeld en alle co-op games van begin dit jaar voor je op een rijtje gezet. Dit zijn 8 co-op games om het begin van 2015 door te komen!

  Evolve

  In Evolve neem je het met vier vrienden op tegen een groot monster, dat wordt bestuurd door een vijfde speler. Co-op in Evolve is echt een must, omdat je tactieken kan bespreken, elkaar te hulp kan schieten (letterlijk!) en natuurlijk elkaar de huid vol kan schelden als je beste vriend het weer eens verneukeratief verpest. In andere woorden: Evolve doe je samen!

  Evolve komt op 10 februari naar de PS4, Xbox One en PC.

  Dying Light

  Je kan de helse ondode legioenen toch nooit in je eentje aan? Daarom is Dying Light de perfect co-op game voor gamers die niet alleen in hun broek willen schijten bij het zicht op een horde bloeddorstige zombies. Je kan natuurlijk ook nog zelf een zombie worden en de game van een andere speler infiltreren in de “Be The Zombie”modus!

  Dying Light komt op 27 januari naar de PC en op 30 januari naar de PS4 en Xbox One.

  Borderlands: The Handsome Collection

  Verzamel vier gekke gasten bij elkaar, bestel een aantal pizza’s en open een six-pack biertjes, want met Borderlands: The Handsome Collection kan je Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel + alle add-ons en DLC met z’n vieren split-screen spelen! Maak misschien van dat six-pack maar een hele ton, want met deze hoeveelheid content ben je niet na een avondje al klaar. Niet gaan ruziën over de classes!

  Borderlands: The Handsome Collection komt op 27 maart 2015 naar de PS4 en Xbox One.

  Call of Duty: Advanced Warfare Exo Zombies (Havoc DLC)

  Normaal gesproken knal je elkaar natuurlijk af in Call of Duty: Advanced Warfare, maar vriend en vijand komen samen wanneer er zombies in het spel zijn! De nieuwe Exo Zombies modus vult de al bestaande Exo Survival modus aan, maar iedereen weet natuurlijk dat zombies de real deal zijn. Wel goed samenwerken, want anders ben je binnen no-time zombie voer!

  De Havoc DLC is vanaf nu te downloaden op de Xbox versies van Advanced Warfare, de rest moet nog een tijdje wachten.

  Krap bij kas? Niet getreurd, want je kan vier keer de nieuwe Havoc DLC winnen hier bij XGN!

  Bloodborne

  Een duistere, claustrofobische kerker verkennen in je eentje kan een moeilijke taak zijn, daarom is Bloodborne het beste met z’n tweeën! Hoewel de verhaallijn van de game alleen maar solo kan, is er een speciale random generated dungeon die je met een vriend(in) kan gaan verkennen. Pas wel op dat je elkaar niet kwijt raakt…

  Bloodborne komt op 25 maart 2015 naar de PS4.

  Zombie Army Trilogy

  In onze top 10 beste zombies in games kwamen ze nog binnen op nummer 1, en het is niet gek waarom: gamers houden nou eenmaal ontzettend veel van het meedogenloos neerschieten van nazi zombies! Zombie Army Trilogy is een spin-off van Sniper Elite en een compilatie van de eerste twee delen en een compleet nieuw deel. Het geheel wordt afgerond met een nieuwe horde mode wat maar één ding kan betekenen: Lekker samen zombies schieten!

  Zombie Army Trilogy komt op 6 maart naar de PS4, Xbox One en PC.

  Dynasty Warriors 8: Empires

  Wat is er nou leuker dan met een vriend hordes aan gezichtsloze soldaten kennis te laten maken met jouw stalen wraak? Laat niemand in leven, mwuhahahahahahaaa!!

  Dynasty Warriors 8: Empires komt op 27 februari naar de PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 en PC.

  Awesomenauts Assemble!

  Samenwerking is in MOBA-achtige games heel erg belangrijk, dus hoe kan je dat beter doen dan in Awesomenauts Assemble? De game is al een tijdje op de PC, Xbox 360 en PS3 te spelen, maar deze fysieke release op de PS4 zorgt ervoor dat je samen de basis van de tegenstanders kan vernietigen. Local co-op betekent dat je met z’n tweeën tactieken kan bespreken en natuurlijk elkaar kan uitfoeteren als het mist gaat. Awesome!

  Awesomenauts Assemble! komt op 30 januari naar de PS4.

  Dynasty Warriors 8: Empires

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.