Wie van Avengers Endgame cast denken jullie dat er dood gaat?

  Het is nog maar heel even wachten en dan kunnen we weer massaal naar de bioscoop. Avengers: Endgame zal vanaf 24 april in de Nederlandse bioscopen gaan draaien en we kunnen gewoonweg niet wachten! Wie denken jullie dat er van de cast sterft in Avengers: Endgame? Laat het ons weten in de poll van deze week!

  Tijdens een potje Ultimate Chicken Horse in de pauze op de redactie brak het gelukszweet ons uit toen we de nieuwe trailer van Avengers: Endgame zagen. Onze eigen Luuc en Remco waren drie straten verderop nog steeds te horen tijdens het kijken van de trailer. We zien iedere Avenger die nog over is in volle glorie zelfs met nieuwe pakken, waarmee ze de ruimte in lijken te gaan.

  Ook de nieuwste aanwinst aan het Marvel Cinematic Universe was van de partij, Captain Marvel zal klaarblijkelijk de meute gaan leiden in hun zoektocht naar Thanos die met een luttele vingerknip de helft van het universum heeft uitgeroeid. In Avengers: Infinity War zijn er spijtig ook veel Avengers gestorven tijdens dit debacle en in Endgame zullen er vrijwel zeker ook slachtoffers vallen. Wie denken jullie dat er dood zullen gaan? Laat het ons weten in de onderstaande poll.

  Wie gaat er volgens jullie dood van de cast in Avengers: Endgame?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.